• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Azospermi hakkında tecrübeler

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canımmm aminnn isteyen herkese çok dua ediyorum çokkk peki istanbula gittiğimizde ortalama süreç ne kadar oluyo kaç günde tedavi başlıo ve ne kadar arayla gidilio iş durumunda dolayı soruyorm cnm
Canım bi iki gün tahlil ve muayene ilaçları alma halloluyo yani iki gün olsa iyi olur hoca üç aylık tedavi veriyo üç ayda bir çağırıyo sanırım bizim ilaçlaro felan üç aylık yazdırdı

Canım bi iki gün tahlil ve muayene ilaçları alma halloluyo yani iki gün olsa iyi olur hoca üç aylık tedavi veriyo üç ayda bir çağırıyo sanırım bizim ilaçlaro felan üç aylık yazdırdı
İlaçlar için devlet raporu çıkarabildnz mi peki cnm verdiğin bilgiler için çok sağolasın

Rica ederim canım çıkardı sanırım hoca çünkü eczacı kullandığımız iğnelerin normalde çok pahalı oldugunu sölemişti eşime devlet karsılıyo dedi vitamin olanlaro sanırım karsılamıo birde bitkiseller var onlarıda karsılamıyo bin lira tutuyo yaklasık 3aylık ilaçlar tabi verdiği sete görede değişebilir yaklasık bu civarlarda

Rica ederim canım çıkardı sanırım hoca çünkü eczacı kullandığımız iğnelerin normalde çok pahalı oldugunu sölemişti eşime devlet karsılıyo dedi vitamin olanlaro sanırım karsılamıo birde bitkiseller var onlarıda karsılamıyo bin lira tutuyo yaklasık 3aylık ilaçlar tabi verdiği sete görede değişebilir yaklasık bu civarlarda
anladım cnm bitkisel olarak saraçoğlunun kürlerini önerio yoksa arı sütü poleni gibi şeyler mi var cnm tedavide

Ayrıntılı sperm testi istediği için hoca muayene ücreti birde o sperm testi bulundugu hastaneyede biz ücret ödemiştik toplam 650felandı sanırım

tıkanıklık makattan girilerek yapılan bir ultrasonla anlaşıldı inhibin b hastaneler yapıyor
Yagmur arkadasim merhaba Oncelikle Allahu teala acil sifalar versin insallah tez zamanda ugrasmalarinizin karsiligini alir hayirli bir evlat sahibi olursunuz msj lariniza bakmaya basladim ilk yazdigim msj dan sonra bir sorum daha olacak size ultrasonu devlet hastanesi yapiyor mu peki carsamba gunune randevu aldik devlet hastanesinden hormon testlerini yaptirmak icin ardindan Celalettun Peru hoca dan randevu almayi dusunuyoruz eger yapilmiyorsa onden baska bir yerden yaptirsak mi diye sormak istedim size tesekkur ederim simdiden

Yagmur arkadasim merhaba Oncelikle Allahu teala acil sifalar versin insallah tez zamanda ugrasmalarinizin karsiligini alir hayirli bir evlat sahibi olursunuz msj lariniza bakmaya basladim ilk yazdigim msj dan sonra bir sorum daha olacak size ultrasonu devlet hastanesi yapiyor mu peki carsamba gunune randevu aldik devlet hastanesinden hormon testlerini yaptirmak icin ardindan Celalettun Peru hoca dan randevu almayi dusunuyoruz eger yapilmiyorsa onden baska bir yerden yaptirsak mi diye sormak istedim size tesekkur ederim simdiden
zeynepcim önce eşin devlet hastanesinde bir ürologa gidecek. yada dahiliyeye. ordaki hoca bütün kan testlerini yazar ,ultrasonları ister. tabi bunun için tanıdık bir hoca olmasında fayda var. gittiğiniz doktora durumu anlatın zaten genelde yardımcı oluyorlar. hocanın yanına gitmeden önce ; FSH ,LH, TESTESTERON,E2,PRL ve standart kan testlerini yaptırın. testis ultrasonu ,beyin mr ı ve ,tıkanıklık testlerini yaptırın. bunları dısarda yaptırsa 1-1,5 milyar para gider nerden baksan.

