Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

doktor seni çağırıp kaç yumurtanın çatladğını söyledi mi tatlım?
Yok canım çatlatma iğnesinden önce 5 gün önce gittim 6 yumurtam vardı tekrar femara ve menogon vuruldum biraz daha artmıştır heralde.

Zaten sabah vuruldum ertesi günün akşımı kasıklarımda ağrı oldu ,çatlamaya başladığını ordan anladım.

Ben çoğul gebelik istiyorum birde rabbim verirse tabi

bende çoğul istiyorum yaa :) inşallah ikimizede verir ben çatlatma iğnesini vurulduktan 2 gün sonra doktor çağırdı 2 yumurtan çatlamşı daha gelişende var dedii. inşallah bakalım bugunde kan testi yapcam 2 ye katlamadıysa sıkıntı

bende evde sürekli idrar testi yaptım 5. günden sonra evde yapamadım dayanamadım kocam diyor bağımlı oldun idrar testi bağımlısı
Ahahahhh ilahi haklı evimin altınca eczane var gidip test almamak için ne kadar evde paraydı ne varsa eşimle işe yolluyorum

Umarım rabbim gönlümüze göre verir nedense hep çoğul istedim yakın akrabalarımızda da var eşimde çoğul istiyor

aynen canım bizdede var. eşimin tarafında var çoğul gebelik

bende 23 yaşındayım :) genç anne olmak çok güzel olacak bence ikimiz içindee :)
Aynen öyle önemli olan kendini hazır hissetmek bazıları ön yargılı oluyor daha gençsin felan diye kimileri 30 yaşına geliyor daha erken diyor

Rabbim nasip ederse tabi bir hamile kalayım birşeyler almaya başlicam hele cinsiyeti öğrenince eşime diyorum beni durduramazsınnn

aynen canım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…