• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mantıkla başlayıp; "sonra severim" deyip de sevemeyenler buraya!

Arkadaşlar Merhaba,

Benim geçen sene, aynı iş ortamından biriyle 4 aylık bir ilişkim oldu,öncesi arkadaştık , ismine Yiğit diyelim. Yiğit'in sinir rahatsızlıkları vardı. Çok fazla duygusaldı, çok kolay sinirlenip,bağırırdı. Ve 4 ay boyunca sürekli kavga ettik. Ama onun bu yaşadığı zor geçmişin izlerinin sinir olarak ve karamsarlık olarak yansıması dışında gerçekten iyi bir adamdı Yiğit. Birbirimizi dolu dolu, tutkulu, çekişmeli sevdik. İkinci haftada annesiyle bile tanıştırmıştı beni, onun için hayatının "işte bu'suydum". Karşılıklı bir aşktı. Birlikte yemekler yapıp yerdik, sarılıp uzanır sohbetler ederdik, zaten iş yerinde de hep birlikteydik. Hayatımda karşılıklı yaşadığım tek aşktı. Ta ki o küfüre kadar. Bana benim en sevmediğim ve benim birden nevrimi döndürebilecek bir küfür etti bana bir gün kavga esnasında. Bana da artık tak demişti o küfür. Çok yorulmuştum onun sürekli karamsar, aşırı duygusal ve sinirli bir harp içinde olmasından. Ve seve seve bıraktım. Filmlerde, şarkılarda "severek ayrılma" fikrine çok gülerdim. Başıma geldi. "İnsan severek ayrılır mı yeaaaa ?" Diyordum, ayrılınıyormuş ...:KK14:

Neyse, Yiğit'ten ayrıldıktan 2,5 ay sonra Erhan ile tanıştım. Tanışmamızdan 1 ay sonra da adını koyduk.
Mantıkla başladığım bir ilişkiydi. Benden 2.5 yaş küçüktü ama öyle planları vardı ki ,bana olgun gelmişti. İyi bir insandı, olgun düşünüyordu, sakindi sessizdi. Ama hiçbir buluşmamızda heyecanlanmadım. Öyle böyle 1 yıl sürdü. Ama şimdi şimdi anlıyorum ki ben Yiğit'ten kaçmak için, kaçabilmek, Yiğit'e dönmemek için Erhan'a sığınmışım. Ben sanırım Yiğit'le ilişkimizi tamamen bitirebilmek için böyle bir şey yapmışım.Kendime yeni yeni geliyorum ve son 2 aydır farkındayım bu durumun. Ben bu mantıkla başlayan ilişkinin en başından beri hep Yiğit'i özledim. Yiğit'te bulduğum tutkuyu aradım ama bulamadım. Yarısını değil çeyreğini bile bulamadım.

