- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 35
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
inşallah bütün isteyenler bu mübarek aylarda beklediklerine kavuşur canımBenim de adete bir hafta var ne göğüs ağrısı ne kasık ağrısı var hiçbir şey yok inşaallah sen hamilesindir
Anladım canım bence hamişsinnnadetten önce hiç yaptırmadım canım 2 yıldır korunmuyorum onu demek istedim bu 2 yılda çok test yaptım her ay genelde adetten önce giderdim hastaneye varmı diye onu demek istedim bu sefer hiç yaptırmadım test
hahahah tamam canım eğer olmazsam yaparım yarın sabah :) dua edin ne olur bende hepinize dua ediyorumAnladım canım bence hamişsinnnbir test yap bugün ben meraktan çatlarım kızzz haber ver banada burdan hemen
Dualarım seninle inşallah hamilesin rabbim seninlehahahah tamam canım eğer olmazsam yaparım yarın sabah :) dua edin ne olur bende hepinize dua ediyorum
o sağ kasık batması ve aynı zamanda bel ağrısı bende de var canım dün daha çok oldu bugün olmadı daha.yumurtaların en çok hangi taraftaydı hatırlıyor musunKızlar benim sağ kasığım battığı zaman belimde de baskı hissediyorum..
Canım benim yumurtalar iki tarafda da eşitdi ikisinde de batmalar hissediyorum ama en çok solda solda ki batıyor ve uzun süre kalıyor acı felan yok amao sağ kasık batması ve aynı zamanda bel ağrısı bende de var canım dün daha çok oldu bugün olmadı daha.yumurtaların en çok hangi taraftaydı hatırlıyor musun
yumurtaların çokmuş senin canım inşallah tutmuşturCanım benim yumurtalar iki tarafda da eşitdi ikisinde de batmalar hissediyorum ama en çok solda solda ki batıyor ve uzun süre kalıyor acı felan yok ama
İnşallah klomen kullandığım ay 3 yumurtam olmuştu, bu ay onun için daha ümitliyim zamanda geçmek bilmiyor bazılarında 11.gün bazılarında 15.gün belli oluyor.yumurtaların çokmuş senin canım inşallah tutmuştur
aynen bende bir ay klomen kullanmıştım ardından da çatlatma iğnesi ama o belirtiler beni mafetmişti.birde iğneye rağmen çatlamamıştı yumurtam ve kist olmuştu birdaha da kullanmadımİnşallah klomen kullandığım ay 3 yumurtam olmuştu, bu ay onun için daha ümitliyim zamanda geçmek bilmiyor bazılarında 11.gün bazılarında 15.gün belli oluyor.
Keşke iğnenin hcg salgısı olmasa
Aynen öyle femarada kist oluşuyormu bilmiyoeum ama klomende oluştuğunu çok duydum bende olmadı allaha şüküraynen bende bir ay klomen kullanmıştım ardından da çatlatma iğnesi ama o belirtiler beni mafetmişti.birde iğneye rağmen çatlamamıştı yumurtam ve kist olmuştu birdaha da kullanmadım
inşallah hamilesindir canım ama dediğin gibi bulantı bu kadar erken başlamaz bence rahat bırakmaya çalış kendini başka uğraşlar bul sonunda güzel haberi alacaksın eminimAynen öyle femarada kist oluşuyormu bilmiyoeum ama klomende oluştuğunu çok duydum bende olmadı allaha şükür
Miğdem hafif hsfif bulanıyor bu kadar erken belirti olmaz heralde psikolojimmm bozuldu günleri saycam diyeee
İnşallah doğru bir belirtidirde hamişimdir
Normalde bu kadar takmazdım ama nedense bu ay daha çok düşünmeye başladıminşallah hamilesindir canım ama dediğin gibi bulantı bu kadar erken başlamaz bence rahat bırakmaya çalış kendini başka uğraşlar bul sonunda güzel haberi alacaksın eminim
canım belirtilere çok takılma inşallah hamilesindir ama dediğim gibi belirtilere yinede takılma umutlanma ve kafanı rahatlatmaya bak.kaç gün var adetine1.Çok şiddetli bel ağrısı çektim.(Kasık ve sırt ağrım olmadı)
2.Ayaklarım birden buz gibi oluyordu.
3.Yüzümde çok fazla sivilcelenme oldu.
4.İdrarımın rengi çok fazla sarılaştı.
5.Bağırsaklarım çok fazla çalıştı.Sürekli gaz oluyordu.
6.Akıntım hiç olmadı.Hala da yok.
7.Yerleşme kanaması denen şey olmadı.Adetimin geleceği gün sürekli wcye koştum sanki adet olacak gibi ama o günü atlattıktan sonraki ertesi gün idrar testinde pozitif çıktı.
8.Sürekli uyumak istedim....
Arkadaşlar bunu hamile bi üye yazmış aynı belirtiler var bende o hamileymiş inş bende hamileyimdir
Bunların benzeri bende de var idrarım sarıya dönmeye başladı hafif hafif beyazdı normalde ama erken heralde daha bilemiyorummm inşallah hamilesindir hamileyimdir hamileyizdir1.Çok şiddetli bel ağrısı çektim.(Kasık ve sırt ağrım olmadı)
2.Ayaklarım birden buz gibi oluyordu.
3.Yüzümde çok fazla sivilcelenme oldu.
4.İdrarımın rengi çok fazla sarılaştı.
5.Bağırsaklarım çok fazla çalıştı.Sürekli gaz oluyordu.
6.Akıntım hiç olmadı.Hala da yok.
7.Yerleşme kanaması denen şey olmadı.Adetimin geleceği gün sürekli wcye koştum sanki adet olacak gibi ama o günü atlattıktan sonraki ertesi gün idrar testinde pozitif çıktı.
8.Sürekli uyumak istedim....
Arkadaşlar bunu hamile bi üye yazmış aynı belirtiler var bende o hamileymiş inş bende hamileyimdir
Bir hafta var canım adete iki senedir bekliyorum canım nasıl aklımdan çıkarıyim ki inş hamileyizdircanım belirtilere çok takılma inşallah hamilesindir ama dediğim gibi belirtilere yinede takılma umutlanma ve kafanı rahatlatmaya bak.kaç gün var adetine
İnşallah canım şu bir hafta gecsede hamile olduğumu öğrensemBunların benzeri bende de var idrarım sarıya dönmeye başladı hafif hafif beyazdı normalde ama erken heralde daha bilemiyorummm inşallah hamilesindir hamileyimdir hamileyizdir
canım merhabaKızlar 22.23.24 nisan menogon iğnesi vuruldum
22.28 arası femara kullandım
28 de kontrole gittim 6 yumurtan oluşmuş dedi
28.29.30.1.2 arası femara kullandım
28.29.30 menogon vuruldum tekrar
3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum.Bugün 4.günüm ve beklemedeyim.
Gelin birlikte bekleyelim durumlarımızı birbirimizle paylaşalım kimler olumlu sonuç alacak sevincimizi paylaşalımmm
bende 2 yıldır korunmuyorum canım dediğim doğru aklımızdan çıkmıyor malesef ama stres de çok etkiliyor bu da bir gerçek yaşadıklarının çoğunu yaşadım canım hatta bu iki yılda her ay bir sürü belirti yaşadım ama olmadı hakkımzda hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberleri alırız hepimizBir hafta var canım adete iki senedir bekliyorum canım nasıl aklımdan çıkarıyim ki inş hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?