merhaba umudunuzu yitirmemeniz icin yaziyorum
cokcok yakinim biri bu sorunla 10yil ugrasti ve artik bitkisel tedavidenmi dersiniz yoksa rabbim artik ol mu dedi bilmiyorum. bir erkek bir kiz ikiz bebek bekliyorlar. onlar icin arastirirken hep bir umut isigi aradim olan varmi diye. belki sizlerinde umuda ihtiyaci vardir. rabbim hepinize sabir umut ve saglikli bebekler versin

• Beğen
Reactions: Lei
Merhabalar kızlar nasılsınız tedaviler nasıl gidiyor. Çalışma hayatı yüzünden takip etmeye çalışıyorum ama sürekli bakamıyorum kk ye. Biz bu ay 9.ayımızı doldurduk tedavide ve geçen hafta celalettin hocanın yanına gittik ilerleme var çok yavaş olsa da ilk gittiğimizde sadece %2 spermatid varken şimdi %13 ve elogne spermatid stage I yavaş yavas çıkmaya başlamış. Yolumuz uzun daha farkındayım ama sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerlerde nasıl ilerlemeler?

Merhabalar kızlar nasılsınız tedaviler nasıl gidiyor. Çalışma hayatı yüzünden takip etmeye çalışıyorum ama sürekli bakamıyorum kk ye. Biz bu ay 9.ayımızı doldurduk tedavide ve geçen hafta celalettin hocanın yanına gittik ilerleme var çok yavaş olsa da ilk gittiğimizde sadece %2 spermatid varken şimdi %13 ve elogne spermatid stage I yavaş yavas çıkmaya başlamış. Yolumuz uzun daha farkındayım ama sizlerle paylaşmak istedim. Sizlerlerde nasıl ilerlemeler?
Canım bizde cp de 4. Aydayız ilk gittiğimizde %2 germ vardı üç ay sonunda o germde yok oldu tamamen sıfır ama bu seferki gidişinde eşim doppler felanda çektirmişti tıkanıklıkmış sanırım iki yerde tıkanıklık var demiş doktor

Canımm selam..Bizde de ilk spermatid vardı 3 ay sonunda elongeler grade 2 çıkmaya başladı bakalım devam ediyoruz tedaviye :)

Canım bizde cp de 4. Aydayız ilk gittiğimizde %2 germ vardı üç ay sonunda o germde yok oldu tamamen sıfır ama bu seferki gidişinde eşim doppler felanda çektirmişti tıkanıklıkmış sanırım iki yerde tıkanıklık var demiş doktor
Tıkanıklık için ne verdi celalettin hoca ?masaj falan dedimi ?

Tıkanıklık için ne verdi celalettin hoca ?masaj falan dedimi ?
Yok canım 4çay ve toz karışımı verdi bursadan biri varmış bi formülü varmış onu ara ondan istet dedi bide kastamonu siyah sarımsak varmış kırtorun diye ondan al ye dedi masaj felan demedi ama ben bide sülük felan yaptırsak mı diyorum

Yok canım 4çay ve toz karışımı verdi bursadan biri varmış bi formülü varmış onu ara ondan istet dedi bide kastamonu siyah sarımsak varmış kırtorun diye ondan al ye dedi masaj felan demedi ama ben bide sülük felan yaptırsak mı diyorum
Benim eşim hacamat yaptırdı sülükte yaptırcak faydası olursa yazarım burdan

Benim eşim hacamat yaptırdı sülükte yaptırcak faydası olursa yazarım burdan
Olur canım hacamatı bilmiyorum ama sülük faydası olur gibime geliyo bizim burdan bir hoca da tavsiye etmişti hacamatı hatta bursadan birisini önermiş bu durunda olup sonuç almış bikaç kişi varmış zararı olacağını zaten düşünmüyorum. Hayırlısı inşallah güzel sonuçlar alırsınız :)

Merhaba iyi akşamlar maalesef benim eşimde azosperm hastası. 6 ve 15 yaşlarında lenfoma kanseri olmuş ve aldığı kemoterapi sonucunda canlı sperm yok. Tedavisiz 2017 aralık ayında ankarada tese ameliyatı oldu ama maalesef çıkmadı. Bizde celalettin peruya gitmeyi düşünüyoruz inş

Back