Ama inanın Erhan'ı sevmek için çok çabaladım. Zaten 1 yıl gibi uzun bir süredir birlikte olma sebebim de bu. Hep denedim, bekledim , sabrettim severim diye ama olmadı.Erhan çok soğuk biri.. Ben baskın bir karakterim, Erhan pasif ve aşırı sessiz .Mesela bir cafeye gittiğimizde bile, siparişi ben veririm, garsona ben duyururum sesimi.
Ya da Geçen yolda el ele yürürken, bir tane adam yanımızdan geçerken bana resmen omuz attı, kasıtlı çarptı yani hatta ona gömme diyoruz halk dilinde. Ve buna Rağmen Erhan adamın bana çarptığını fark etmedi bile... Normal bir erkeğin dönüp "pardon kardeşim ayıp değil mi ?" demesi gerekir.Bu da işte pasif bir karakter olduğunun göstergesi mesela.
Hesap ödeme mevzuları da ilginç,bunun için önceki konumu okumanız gerekli. 6-7 aydır işsizim 1 kere çay ısmarlamıştır. (o da öncesinde yemek yemiştik, yemeği benim tanıdığım ödemişti.)
Annesiyle hala tanıştırmadı. Kardeşiyle bile sadece bir kere bir yerde oturduk.
Ben beni annesiyle tanıştırmadığı için birkaç kere serzenişte bulundum ama "zamanı değil" tarzı şeyler söyledi.
Biz bir plan yapıyoruz ama annesi çok emrivakileri olan bir kadın olduğu için emrivaki plan yaptığında Erhan, hemen program olarak bizim yaptığımızı iptal etmeye yanaşıyor.
Mesela biz 1 yıldır çıkıyoruz ama beni öpmüyor bile. Hoş ben de istemiyorum. Zaten ileride evlensek , cinsellik hayatımızın hayalini bile kuramıyorum. Gözümde canlanmıyor yani. Ben onu sevgiliden çok bir dost gibi görüyorum. Çünkü zaten dost gibi takılıyoruz.
Aşırı çekimser olduğu için bende sevgi,çekim oluşmadı kısacası. Ve mantıklı bulduğum çoğu karakter özelliği de değişti. 1 yıldır aynı işte. Hiçbir gelişim göstermedi. 1 yıl önce nasıl başladıysak aynı şekildeyiz. Bir adım ileri gitmedi hiçbir şey. Kısacası bölük börçük anlattım umarım anlarsınız ama ben yapamıyorum. Olmuyor.
Ayrılmayı düşünüyorum. Ve anneme kalırsa yüz yüze söylemeliymişim. Ama kıyamam diye düşünüyorum ona o kadar. Bir gün tlfonda konuşurken söylesem olmaz mı ?

telefonda söylenmez!

Kendine 1 yıldır bunu neden yaptın ? Hadi çabalamışsın filan tamam ama tutku yoksa, istek yoksa, arzu yoksa olmaz o iş. Adamla kendini hayal bile etmemişsin. İlle yüz yüze olmak zorunda da değil açıkçası, uzun uzun anlat ne düşündüğünü bir mektup yaz ya da mail at ve bitir. İlkinden de bir iş olmaz ama, dengesiz, ağzı bozuk adamlara tahammül edemiyorum. Bugün sevgilisine sözlü hakaret eden yarın karısına fiziksel şiddet de uygular. İkisinden de uzak dur ve gerçekten istediğin gibi bir adamla karşılaşana kadar bekle, acele etme, acı acıyı su sancıyı bastırır deme, aşk acısını yeni bir aşkla unutmaya çalışma.

İlk olarak bir insanın kız arkadaşını ve ya erkek arkadaşını ailesiyle tanıştırması için bence bir kaç yıl gerekli.
Nedense çok acelecisiniz .
İkinci olarak ise size küfreden belki bariz aşşalayan adam hala dilinizde .
Bazı kadınlarda böyle işte , yapacak bişey yok:işsiz:

İlk olarak bir insanın kız arkadaşını ve ya erkek arkadaşını ailesiyle tanıştırması için bence bir kaç yıl gerekli.
Şu an onu sevdiğini, istediğini söylememiş ki. Bazı insanlar farklıdır. Hayatınızda hiç değişmeyecek yere sahiptirler. Dünyanın en kötü şeyini yapsalar dahi ilk günkü gibi hatırlarsınız onları.
Nefret oluşsa bile eski iyi günler özleniyor arada işte.

