Benim zaten tedavi nedenim rezerv azlığıydı. Çok da sürpriz olmadı az olması ama şimdi olanda yavaş çıktı. Nasip artık. Aynen canım inşallah emeğe değer. Gerçi her şeyin hayırlısı olsa da olmasada. Bugün arkadaşım anlattı doçent bir tıpçı akrabaları varmış bayan kanser olduğunu öğrenmiş tesadüfen bir kontrolde. Tedavi başlamıs hemen.Işte 2 küçük cocugu varmış. Çocuklar yaklaşmasın demişler çok fazla anneye. Küçük olan anne ayağına dokunabilir miyim en azından demişYok yok gögüsler bendede felaket. Yumurtalarda az olsun bizim olsun napalım artık bize bi tane sağlıklı embriyo lazım
Benim de eşim dalga geçiyor benimle reklam olmasın şimdi deAynen canım sorma bizde opuya giderken eşim çok gergindi Sepet sepet yumurta şarkısını söyleyerek gittim, eve geldik cocuklarımı bıraktım hastanede diye dalga geçiyorum. Kendimi bıraktım eşimi motive etmek için espriye vuruyorum bende
Benim zaten tedavi nedenim rezerv azlığıydı. Çok da sürpriz olmadı az olması ama şimdi olanda yavaş çıktı. Nasip artık. Aynen canım inşallah emeğe değer. Gerçi her şeyin hayırlısı olsa da olmasada. Bugün arkadaşım anlattı doçent bir tıpçı akrabaları varmış bayan kanser olduğunu öğrenmiş tesadüfen bir kontrolde. Tedavi başlamıs hemen.Işte 2 küçük cocugu varmış. Çocuklar yaklaşmasın demişler çok fazla anneye. Küçük olan anne ayağına dokunabilir miyim en azından demişneyse Rabbim her şeyi sağlıkla nasip etsin inşallah. Sonuç ne olursa hayır demek gerek. Zor olsa da...
Ah canım yaHaklısın canım herşeyin hayırlısı işyerinden arkadaşım ilk seferde hamile kaldı doğum yaptı kızı 6 aylıkken trafik kazasında vefat etti evladı küçücük kaldu annesiz ozaman cok agladım bende Allahım eğer bende erken ölüceksem verme evlat bana kalmasın annesiz diyeherşey sınav işte
Ah canım yaRabbim yardımcısı olsun. İyi insanlarla karşılaştırsın yavruyu. Zor gerçekten. Allah korusun. Insan bilemiyor ne iyi ne kötü olacak hakkında. Yakınıyorum filan ama süreç psikolojik olarak yıpratıyor diye. Yoksa gerçekten hayırlısı. Varlığın imtihanı daha zor derler. Bize düşen dua edip en iyisini istemek ve elimizden geldiğince gayret etmek, gerisini bırakmak...
Amiiin canım. İnşallahEvet canım süreç zor belki daha yolumuz cok uzun ama yine allah dermansız dert vermesin biz elimizden geldiğince mücadele edicez. Zafer bizim olucak inşallah
Canım hadi inşallah hayırlısı olsun guzel birşekilde sonuclansin inşallahselam kızlar ben bugun gıttım doktora. salı gunu opu olucak ınşallah. oncesınde de kullanmam ıcın ılaçlar verdı. hayırlısı ınsallah
Ne güzel sonuç bu ya Rabbim katlanmasini 9 ay sonra da kucağına almayı nasip etsinEvet transferin 6. Günü bugün beta 17.52 çıktı sonucum şükür kesinleşmiş oldu hamileyim inşallah katlanır bebişim
İnşallah canım darısı isteyen herkesin başınaNe güzel sonuç bu ya Rabbim katlanmasini 9 ay sonra da kucağına almayı nasip etsin
Amin inşallah bende birazdan serum tedavisi için hastaneye gidicem. İlaçlar karaciger enzimlerini yükseltti doktorum düzenli şekilde baktır dedi. Hazır kan vermişken betaya baktirsam mi acaba p.tesi olmuştu transferimİnşallah canım darısı isteyen herkesin başına
Canım bende de aynı şikayetler var az önce kan testim pozitif cikti. Tabi onemli olan katlanmasi umarim seninde pozitif olurKizlar kasik agrisi ve bel agriniz varmi benim fena ayakta kalamadim.
Canım hayırlı olsun transferin 4uncu gününde mi Kan verdinCanım bende de aynı şikayetler var az önce kan testim pozitif cikti. Tabi onemli olan katlanmasi umarim seninde pozitif olur
Evet canım ben ilaç harici haftalik serum tedavisi de görüyorum. Bu ay karaciğerlerim yüksek cıktı tekrar batırırken ona da baktirayim dedim. Pozitif cıktı 10.82 tabi ki çok erken katlanmasına bakıcaz artikCanım hayırlı olsun transferin 4uncu gününde mi Kan verdin
Hayırlı olsun inş katlanarak artar canim. Buarada aynı gün transfer olmuşuz. Bende pazartesi olmustum. Merkezin verdiği tarih 25 mayisEvet canım ben ilaç harici haftalik serum tedavisi de görüyorum. Bu ay karaciğerlerim yüksek cıktı tekrar batırırken ona da baktirayim dedim. Pozitif cıktı 10.82 tabi ki çok erken katlanmasına bakıcaz artik
Teşekkür ederim allah razı olsun inşallah senden de güzel haberleri alırız. Evet aynı gün olmuşuz bende 25 haftasonu diye cuma ya serum yerken tekrar test yaptiricamHayırlı olsun inş katlanarak artar canim. Buarada aynı gün transfer olmuşuz. Bende pazartesi olmustum. Merkezin verdiği tarih 25 mayis
Baktr kiz aa dikkat et kesemezsin de ilaçları ins sağ salim atlatirsin bu günleri hatırası kucağında kalırAmin inşallah bende birazdan serum tedavisi için hastaneye gidicem. İlaçlar karaciger enzimlerini yükseltti doktorum düzenli şekilde baktır dedi. Hazır kan vermişken betaya baktirsam mi acaba p.tesi olmuştu transferim
Baktırdım canım potizif sonucum Katlanır inşallah diye dua ediyorum ben tedaviden önce kas gevşetici ve tedavide antibiyotik kullanmıştım onlar çıkarttı galiba geçen haftaya göre düşüş var enzimlerimde inşallah böyle gider. Dediğin gibi yoksa şuan ki ilaclari kesemem başka ilaçta kullanamamBaktr kiz aa dikkat et kesemezsin de ilaçları ins sağ salim atlatirsin bu günleri hatırası kucağında kalır
Onların verdiği formda test tarihi yazıyor. Bu tarihte test yaptırıp doktorunuzu bilgilendirin diye söylüyorlar. Biz arıyoruz yaniHanımlar merkezlerden aranıyor musunuz sonuç ne oldu diye yoksa siz mi arıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?