Butun yuzume yaptirdim. Beyhan Kurtulus'a "Yapilmayacak yerlere yapmayin lutfen" dedim. "Biyiga yapilmaz, oranin derisi farklidir ama goz oyle degil hicbir sey olmaz, 22 senedir bu isteyim." dedi. Ben de kendisine kandim. Goz cevresindeki ince deride igne deligi seklinde cukurlar var ve ayrica sol gozumde acik kahverengi pigmentasyon bozuklugu. Bu olusumlar uygulama hatasi. Yuzumun geri kalaninda kil koku iltihaplanmasina bagli cikan sivilcelerden cukur ve kirmizi lekeler kaldi. Yuzumde asiri bir killanma yoktu ama ben cok takilmistim, cezami buldum diyelim. Simdiki aklim olsa agda, hatta jilet yapardim da dokum/derim boyle bozulmazdi. Benim psikolojim boyle seyleri kaldiracak gucte degil, yaptirmadan once siz kozmetik uygulamalardan kaynaklanabilecek riskleri kaldirabilecek gucte misiniz onu dusunmenizi tavsiye ederim. Bir de Beyhan Hanim "Benden kaynakli bir sey degil, ama o gun dolunaydir o zaman bilemem." dedi. Guler misin, aglar misin?
Resimleri yukledim. Keske hic karsilasmasaydim kendisiyle.
ay çok geçmiş olsun canım. Benim bıyık bölgemde iz kalmıştı ama geçti merak etme 1 yıldan fazla uğraştım ama geçti. Bu nasıl iğneli izi böyle. İğneliyle ben yüzümü bitirdim. Bitirmemiş olsam bunu görsem iğneliye gitmem korkumdan. Bir de dolunay diye dalga geçmiş. Büyücü müsün ne dolunayı Allah Allah ya. Benim gözümün altında sarı sarı vardı hepsini iğneliyle aldırdım iz olmadı önceden olan lekelerde açıldı. Ama ben de doğru yeri bulana kadar çok mağdur edildim seni çok iyi anlarım. Üzülme ağlama canım bıyık geçmez dediler ama bende o bile geçti sana moral olsun diye yazıyorum gerçekten geçti