Şu an onu sevdiğini, istediğini söylememiş ki. Bazı insanlar farklıdır. Hayatınızda hiç değişmeyecek yere sahiptirler. Dünyanın en kötü şeyini yapsalar dahi ilk günkü gibi hatırlarsınız onları.
Koca , nişamlı ,erkek arkadaş cinayetine kurban giden birçok kadın var ülkemizde
Çoğu ekonomik olarak kısıtlı kendince
Kimide sözlü şiddetle başlayıp fiziksel şiddete dönüşüyor
Bir insan psikolojik olarak yoruyor ve zorluyorsa şiddet gösteriyorsa o insan karısınıda döver çoluğunu çocuğunu da
Benim gördüğüm konu sahibide eski sevgilisinin bu yanını malesef benimsemiş ve kimsenin onun gibi olamayacağını söylüyor ve üstü kapaşı özlediğini vurguluyor
Aklını başına toplamazsa yakındır herşey
Bir insan bana küfredip hakaret etse onu sevebileceğimi sanmıyorun
Veya hafızamda güzel bir anı şeklinde kalmaz

Koca , nişamlı ,erkek arkadaş cinayetine kurban giden birçok kadın var ülkemizde
Bir insan psikolojik olarak yoruyor ve zorluyorsa şiddet gösteriyorsa o insan karısınıda döver çoluğunu çocuğunu da
Benim gördüğüm konu sahibide eski sevgilisinin bu yanını malesef benimsemiş ve kimsenin onun gibi olamayacağını söylüyor ve üstü kapaşı özlediğini vurguluyor
Erkek arkadaşının pskolojik sorunları varmış. Kendisininde olabilirdi birden sinirlenip birden sakinlesebilirdi ki ben öyleyim. Adam sinirlenip birden parliyor diye nefretmi etsin zaten tek bi kufre bi kalemde silmiş ve şuan güzel hatrliyor onun dışında ufak tefek tartışmalar her birliktelikte olur. Verdiğiniz örnekler çok abartı bence

Erkek arkadaşının pskolojik sorunları varmış. Kendisininde olabilirdi birden sinirlenip birden sakinlesebilirdi ki ben öyleyim. Adam sinirlenip birden parliyor diye nefretmi etsin zaten tek bi kufre bi kalemde silmiş ve şuan güzel hatrliyor onun dışında ufak tefek tartışmalar her birliktelikte olur. Verdiğiniz örnekler çok abartı bence
Örnekleri veren ben değilim
Dünya gündemi

Kac kurtul canim ardina bile bakma bence. Onceki iliskiye atifta bulunup tam zit karakter de biri ile birlikte olmussun. Bunun ikisinin bir ortasi olmali vardir yani insallah kismetin o dur

Evet annem de aynısını söyledi. Tam ortası lazım bana. :) İnşallah canım be valla çok teşekkür ederim güzel dileğin için. Allah senin de gönlüne göre versin her şeyi :)

Erhan iyi birine benziyor ama kesinlikle uzaktan iyi olmaya,arkadaş olarak sevilmeye devam edilmesi gereken bir adam anlattıklarına göre sevgililikte berbat biri senin için doğru adam değil umarım o da kendine göre birini bulur :KK19:

Evet cidden iyi biri, yani düşüncesiz ve pasif olabilir ama kötü niyetli biri değildir cidden .... İyi bi çocuktur Erhan.
Ama işte uzaktan ve dost olarak sadece.

dediginiz birinin annesiyle tanisma meraki neden?
Sevmiyorsun bır dost gıbı goruyorsun ama annenle tanıstır dıyr ısrar rdıyorsun. Hayatında ılla bı erkek olmak zorunda degıl kı, yalnızda yapabılırsın.. ikiside cok gerrksiz insanlar ikisindende tamamen kop bence

Galiba benim için bir kıstastı bu "seven adam, niyeti ciddi olan tanıştırır" şeklinde.
Bir de onun tutumu böyle konu açıldığında mesela arkadaş ortamında: Eee tanıştın mı annesiyle ? diye sorduklarında bana, Erhan böyle çok ketum bir hal alıyor. Hani böyle kaçırır gibi ya da bozulmuş gibi. Susuyor filan. O yüzden normalde ben "aman yüz göz olmayalım" modundayken birden merak uyandı endişeyle birlikte. "Allah allah" dedim ve sanırım nabız ölçmek için istedim. Yok zaten ille hayatımda biri olmak zorunda değil, zaten hayatımın çoğunu yalnız olarak geçirmişimdir hep.
Zaten yalnız kalmak istiyorum. O yüzden ayrılmak istiyorum :/

