• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Azospermi hakkında tecrübeler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Anladım inhibin b testi üretim olup olmadıgını gösteriyormuş peki düzenlİ İlaç kullanımından kaç ay sonra çıkış başladı bizde hücre yok daha 1.5 ay oldu başlayalı birde tıkanıklık çıktı kanallarda hoca hem kanalları açacak hem hücre oluşturacak
Canım bende yeniyim bu konuda az bi zaman oldu eşimin azosperm oldugunu öğreneli bu inhibin b testi ne nasıl yapılıyo bide tıkanıklık oldugunu nasıl öğrendiniz ?

tıkanıklık makattan girilerek yapılan bir ultrasonla anlaşıldı inhibin b hastaneler yapıyor
Anladım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için birde hatırlıosan esinin fsh değeri kaçtı acaba bizim hormonlar normal değerde ama doktor tıkanıklık değildir dedi bende iyice arastırmak istiyorum

Anladım canım teşekkür ederim cevap verdiğin için birde hatırlıosan esinin fsh değeri kaçtı acaba bizim hormonlar normal değerde ama doktor tıkanıklık değildir dedi bende iyice arastırmak istiyorum

Bizim zaten hormonlr ilk başta düşüktü hipogonadizm deniyor bu hastalıga 1 sene hormon tedavisiyle normale döndü

FSH LH TOTAL TESTESTERON PROLAKTİN E2 İNHİBİN B
21.03.2017 0 0 13
07.08.2017 2,19 0,12 6,6
19.10.2017 3,63 9,59
21.03.2018 2,53 0,1 8,71 13,6 53,61 94

Bizim zaten hormonlr ilk başta düşüktü hipogonadizm deniyor bu hastalıga 1 sene hormon tedavisiyle normale döndü

FSH LH TOTAL TESTESTERON PROLAKTİN E2 İNHİBİN B
21.03.2017 0 0 13
07.08.2017 2,19 0,12 6,6
19.10.2017 3,63 9,59
21.03.2018 2,53 0,1 8,71 13,6 53,61 94
Anladım canım inşallah tez vakitte sağlıkla kavusursn bebeğine teşekkür ederim

Merhaba bizim de azosperm genetik testimiz temiz hormonlar fsh=28.8 lh=6.3 prolaktin=7.5 total testesteron=283 inhibin b=10 tansel kaplancan la görüştük bu sonuçlarla tedavi sonrası tese diyor celalettin hocayı önerirmisiniz ne yapacagimizi sasirdik

Merhaba bizim de azosperm genetik testimiz temiz hormonlar fsh=28.8 lh=6.3 prolaktin=7.5 total testesteron=283 inhibin b=10 tansel kaplancan la görüştük bu sonuçlarla tedavi sonrası tese diyor celalettin hocayı önerirmisiniz ne yapacagimizi sasirdik
tabiki öneririm belki tedavi uzun sürer der ama sonuç alınıyor ondan hem tedavisiz teseye karşı

İşallah cnm allah isteyen herkesle beraber bizlerede nasip etsin
Fsh hormonu yüksek olunca genelde hormon tedavisi yapılıyor.Kan sperm tahliliyle takip ediliyor süreç.Allah şifa versin inş tedaviyle çıkışınız olur teseye gerek kalmadan.

Hormonlar yerine gelince cikis olur mu acaba tansel hoca %3 ihtimal dedi bizim durumuzda olanlar var mi

Hormonlar yerine gelince cikis olur mu acaba tansel hoca %3 ihtimal dedi bizim durumuzda olanlar var mi
Bazı vakalarda olabiliyormuş ama sayı oldukça az okuduklarımdan yola çıkarak konuşuyorum.Ama genel anlamda çıkış olmasa da tedaviyle içerde üretim varsa tedavi spermleri güçlendiriyor ya da üretimi başlatıyor.Tansel hoca da bu işin müdavimlerinden deneyimli bir doktor.Tedaviniz inşallah hayırlı olur.

Bazı vakalarda olabiliyormuş ama sayı oldukça az okuduklarımdan yola çıkarak konuşuyorum.Ama genel anlamda çıkış olmasa da tedaviyle içerde üretim varsa tedavi spermleri güçlendiriyor ya da üretimi başlatıyor.Tansel hoca da bu işin müdavimlerinden deneyimli bir doktor.Tedaviniz inşallah hayırlı olur.
Tese olurda çıkmazsa ne yaparız bilmiyorum cikmayacak endişesi bile yiyip bitiriyor Allah sonumuzu hayır etsin çok zor :(

Tese olurda çıkmazsa ne yaparız bilmiyorum cikmayacak endişesi bile yiyip bitiriyor Allah sonumuzu hayır etsin çok zor :KK43:
Evet süreç maddi manevi anlamda çok zor bir de üstüne belirsizlik eklenince içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Siz elinizden geleni yapın zaten bu konuda ehil çok fazla doktor yok, içinizin ısındığı doktorda tedavinize başlayın,en az 6 ay civarı sürüyor tedavi 1 yıl ya da daha fazla, gerisi de nasipten öte yol yok.Fsh ınız otuzlu civarlarda galiba ben burda elli küsürlerde olup tedavi sonrası tesede bulunan okudum.fsh yüksekliği testisteki harabiyeti gösteriyor.Allahtan umut kesilmez, inşallah burdaki herkesin mucizesini Rabbim hayırlısıyla verir.

