- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Kötü düşünme canım inşallah hepimiz hamileyizdir iyi düşün iyi olsunYok canım ya hiç bir belirti yok napicam bilmiyorum iyimi düşüneyim kötümü anlamadım
Tamam canım takip edelim birbirimizi inş güzel haberleri veririz birbirimizeayy aşkım inşallah ya tamam haberdar edelim birbirimizi tamammı .
kıyamam lan ikimize hatta hepimize.
İnşallah hamileyizdir canım içimde hep bi ümit var hamileyimdir belki diye kendime dikkat ediyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorumKötü düşünme canım inşallah hepimiz hamileyizdir iyi düşün iyi olsun
Bolca dua et canım Rabbi Hibel Minelsalihinİnşallah hamileyizdir canım içimde hep bi ümit var hamileyimdir belki diye kendime dikkat ediyorum yediğime içtiğime dikkat ediyorum
Kızlar 22.23.24 nisan menogon iğnesi vuruldum
22.28 arası femara kullandım
28 de kontrole gittim 6 yumurtan oluşmuş dedi
28.29.30.1.2 arası femara kullandım
28.29.30 menogon vuruldum tekrar
3 mayısta çatlatma iğnesi vuruldum.Bugün 4.günüm ve beklemedeyim.
Gelin birlikte bekleyelim durumlarımızı birbirimizle paylaşalım kimler olumlu sonuç alacak sevincimizi paylaşalımmm
Umarım çabamın sonucunu alırım.Baya iğne vurunmuşsun canım ya :) inşallah çaban olumlu sonuçlanır canım benim
Ben de 24 nisanda ovitrelle çatlatma iğnesi oldum pazartesi bat günüm sabah test yaptım negatif bekliyorum bakalım :)
Oluyor bende canım bazen sol bazen sağ tarafım fena batıyo sızlıyo ani hareket yapmaya tedirgin oluyorum..Kızlar benim kasıklarımda hafif hafif batmalar oluyor sizde de oluyormu ?
İnşallah tatlım gelsin bebişler dolsun göbüşlerUmarım çabamın sonucunu alırım.
Rabbim büyük canım bekle bakalım inşallah bebişim tutunuyodur
Bende de aynısı oluyor inşallah bu bir belirtidiiiirOluyor bende canım bazen sol bazen sağ tarafım fena batıyo sızlıyo ani hareket yapmaya tedirgin oluyorum..
Benim de bugün başım fena ağrıdı ağrı kesici içtim mecburen daha yeni geçtiBende de aynısı oluyor inşallah bu bir belirtidiiiirbebiş olucak diye kendimi açda bırakmıyorum devamlı yiyorum
Vallahi bende sancılı baş ağrısı oluyor hap içip uyumadan geçmez aman hamileyimdir diye kaç ay içmedimBenim de bugün başım fena ağrıdı ağrı kesici içtim mecburen daha yeni geçti
ben de sağlıklı beslenmeye gayret ediyorum artık kuzu inşallah hamileyizdirrrr
Parol içebilirsin canım günde 2 taneye kadar hamilelik de bile içiliyormuş zararı yokmuş geçen doktor söyledi..Vallahi bende sancılı baş ağrısı oluyor hap içip uyumadan geçmez aman hamileyimdir diye kaç ay içmedim
Ben yinede elimden geldiğince uzak durarım inşallah bebiş vardır daParol içebilirsin canım günde 2 taneye kadar hamilelik de bile içiliyormuş zararı yokmuş geçen doktor söyledi..
Tamam canım inşallah :)Ben yinede elimden geldiğince uzak durarım inşallah bebiş vardır da
Rabbim büyük bakalım bu ayda biz hamileliğimizin haberini paylaşırız inşallahTamam canım inşallah :)
Senin kaçıncı günün canımBebek anne karnında 5.6 gün içerisinde oluşuyormuş nasık beklicem 11.güne kadar bilmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?