yiğit teki boșluğu erhan la doldurdugunu dusundun malesef biz bayanlar bu hatayi yapiyoruz duygusal yonden erkeklere gore daha zayifiz simdi erhan dan ayrilinca tekrar bi bosluga dusuceksin bu sefer cunku aliskanlik olustu bir yilda yigite mi donuceksin yoksa tekrar bu boslukta birine sığınıcaksın

Aslında ben hiçbir ilişkimden sonra hemen kimseyle başlamadım. Yiğit hariç. Yiğitle ciddi yoğun bi ilişki yaşadığımız için sonrasını tek başıma kaldıramayacağımı hissettiğim için böyle bir hata yaptım. Ama Erhan'dan sonra böyle bir boşluk olmayacak. Ha evet tabi ki bir boşluk olur ama ille doldurulması gereken, tek başına atlatılamayacak bir boşluk olmaz diye düşünüyorum. Tek istediğim yalnızlık zaten şu sıra :/

Sevgili oldugunuza emin misiniz?
Evet ben de hep bu emin olamama durumundan işte. Sevgisinden emin olamama... Bunaldım.

Yiğit beni terk etmişti, eski sevgilisine dönmüştü. Yani benim erhana yaptığımı yiğit zaten bana yapmıştı :) ben hiçbir şekilde bir şey demedim. Birkaç ay sonra Erhan çıktı karşıma onunla sevgili oldum. Erhan yüzünden yiğiti unutamadım.. erhandan ayrıldıktan sonra tekrar yiğitle konuşmaya başladım o da ayrılmıştı. Ama olmadı işte
Ha iyi bari sizde adaletliymiş. Benim zaten Yiğit'e dönme gibi bir şeyim yok. Aksine eğer ayrıldığımı duyarsa gelir mi? diye korkuyorum.

Sorcha Sorcha 'm, soruyorum sana: Sevgilimi gördüğümde heyecanlanmayacaksam, ona tutkuyla sarılamayacaksam, mesajlaşmaktan parmaklarım yorulmayacaksa, konuşmaktan dilim damağım kurumayacaksa, günaydın ve iyi geceler mesajları ile açılışı ve kapanışı yapmayacaksak ne anladım ben bu ilişkiden?

Heyecanı, tutkuyu, aşkı aradığımız için yalnız değil miydik zaten?

Ya..... Süpersin :/ Ben de böyle düşünüyorum. Ya hep ya hiç. Yalnızlığı göze alamazsan doğruyu bulamazsın kafasındayım.
Sanırım tam olarak özetledinnn.... :KK200:

Bu adam kendini sevdirebilmek için hiçbir şey yapmamış ki. Anasının gölgesinde pasif bi adam.
Bende eşime aşık olarak başlamadım fakat bana sürprizler yapar, hediyeler alır, en güzel mekanlara götürür asla hesap ödetmezdi.
Bu adamda aşkta yok mantıkta bence ayrılın.

Aynen öyle, ilişkinin başında enerjisi yüksekti ama sadece 2 ay sürdü. Ben de aynısını düşünüyorum. Yani demek ki benim aşık olabileceğim biri değilmiş..

