transferde acı oldu mu yaHadi bakalım inşallah bol bol yumurtan toplansin opu güzel geçiyor ayilip bayiliyon bitiyo ben transferde çok korkmustum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
transferde acı oldu mu yaHadi bakalım inşallah bol bol yumurtan toplansin opu güzel geçiyor ayilip bayiliyon bitiyo ben transferde çok korkmustum
Yok acimiyor da o alet takılıyor ya speklum mu ne ondan tirsiyorum ben çoktransferde acı oldu mu ya
Yok acimiyor da o alet takılıyor ya speklum mu ne ondan tirsiyorum ben çok
Evet transferin 6. Günü bugün beta 17.52 çıktı sonucum şükür kesinleşmiş oldu hamileyim inşallah katlanır bebişim
Bende hep okurdum yazılanları sevinirim burda gerçekten mutlu ediyor insanı yaa çok sağol canım darısı sizlereİnşallah canım katlanarak artsın değerin ❤ Böyle olunca okadar mutlu oluyorumki umut oluyor bizlerede
Bende hep okurdum yazılanları sevinirim burda gerçekten mutlu ediyor insanı yaa çok sağol canım darısı sizlere
Kizlar bugun transferimi oldum, 35-40 dk dinlendikten sonra tuvalete gittim cok sıkışmıştım, klozet vardi hastanede oturmak istemedim ayakta zorlanmis miyimdir o an düşünemedim cok komik biliyorum ama aklıma takıldı bişey olur mu bi de progestan fitile devam, embriyocuklara zarar vermez di mi
Canım transferin hayırlı olsun inşallah tutunur bebişin sana Bende günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum transferm belli değil daha ama aklımda benimde acaba sorun olurmu. Ayrıca transfere giderken sabahtanda fitili atıcakmıyım kafamda deli sorular
Tesekkurler canim, ben kullandim sabah. Zaten işlemden önce yıkıyor doktor o bölgeyi
Ağrıların nasıl oldu canım ?Anladım canım teşekkür ederim
Ağrıların nasıl oldu canım ?
Kızlar benim bugün göğüslerimde hassasiyet var. Gergin ve dokunamıyorum. Yumurta geliştirici iğnelerden sanırım. Sizde de olmuş muydu? Bir de yarın muayenede kesinleşmekle birlikte salı günü tahmini doktorun opu olabileceği yönünde. O kadar iğneye rağmen gelişimleri yavaş sanırım göğsüme yaradı 9 gün iğne kullanmış oluyorum bugünle birlikte. Ve iğnelerim 2 şer doz. Kış uykusundalar mübarekler
İyi olmana sevindim canım. Aşağıya uzun uzun yazdım bugün de muayene oldu. +1 gün daha iğne dedi doktor. Yarın sabah yine muayene kan. Yumurta sayım az ya. Gelişimleri de yavaş. Bilmiyorum muamma. Salıya opu olabilir dedi doktor. Bekleyip göreceğiz yarına. Süzgeç gibi hissediyorum kendimi iğnelerden. Gögüslerim aşırı hassas bugün. Gergin ağrıyor. Yumurtalar değil ama göğüsler maşallah umarım kötü bir şey değildir. Hastalık öncesi gibi gerçi.Bugün iyiyim canım hafif adet agrısı gibi agrım var. Dün akşam korkuttu beni baya yürüyemedim bile. Senin nasıl gidiyor iğneler bittimi.
İyi olmana sevindim canım. Aşağıya uzun uzun yazdım bugün de muayene oldu. +1 gün daha iğne dedi doktor. Yarın sabah yine muayene kan. Yumurta sayım az ya. Gelişimleri de yavaş. Bilmiyorum muamma. Salıya opu olabilir dedi doktor. Bekleyip göreceğiz yarına. Süzgeç gibi hissediyorum kendimi iğnelerden. Gögüslerim aşırı hassas bugün. Gergin ağrıyor. Yumurtalar değil ama göğüsler maşallah umarım kötü bir şey değildir. Hastalık öncesi gibi gerçi.
Artık espriye vuruyorum Beynimi kandıramıyor ilaçlarda ondan diyeEvet canım benimde gögüslerim felaket iğneleri kullanırken başladı hala geçmedi. Dokunulmuyor agrıdan gergin ve dolgun Bu kadar hormona az bile sanırım. Üzülme canım benimde yumurtalarım dirençli çıktı 2 doz iğneye yavaş büyüyordu 8 tane topladılar bunada şükür ☺
Artık espriye vuruyorum Beynimi kandıramıyor ilaçlarda ondan diye