- Emoji Skoru
- 34
- Puanlar
- 13
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah güzel sonuçlar alırsın bilgilendir bizi o çift çizgiyi görmek nasip olurBende bu ay kullandım femara 5 gün.
Dün çatlatma iğnemi oldum. İnşallah hayırlı mutlu sonuçlar alırız
Ay hadi bakalım inşallahBende 5 gün femara kullandım bittikten 2 gün sonra kontrole gittiğimde 1 tane yumurtam çatlamıştı doktor baya şaşırdı anlamlandıramadı falan progestan verip yolladı bakalım ne olacak umarım güzel sonuçlar alırız
Amin inşallah hepimize inşallah yazarım.tabi.Ay inşallah güzel sonuçlar alırsın bilgilendir bizi o çift çizgiyi görmek nasip olur
Yaz mutlaka benimde hapım bitti yarın doktor kontörlüm var ilacı kullanırken bi etkisini gördün müAmin inşallah hepimize inşallah yazarım.tabi.
Yaz mutlaka benimde hapım bitti yarın doktor kontörlüm var ilacı kullanırken bi etkisini gördün mü
Çatlatma iğneyi vurduktan sonraki günlerde kasiklarimda ağrı oldu biraz. Sonrasında geçti .Yaz mutlaka benimde hapım bitti yarın doktor kontörlüm var ilacı kullanırken bi etkisini gördün mü
Benim normalde göğüs ağrım kasıklarımda ağrı olurdu hiçbirisi yok şuan inşallah yarın güzel şeyler söylerÇatlatma iğneyi vurduktan sonraki günlerde kasiklarimda ağrı oldu biraz. Sonrasında geçti .
Adetin kaçıncı günü ama. Daha erkendir. O yüzden öyledir.Benim normalde göğüs ağrım kasıklarımda ağrı olurdu hiçbirisi yok şuan inşallah yarın güzel şeyler söyler
11.günü bugünAdetin kaçıncı günü ama. Daha erkendir. O yüzden öyledir.
Erken sanırım ağrı için11.günü bugün
Hiç bir yan etkisini görmedim ben bünyeden bünyeye değişebilir tabi bilemedimKızlar femara alacağım ben de önümüzdeki ay, bi yan etki bulantı vs yaptı mı kullanırken. Sabah akşam 5 gün yazdı doktor
Hayır canım yumurtlama döneminde normalKızlar reglime 14 gün varken çok az kanamam oldu sildikçe geldi. Dün sildikçe gelen kanamamsı leke şeklindeydi bugün ise bitmiş gibi hiç gelmiyor bu adet kanaması mı ara kanama gibi bir şey mi ya da yerleşme kanaması mı acaba? Yeni bir doktora başlamayı düşünüyorum reglimin 3. Günü çağırdı kafam çok karıştı bunu reglden mi sayacağım?
Canım yumurtlama testim 7-8 mayısta pik görünümdeydi. 1 günlük adet gibi oldu bu şimdi yumurtalık testi yaptım o da pik gösteriyor anlamadım noluyorHayır canım yumurtlama döneminde normal
Aynen artık asla kullanmayacağım bencede foslar hele bu ay durmadan pik çıkıyor bende ama çok saçma zamanlarda yanlış yani belli. Yine normal adet tarihimde adet olur muyum ki canımAra kanama normal diyorlar öncelerinde bende yaşadım. Ben bu ovulasyon testlerine pek güvenim kalmadı açıkçası bugün doktor kontrolüm vardı biri 23 biri 18 mm yumurtam gelişmiş eve geldim ve test yaptım görselini ekleyeceğim tamamen fos gerçekten 20 mm üstünü pik gösteriyor diyorlar birde
Canım ara kanama neden oluyor bende daha önce olmamıştı asıl adet tarihinde yine olur muyum? Adetin 3. Günü doktora gitmem gerekiyor tedavi için bu kanamayı sayacak mıyım?Ara kanama normal diyorlar öncelerinde bende yaşadım. Ben bu ovulasyon testlerine pek güvenim kalmadı açıkçası bugün doktor kontrolüm vardı biri 23 biri 18 mm yumurtam gelişmiş eve geldim ve test yaptım görselini ekleyeceğim tamamen fos gerçekten 20 mm üstünü pik gösteriyor diyorlar birde