Adamda aşkından ölüyormuş gibi gelmedi bana açıkcası
O yüzden bitir bence
Bana da öyle gelmiyor.. Haklısınız. :/

telefonda söylenmez!
Yüzyüze söylemeye çalışıcam :/

Kendine 1 yıldır bunu neden yaptın ? Hadi çabalamışsın filan tamam ama tutku yoksa, istek yoksa, arzu yoksa olmaz o iş. Adamla kendini hayal bile etmemişsin. İlle yüz yüze olmak zorunda da değil açıkçası, uzun uzun anlat ne düşündüğünü bir mektup yaz ya da mail at ve bitir. İlkinden de bir iş olmaz ama, dengesiz, ağzı bozuk adamlara tahammül edemiyorum. Bugün sevgilisine sözlü hakaret eden yarın karısına fiziksel şiddet de uygular. İkisinden de uzak dur ve gerçekten istediğin gibi bir adamla karşılaşana kadar bekle, acele etme, acı acıyı su sancıyı bastırır deme, aşk acısını yeni bir aşkla unutmaya çalışma.

En çok kendime eziyet ettim sanırsam.
Yüz yüze ağlamaktan çok korkuyorum. Ben vedaları hiç sevmem. Çocukluk olarak bol ayrılmalı bir çocukluğum oldu.
Yeri geldi babama yeri geldi anneme veda etmek zorunda kaldım dönem dönem. Yani vedalar beni ekstra deşiyor.
O yüzden ağlarım gibi geliyor ama bir şekilde bitirmem gerek...
Aslında ben gidenin ardından hep yas tutarım. Dolu dolu tutarım hatta.
Ama bu sefer daha atlatmadan bir ilişkiye başlamak benim en büyük hatam oldu ama sanırım yanlış arkadaş yönlendirmesi de etken. Bir arkadaşım: Çivi çiviyi söker dene filan dedi. Onda işe yaramış. Ama demek ki herkeste işe yaramıyormuş :/

Şimdi şöyle söyleyeyim, ben 28 yaşında sayılırım artık. Ben şuanki hiçbir ilişkimde "birkaç yıl" tanışmayı bekleyecek zamana sahip değilim haa... 27den önce sahiptim küçüktü yaşım çünkü. Ama artık birlikteliklerimde ne istediğini bilen insanlar istediğim için o kadar uzun süreye ihtiyacımız olmamalı diye düşünüyorum. Yani ben "çok aceleci" değilim. 1 yıl geçmiş hala bir atak yok. Benim yaşımdakiler artık "birkaç yılda" evleniyorlar. Olması gereken bu. Ben 8. aydan itibaren bu konu bana batmaya başladı. Bu da bence normal bir süre. Yani ilk ayda hadi tanışalım demedim. Ne istediği belli, gideceği yön de belli olan ilişkilerde 6.aydan sonra tanışmalar normaldir belli bir yaştan sonra. Ha 21 yaşında olsam 7 yıl sonra tanıştırsın gerekirse. :D
Demek ki küfür etmeyen adamdan daha fazla aşkı hissettirmiş o küfür eden adam bana.
O yüzden unutmadım belki de. Dilimde ya da kalbimde olmasında sakınca yok. Yanımda mı ? Hayır değil.
Demek ki doğru yapmışım ayrılmakla. O yüzden maaaaalesef o "bazı kadınlar" kıstasına girmiyorum.
Sorun şu, küfür edip de aşağılamakla şuan sizin "baaağzı kadınlar da böyle işte yapacak bir şey yok" demeniz aşağılar gibi.
Pek fark yok.
Tutarlı eleştirileri dikkate alıyorum ama yine de teşekkürler yorumunuz için .

Onu seviyorum ama istemiyorum, isteseydim peşimde deli divane olmuş milyonlarca kez özür dilemiş bir adamı neden bırakıp yürüdüm ki ? Aynen senin söylediğin gibi her şey beybi. Zaten ben demiyorum ki ayrılıp Yiğit'e döncem diye. Aksine korkuyorum ayrıldığımı duyarsa koşar gelir diye. Çünkü hayatında biri yok onun. Birkaç süre ayrılsam bile Erhanla olan fotoğrafları silmesem mi ? Filan diye düşünüyorum.

