Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2019:)

canım transfer hiç ağrılı acılı bir işlem değil yumurta toplama ondan daha zor onu atlattıysan bunda hiç korkma

Kizlar bugun transferimi oldum, 35-40 dk dinlendikten sonra tuvalete gittim cok sıkışmıştım, klozet vardi hastanede oturmak istemedim ayakta zorlanmis miyimdir o an düşünemedim cok komik biliyorum ama aklıma takıldı bişey olur mu bi de progestan fitile devam, embriyocuklara zarar vermez di mi

Canım transferin hayırlı olsun inşallah tutunur bebişin sana Bende günde 3 kere progestan fitil kullanıyorum transferm belli değil daha ama aklımda benimde acaba sorun olurmu. Ayrıca transfere giderken sabahtanda fitili atıcakmıyım kafamda deli sorular

Tesekkurler canim, ben kullandim sabah. Zaten işlemden önce yıkıyor doktor o bölgeyi

Kızlar benim bugün göğüslerimde hassasiyet var. Gergin ve dokunamıyorum. Yumurta geliştirici iğnelerden sanırım. Sizde de olmuş muydu? Bir de yarın muayenede kesinleşmekle birlikte salı günü tahmini doktorun opu olabileceği yönünde. O kadar iğneye rağmen gelişimleri yavaş sanırım göğsüme yaradı 9 gün iğne kullanmış oluyorum bugünle birlikte. Ve iğnelerim 2 şer doz. Kış uykusundalar mübarekler

Evet canım benimde gögüslerim felaket iğneleri kullanırken başladı hala geçmedi. Dokunulmuyor agrıdan gergin ve dolgun Bu kadar hormona az bile sanırım. Üzülme canım benimde yumurtalarım dirençli çıktı 2 doz iğneye yavaş büyüyordu 8 tane topladılar bunada şükür

Bugün iyiyim canım hafif adet agrısı gibi agrım var. Dün akşam korkuttu beni baya yürüyemedim bile. Senin nasıl gidiyor iğneler bittimi.
İyi olmana sevindim canım. Aşağıya uzun uzun yazdım bugün de muayene oldu. +1 gün daha iğne dedi doktor. Yarın sabah yine muayene kan. Yumurta sayım az ya. Gelişimleri de yavaş. Bilmiyorum muamma. Salıya opu olabilir dedi doktor. Bekleyip göreceğiz yarına. Süzgeç gibi hissediyorum kendimi iğnelerden. Gögüslerim aşırı hassas bugün. Gergin ağrıyor. Yumurtalar değil ama göğüsler maşallah umarım kötü bir şey değildir. Hastalık öncesi gibi gerçi.

Yok yok gögüsler bendede felaket. Yumurtalarda az olsun bizim olsun napalım artık bize bi tane sağlıklı embriyo lazım

Artık espriye vuruyorum Beynimi kandıramıyor ilaçlarda ondan diye

Artık espriye vuruyorum Beynimi kandıramıyor ilaçlarda ondan diye

Aynen canım sorma bizde opuya giderken eşim çok gergindi Sepet sepet yumurta şarkısını söyleyerek gittim, eve geldik cocuklarımı bıraktım hastanede diye dalga geçiyorum. Kendimi bıraktım eşimi motive etmek için espriye vuruyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…