- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Yaaaaa ahahahhh bi seviniyorum bi ayşşşş halimi görmenlazım elimden gelse zıplicammmmmmevet benimde böyle oldu :)
:)) anlıyorum seni sabret şimdi yapsan bile pozitif çıkar o nedenle sabrett :)Yaaaaa ahahahhh bi seviniyorum bi ayşşşş halimi görmenlazım elimden gelse zıplicammmmmmamaa yapamam
Vallahi zaman ilerletme makinesi olsa 5 gün sonraya aticam kendimi
Yok canım çatlatma iğnesinden önce 5 gün önce gittim 6 yumurtam vardı tekrar femara ve menogon vuruldum biraz daha artmıştır heralde.doktor seni çağırıp kaç yumurtanın çatladğını söyledi mi tatlım?
Ahahahh onun için yapmıyorum yoksa yapardım şimdiyeeee:)) anlıyorum seni sabret şimdi yapsan bile pozitif çıkar o nedenle sabrett :)
bende çoğul istiyorum yaa :) inşallah ikimizede verir ben çatlatma iğnesini vurulduktan 2 gün sonra doktor çağırdı 2 yumurtan çatlamşı daha gelişende var dedii. inşallah bakalım bugunde kan testi yapcam 2 ye katlamadıysa sıkıntıYok canım çatlatma iğnesinden önce 5 gün önce gittim 6 yumurtam vardı tekrar femara ve menogon vuruldum biraz daha artmıştır heralde.
Zaten sabah vuruldum ertesi günün akşımı kasıklarımda ağrı oldu ,çatlamaya başladığını ordan anladım.
Ben çoğul gebelik istiyorum birderabbim verirse tabi
bende evde sürekli idrar testi yaptım 5. günden sonra evde yapamadım dayanamadımAhahahh onun için yapmıyorum yoksa yapardım şimdiyeeee
Ahahahhh ilahi haklı evimin altınca eczane var gidip test almamak için ne kadar evde paraydı ne varsa eşimle işe yolluyorumbende evde sürekli idrar testi yaptım 5. günden sonra evde yapamadım dayanamadımkocam diyor bağımlı oldun idrar testi bağımlısı
aynen canımAhahahhh ilahi haklı evimin altınca eczane var gidip test almamak için ne kadar evde paraydı ne varsa eşimle işe yolluyorum
Umarım rabbim gönlümüze göre verir nedense hep çoğul istedim yakın akrabalarımızda da var eşimde çoğul istiyor
İnşallah kandan geçeraynen canımbizdede var. eşimin tarafında var çoğul gebelik
hadi bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun aynen çoğulda iki kat artıyorİnşallah kandan geçerallahımm benimde yüzümü güldürsün.Çoğul gebelilte daha çabuk belli oluyormuş belirtiler , kanda artış felan
İnşallah kan değerin yükselir ,ilkmiydi seninhadi bakalım ikimiz içinde hayırlısı olsun aynen çoğulda iki kat artıyor
ilk canım mart ayındada hamile kaldım ancak düştü :/ yine uğrasıyorumİnşallah kan değerin yükselir ,ilkmiydi senin
Ardından hemen kaldın tekrar demek ilk düşüğünmüydü geçmiş olsun doktorunu aksatma o zaman canımilk canım mart ayındada hamile kaldım ancak düştü :/ yine uğrasıyorum
ilkti canım..Ardından hemen kaldın tekrar demek ilk düşüğünmüydü geçmiş olsun doktorunu aksatma o zaman canım
Rabbim izin verirse ilk olacak 19 yaşındayım genç annelerin arasına giricem.Benimde bir düşüğüm olduilkti canım..
senin kaçıncı gebeliğin? ilk mii
bende 23 yaşındayım :) genç anne olmak çok güzel olacak bence ikimiz içindee :)Rabbim izin verirse ilk olacak 19 yaşındayım genç annelerin arasına giricem.Benimde bir düşüğüm oldu
Aynen öyle önemli olan kendini hazır hissetmek bazıları ön yargılı oluyor daha gençsin felan diye kimileri 30 yaşına geliyor daha erken diyorbende 23 yaşındayım :) genç anne olmak çok güzel olacak bence ikimiz içindee :)
aynen canım bendeAynen öyle önemli olan kendini hazır hissetmek bazıları ön yargılı oluyor daha gençsin felan diye kimileri 30 yaşına geliyor daha erken diyor
Rabbim nasip ederse tabi bir hamile kalayım birşeyler almaya başlicam hele cinsiyeti öğrenince eşime diyorum beni durduramazsınnn
İnşallah o zamanlarda gelir sen yolun başındasın birde ben olsam tamamaynen canım bende
olursun canım inşallaah :)İnşallah o zamanlarda gelir sen yolun başındasın birde ben olsam tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?