Bence oda seni sevmiyor bariz belli ayrıl ikinizde kendinize eziyet etmeyn

Evet öyle yapıcam çok teşekkür ederim yorumunuz için. Çoğu insan ayrıl diyor e ben de aynı fikirdeyim demek ki doğru düşünüyorum diye düşündüm :)

Kimsenin onun gibi olamayacağını mı söylemedim. Yanlış anlamışsınız. Şimdiye kadar evet kimse onun gibi sevmedi.
Ha evet sinirli bir tarafı vardı ama hemen sönerdi. En son ettiği küfürü ilk ve son defa edebildi. Benimsemiş olsam onunla olurdum. Özlemek ve hala sevmek farklı bir şey. Sevmek , sevileni gerektirmez ilişkide. Uzaktan da sevilebiliyor. Ta ki doğru insana kadar. Aklım başımda yani merak etmeyin.

Evet parlayıp sönen biri. Zaten dediğiniz gibi bir kalemde sildim. İsteyerek değil de üstelik yani bir anda koptum. Gururuma dokundu. Ama uzaktan seviyorum tabi. Sevdiğiniz birini istemeyebilirsiniz mantığınız izin vermez. Ya da istediğiniz birini sevemeyebilirsiniz ona da kalbiniz izin vermez ya aynen öyle bendeki durum. Yani seviyorum demek ona geri dönmem demek değil. Çok teşekkür ederim benim yerime izah ettiğiniz için :):KK200:

Arkadaşlar Merhaba,

Benim geçen sene, aynı iş ortamından biriyle 4 aylık bir ilişkim oldu,öncesi arkadaştık , ismine Yiğit diyelim. Yiğit'in sinir rahatsızlıkları vardı. Çok fazla duygusaldı, çok kolay sinirlenip,bağırırdı. Ve 4 ay boyunca sürekli kavga ettik. Ama onun bu yaşadığı zor geçmişin izlerinin sinir olarak ve karamsarlık olarak yansıması dışında gerçekten iyi bir adamdı Yiğit. Birbirimizi dolu dolu, tutkulu, çekişmeli sevdik. İkinci haftada annesiyle bile tanıştırmıştı beni, onun için hayatının "işte bu'suydum". Karşılıklı bir aşktı. Birlikte yemekler yapıp yerdik, sarılıp uzanır sohbetler ederdik, zaten iş yerinde de hep birlikteydik. Hayatımda karşılıklı yaşadığım tek aşktı. Ta ki o küfüre kadar. Bana benim en sevmediğim ve benim birden nevrimi döndürebilecek bir küfür etti bana bir gün kavga esnasında. Bana da artık tak demişti o küfür. Çok yorulmuştum onun sürekli karamsar, aşırı duygusal ve sinirli bir harp içinde olmasından. Ve seve seve bıraktım. Filmlerde, şarkılarda "severek ayrılma" fikrine çok gülerdim. Başıma geldi. "İnsan severek ayrılır mı yeaaaa ?" Diyordum, ayrılınıyormuş ...:KK14:

Neyse, Yiğit'ten ayrıldıktan 2,5 ay sonra Erhan ile tanıştım. Tanışmamızdan 1 ay sonra da adını koyduk.
Mantıkla başladığım bir ilişkiydi. Benden 2.5 yaş küçüktü ama öyle planları vardı ki ,bana olgun gelmişti. İyi bir insandı, olgun düşünüyordu, sakindi sessizdi. Ama hiçbir buluşmamızda heyecanlanmadım. Öyle böyle 1 yıl sürdü. Ama şimdi şimdi anlıyorum ki ben Yiğit'ten kaçmak için, kaçabilmek, Yiğit'e dönmemek için Erhan'a sığınmışım. Ben sanırım Yiğit'le ilişkimizi tamamen bitirebilmek için böyle bir şey yapmışım.Kendime yeni yeni geliyorum ve son 2 aydır farkındayım bu durumun. Ben bu mantıkla başlayan ilişkinin en başından beri hep Yiğit'i özledim. Yiğit'te bulduğum tutkuyu aradım ama bulamadım. Yarısını değil çeyreğini bile bulamadım.