Evet süreç maddi manevi anlamda çok zor bir de üstüne belirsizlik eklenince içinden çıkılmaz bir hal alıyor.Siz elinizden geleni yapın zaten bu konuda ehil çok fazla doktor yok, içinizin ısındığı doktorda tedavinize başlayın,en az 6 ay civarı sürüyor tedavi 1 yıl ya da daha fazla, gerisi de nasipten öte yol yok.Fsh ınız otuzlu civarlarda galiba ben burda elli küsürlerde olup tedavi sonrası tesede bulunan okudum.fsh yüksekliği testisteki harabiyeti gösteriyor.Allahtan umut kesilmez, inşallah burdaki herkesin mucizesini Rabbim hayırlısıyla verir.
Amin insallah Allah isteyen bekleyen herkese hayırlısını versin

İyi geceler. Nasılsınız bakalım tedaviler nasıl gidiyor ilaç kullanimlari. Ramazan da duzen kurmak zor oldu ilaçlar için.
Rabbim bu mübarek günlerde inşallah hepimizin dualarını kabul eder hayırlı evlatlar nasip eder hepimize.

Arkadaşlar bizler AZOSPERMİ hastaları olarak yeni bir site kurduk sizleri oraya davet ediyoruz.
çok yeniyiz bizim gibi olan kader ortağı dostları bir arada dertleşmeye bilgi tecrübe paylaşmaya ve bizden sonra azospermi tanısı konulan insanlara faydalı olmaya çağırıyoruz. ,
sitemiz sizin destekleriniz ve katkılarınız ile daha da büyüyerek hakettiği yeri alacaktır.
saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bizler AZOSPERMİ hastaları olarak yeni bir site kurduk sizleri oraya davet ediyoruz.
çok yeniyiz bizim gibi olan kader ortağı dostları bir arada dertleşmeye bilgi tecrübe paylaşmaya ve bizden sonra azospermi tanısı konulan insanlara faydalı olmaya çağırıyoruz. ,
sitemiz sizin destekleriniz ve katkılarınız ile daha da büyüyerek hakettiği yeri alacaktır.
saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese mrb bnm yumurta sayım az olması sebebiyle tüp bebekle 2. denememde hamile kalma gibi bi hikayem var ve yakın zmanda erkek kardeşimde de azospermi olduğunu öğrendik o kadar şaşkınız ki ikimizde aynı yerden Rabbim tarafından sınava tabi olduk Rabbim bana mucizemi gönderdi inşallah inanıyorum kardeşime de gönderecek buraki yorumların çoğunu okudum bahsettiğiniz hocalardan celalettin perunun yeri ankarada mı tedavi ücreti ne kadar bir de kaan hocanın tedavi ücreti ve muayene ücretleri ne kadar paylaşabilir msnz? ayrıca devlet destekli tedavi olmuştum ben devlet raporuyla eşlerinizden tedavi görenler oldu mu? Rabbim isteyen herkese tez zamanda evlatlarıyla kavuştursun Allhımdan ümit hiç bi zmn kesilmez cevaplarınızı bekliyorum inş

Canım öncelikle rabbim yavrunu sağ salim kucagına almayı nasip etsin. Bizlerede bol bol dua et kardeşine gelince çok geçmiş olsın celalettin peru istanbulda suan hastanesini değiştirdi tam hangisinde bilmiyorum ama nette ulaşmak için tel numarası var sekrreteri elif hanım muayene ücreti 250tl gitmeden ayrıntılı sperm testi istiyo sölediği labaratuvarda oda 250tl. Kaan aydos ankarada ulaşımı çok sor hatta imkansız bi doktor muayene ücreti 500tl gitmeden hormon ve sperm testi yaptırıp giderseniz daha iyi. Biz ilk kaan aydostaydık suan celalettin peruda tedavi görüyoruz

Canım öncelikle rabbim yavrunu sağ salim kucagına almayı nasip etsin. Bizlerede bol bol dua et kardeşine gelince çok geçmiş olsın celalettin peru istanbulda suan hastanesini değiştirdi tam hangisinde bilmiyorum ama nette ulaşmak için tel numarası var sekrreteri elif hanım muayene ücreti 250tl gitmeden ayrıntılı sperm testi istiyo sölediği labaratuvarda oda 250tl. Kaan aydos ankarada ulaşımı çok sor hatta imkansız bi doktor muayene ücreti 500tl gitmeden hormon ve sperm testi yaptırıp giderseniz daha iyi. Biz ilk kaan aydostaydık suan celalettin peruda tedavi görüyoruz
canımmm aminnn isteyen herkese çok dua ediyorum çokkk peki istanbula gittiğimizde ortalama süreç ne kadar oluyo kaç günde tedavi başlıo ve ne kadar arayla gidilio iş durumunda dolayı soruyorm cnm

Back