- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
5.günüm bugün 11.gününde öğrenenler varmış artık beklemek istemiyorum günler geçmiyoooorSenin kaçıncı günün canım
O zaman iğnenin etkisi geçmiş adetin ne zamanBenim 10.gün bugün evde test yaptım negatif çıktı hiçbir hamilelik belirtisi yok moralim bozuldu biraz artık adet günümü bekliycem öyle test yapicam
15 mayıs batO zaman iğnenin etkisi geçmiş adetin ne zaman
8 gün var daha bekle bakalım allahım inşallah çabalarımızı boşa çıkarmaz.15 mayıs bat
İnş canım Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği o kadar uğraşiyoruz inş sonucunu da alırız..işte benim sıkıntım hiçbir belirtim olmaması daha erkenmi belirtiler için8 gün var daha bekle bakalım allahım inşallah çabalarımızı boşa çıkarmaz.
Bende bu ay çok ümitliyim ilaçları ilkkez kullandım araştırmalarım çok iyi
Amin canım rabbim ol derse olur güç olmasında tek..İnş canım Allah isteyen herkese nasip etsin anneliği o kadar uğraşiyoruz inş sonucunu da alırız..işte benim sıkıntım hiçbir belirtim olmaması daha erkenmi belirtiler için
Ay canım sorma ben evliligimin 3.ayında bi tane erkek bebek zıbını almıştım çok sevmiştim şimdi onun üstünden iki sene geçti nerdeyse avm ye gittiğimde bebek mağazalarınida geziyorum ama bişey almadan çıkıyorum tabi ağlamaklı oluyorum bazen çok zor bir durum Allah zamanını bilir diyorum susuyorum elimden başka bir şey gelmiyorAmin canım rabbim ol derse olur güç olmasında tek..
İnsan hevesliyor şunu alayım bunu alayım diye ,şimdiden ikizim olursa inşallah hastane çıkışına bile ne alacağıma karar verdim.
Yok canım şuanda belli olmaz 2 haftalıkken başlayabilir en erken
Aynen öyle benimde bir tane bebek şapkam var bebiş istedikden sonra aldım..Ay canım sorma ben evliligimin 3.ayında bi tane erkek bebek zıbını almıştım çok sevmiştim şimdi onun üstünden iki sene geçti nerdeyse avm ye gittiğimde bebek mağazalarınida geziyorum ama bişey almadan çıkıyorum tabi ağlamaklı oluyorum bazen çok zor bir durum Allah zamanını bilir diyorum susuyorum elimden başka bir şey gelmiyor
Aynen ya işte kızmı olur erkekmi bilmediğim için alamıyorum hiçbir şey ama gün gelecek her beğendiğimi alacam bebeğimeAynen öyle benimde bir tane bebek şapkam var bebiş istedikden sonra aldım..
Bende hep gezerim bebek mağzasını eltim doğum yaptı gittim mağzaya yeni doğan için ne gerekliyse hepsinden 2 şer tane aldım kendi bebeğim içinde almak istiyorum o kadar güzel şeyler varki
Ahahh heralde ben şimdiden alsam eşim kafayı yerAynen ya işte kızmı olur erkekmi bilmediğim için alamıyorum hiçbir şey ama gün gelecek her beğendiğimi alacam bebeğime
Hamile kalalimda 9 ay beklerim ben canım :)) inş hamileyizdir ya aklımdan hiç çıkmıyor hamilelikAhahh heralde ben şimdiden alsam eşim kafayı yerben bi başladım mı durmam şimdi eşimde erken daha birşey yok felan dicek moralim bozulur.
Hamile kal cinsiyeti öğrendikden sonra her istediğini alırsın diyor haklı.
Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün 9 ay nasıl beklicem ben bilemiyorum hele doğummm
Heralde 9 ayı hergün alışverişle geçiririm ben tek hamile kalalımda oyşş inşallahHamile kalalimda 9 ay beklerim ben canım :)) inş hamileyizdir ya aklımdan hiç çıkmıyor hamilelik
Daha çok erken degilmi canım mide bulantısı içinAy benim sanki miğdemden ağzıma birşeyler geliyor psikolojik sanırımmmmm
Aynen öyle erken psikolojik sanırımmmm ooofff beklemek istemiyorum rabbimin gücüne gitmesin elbette sabırsızlanıyorum bu ay çok ümitliyim çünküDaha çok erken degilmi canım mide bulantısı için
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah rüyanı canım beklemedesin dimi daha kaç gün oldu iğne olalıAyyyy çok güzel bir rüya gördüm kızlaaar ,böyle ablamla bir evin bahçesine gidiyoruz bir ağaça bağlı bir sürü meyve gördüm topladım onları leğenlere koydum..
Dalından büyük büyük yeşil erikler toplayıp yedim en tatlısından,armut,elma,dut,yeşil byük kayısı,erik...
O meyvelerin anlamı evin bereketini huzuruna maddi durumun artışına dalaletmiş..
Muz ise anne rahminde oluşan bebeğe..
bolca muz yicemmmmmm
Evet canım bugün 6.gün günler yavaş geçiyor ,11.günde öğrenenler varmış ayyyy heyecanlıyımRabbim hayırlara çıkarsın inşallah rüyanı canım beklemedesin dimi daha kaç gün oldu iğne olalı
inşallah güzel haberler alırsın canım benimde günüm geçti ama test yapmaya korkuyorum yaEvet canım bugün 6.gün günler yavaş geçiyor ,11.günde öğrenenler varmış ayyyy heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?