Ama inanın Erhan'ı sevmek için çok çabaladım. Zaten 1 yıl gibi uzun bir süredir birlikte olma sebebim de bu. Hep denedim, bekledim , sabrettim severim diye ama olmadı.Erhan çok soğuk biri.. Ben baskın bir karakterim, Erhan pasif ve aşırı sessiz .Mesela bir cafeye gittiğimizde bile, siparişi ben veririm, garsona ben duyururum sesimi.
Ya da Geçen yolda el ele yürürken, bir tane adam yanımızdan geçerken bana resmen omuz attı, kasıtlı çarptı yani hatta ona gömme diyoruz halk dilinde. Ve buna Rağmen Erhan adamın bana çarptığını fark etmedi bile... Normal bir erkeğin dönüp "pardon kardeşim ayıp değil mi ?" demesi gerekir.Bu da işte pasif bir karakter olduğunun göstergesi mesela.
Hesap ödeme mevzuları da ilginç,bunun için önceki konumu okumanız gerekli. 6-7 aydır işsizim 1 kere çay ısmarlamıştır. (o da öncesinde yemek yemiştik, yemeği benim tanıdığım ödemişti.)
Ben beni annesiyle tanıştırmadığı için birkaç kere serzenişte bulundum ama "zamanı değil" tarzı şeyler söyledi.
Biz bir plan yapıyoruz ama annesi çok emrivakileri olan bir kadın olduğu için emrivaki plan yaptığında Erhan, hemen program olarak bizim yaptığımızı iptal etmeye yanaşıyor.
Mesela biz 1 yıldır çıkıyoruz ama beni öpmüyor bile. Hoş ben de istemiyorum. Zaten ileride evlensek , cinsellik hayatımızın hayalini bile kuramıyorum. Gözümde canlanmıyor yani. Ben onu sevgiliden çok bir dost gibi görüyorum. Çünkü zaten dost gibi takılıyoruz.
Aşırı çekimser olduğu için bende sevgi,çekim oluşmadı kısacası. Ve mantıklı bulduğum çoğu karakter özelliği de değişti. 1 yıldır aynı işte. Hiçbir gelişim göstermedi. 1 yıl önce nasıl başladıysak aynı şekildeyiz. Bir adım ileri gitmedi hiçbir şey. Kısacası bölük börçük anlattım umarım anlarsınız ama ben yapamıyorum. Olmuyor.
Ayrılmayı düşünüyorum. Ve anneme kalırsa yüz yüze söylemeliymişim. Ama kıyamam diye düşünüyorum ona o kadar. Bir gün tlfonda konuşurken söylesem olmaz mı ?
Yiğit de erhan da sıkıntılı tipler.ikisinden de uzak dur.sonra çok başın ağrır. Tecrübeli birinden sana tavsiye

Yiğit de erhan da sıkıntılı tipler.ikisinden de uzak dur.sonra çok başın ağrır. Tecrübeli birinden sana tavsiye

Hemfikirim sizinle. Çok teşekkür ederim iyi niyetli tavsiyeniz için :)

Hemfikirim sizinle. Çok teşekkür ederim iyi niyetli tavsiyeniz için :)
Zaten kendin de psikolojik destek almayı düşünüyormuşsun böyle arıza tiplerle çok yorulursun, sana iyi gelen olumlu insanlarla bir arada olmaya bak. Sevgi maalesef yetmiyor :(

Arkadaşlar Merhaba,

Olmaz

Yiğitten ayrıldığınız isabet olmuş sıkıntılı tip orası ayrı konu. Ama Erhan'a gelince o daha da sıkıntı. Şuna takıldım ben ne demek sevgilisini öpmemek? Seven insanın sürekli öpesi, sevesi, dokunası gelir. Cinsellik anlamında demiyorum bunu ama insan dokunmak ister. Hele de erkekten bahsediyoruz. Evlenseniz bile cinsellik sıkıntı olacağı belli. Siz mantıken yaptım diyorsunuz ama bence o da mantıken sizinle birlikte, ben okurken sevildiğinizi hissetmedim.

Sizde kendimi gördüm gerçekten :KK53::KK53:

2 sene önce sevgilim beni terk etti. İlk sevgilimdi, her şeyden çok severdim onu... Daha sonra biriyle tanıştım. ( 3-4 ay sonra ). Onunla konuşmaya başladım, sevgili gibiydik. O benimle sevgili olmak istiyordu ama ben hala unutamamıştım ilk aşkımı. Bir gün tamam dedim, kabul ediyorum. Gün geçtikçe onun bana dediği, yaptığı her şeyi ilk sevgilimle karşılaştırmalarım arttı. Yok, olmuyordu, unutamıyordum. Onu sevemiyordum... Ne tutku, ne heyecan, ne samimiyet hissediyordum.
Yaklaşık 6-7 ay beraber olduk ve sadece 1 kez elimi tuttu. Onda bile keşke tutmasaydı dedim. :KK53::KK53: Benimle samimi olmasını istemiyordum. Fakat arkadaş olarak muhabbeti güzeldi filan. Fakat daha sonra ben dayanamadım ve ayrıldık.
Zaten ayrılırken ''Aradığım samimiyeti bulamadım sende'' demişti. Bundan da uzun uzun bahsetmek isterdim ama farklı bir başlığın konusu bu.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Şimdi düşünüyorum da daha çok acı çekmişim ve eziyet etmişim kendime. Hala adam akıllı unutaamadım ama akıllandım. Unutana kadar, en azından kafamı toplayana kadar kimse ile sevgili olmayacağım. Tabi karşıma doğru insanın çıkması da çok önemli... :KK6:

Sizde kendimi gördüm gerçekten :KK53::KK53:

2 sene önce sevgilim beni terk etti. İlk sevgilimdi, her şeyden çok severdim onu... Daha sonra biriyle tanıştım. ( 3-4 ay sonra ). Onunla konuşmaya başladım, sevgili gibiydik. O benimle sevgili olmak istiyordu ama ben hala unutamamıştım ilk aşkımı. Bir gün tamam dedim, kabul ediyorum. Gün geçtikçe onun bana dediği, yaptığı her şeyi ilk sevgilimle karşılaştırmalarım arttı. Yok, olmuyordu, unutamıyordum. Onu sevemiyordum... Ne tutku, ne heyecan, ne samimiyet hissediyordum.
Yaklaşık 6-7 ay beraber olduk ve sadece 1 kez elimi tuttu. Onda bile keşke tutmasaydı dedim. :KK53::KK53: Benimle samimi olmasını istemiyordum. Fakat arkadaş olarak muhabbeti güzeldi filan. Fakat daha sonra ben dayanamadım ve ayrıldık.
Zaten ayrılırken ''Aradığım samimiyeti bulamadım sende'' demişti. Bundan da uzun uzun bahsetmek isterdim ama farklı bir başlığın konusu bu.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Şimdi düşünüyorum da daha çok acı çekmişim ve eziyet etmişim kendime. Hala adam akıllı unutaamadım ama akıllandım. Unutana kadar, en azından kafamı toplayana kadar kimse ile sevgili olmayacağım. Tabi karşıma doğru insanın çıkması da çok önemli... :KK6:

O çocuktan ayrıldığın için hiç pişman oldun mu peki ?

O çocuktan ayrıldığın için hiç pişman oldun mu peki ?
Tabi ki olmadım ne pişman olacağım. Boşuna vaktimi harcadım diye üzüldüm sadece. Hayatımın en doğru kararını verdiğimi düşünüyorum bu kararı aldığımın ilk dakikasından beri. :bicak:

Back