- 12 Mart 2016
- 1.466
- 1.928
- 133
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
Hamilesin işte canım Allah kucagina almayi nasip etsin inş bizde hamileyizdircanım merhaba
Ben 14 nisanda adet oldum klomen kullanmaya başladım.
24 nisanda doktora gittim 8 yumurtan gelişmiş dedi, 25 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum.27 nisanda kontrole gittim 2 yumurta çatlamış dedi.
bugün çatlatma iğnesinin üzerinden 13 gün geçti. ve çok fazla kasık bel ve gögüs hassasiiyeti olunca ben cumartesi günü kan testi yaptım 51,37 çıktı. bugün tekrar yaptırcamm inşallah hamileyizdir..
inşallah bugün çok ağrım varHamilesin işte canım Allah kucagina almayi nasip etsin inş bizde hamileyizdir
İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versinbende 2 yıldır korunmuyorum canım dediğim doğru aklımızdan çıkmıyor malesef ama stres de çok etkiliyor bu da bir gerçek yaşadıklarının çoğunu yaşadım canım hatta bu iki yılda her ay bir sürü belirti yaşadım ama olmadı hakkımzda hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberleri alırız hepimiz
Ay inşallaaaaahhhh bende 5 gün bekliyorum az kaldı azzzz allahımmmm inşallah umutlarımız olumsuzluğa dönmezİnşallah canım şu bir hafta gecsede hamile olduğumu öğrensem
Oyyy oyyyy hayırlı olsun kızzzz hamilesin hamileeeecanım merhaba
Ben 14 nisanda adet oldum klomen kullanmaya başladım.
24 nisanda doktora gittim 8 yumurtan gelişmiş dedi, 25 nisanda çatlatma iğnesi vuruldum.27 nisanda kontrole gittim 2 yumurta çatlamış dedi.
bugün çatlatma iğnesinin üzerinden 13 gün geçti. ve çok fazla kasık bel ve gögüs hassasiiyeti olunca ben cumartesi günü kan testi yaptım 51,37 çıktı. bugün tekrar yaptırcamm inşallah hamileyizdir..
:) :) yazacam bu akşam sabırsızlıkla :)Oyyy oyyyy hayırlı olsun kızzzz hamilesin hamileeee
Rabbim darısını başıma başımıza versin inşallahhhh ...
Haber ver durumlarını
Ay bekliyorum nasıl sevindim rabbim banada bağışlar inşallah dua et benim için..:) :) yazacam bu akşam sabırsızlıkla :)
İyi düşünelim iyi olsun canım hep bi ümit vardır biz elimizden geleni yaptık Allaha kalmış artık o ol derse olur inşallah olmuştur hepimizinAy inşallaaaaahhhh bende 5 gün bekliyorum az kaldı azzzz allahımmmm inşallah umutlarımız olumsuzluğa dönmez
hayır yapmadım idrar testi direk kan yaptım idrarda çıkmayınca insan bi üzülüyor :) inşallah ben hep dua ediyorum allahım her isteyene ver diye bu akşamda yasin okucamAy bekliyorum nasıl sevindim rabbim banada bağışlar inşallah dua et benim için..
13.günde idrar testi yapmışmıydın ?
Aynen öyle rabbimin izniyle inşallah hamileyiz her belirtiyi araştırıyorum bakalım umarım herşeye değerİyi düşünelim iyi olsun canım hep bi ümit vardır biz elimizden geleni yaptık Allaha kalmış artık o ol derse olur inşallah olmuştur hepimizin
Aminnnnhayır yapmadım idrar testi direk kan yaptım idrarda çıkmayınca insan bi üzülüyor :) inşallah ben hep dua ediyorum allahım her isteyene ver diye bu akşamda yasin okucam
iğneyle alakalı ishal evet oluyor :)Aminnnn
İğnenin etkisinin geçtiğinden eminsin diğmi zaten geçmese bu kadar yüksek çıkmaz, afedersin ben dün ishal olmaya başladım hiç öyle birşey oldumu iğneden miki
Çoğu kişi zaten 11.gün öğrenmiş.iğneyle alakalı ishal evet oluyor :)
iğne etkisi 10 gün sonra geçiyor dedi doktor bugün arayıp sordum
aynen öyle canım ben çatladım dayanamadım cumartesi yaptırdımÇoğu kişi zaten 11.gün öğrenmiş.
İnsan bekleyemiyor ya günler zor geçiyor
Çok iyi yapmışsın birde birşey sorucam topiğinde okudum kasık ağrıların ne zaman başladı ondan başka hiç belirtin oldumu canım..aynen öyle canım ben çatladım dayanamadım cumartesi yaptırdım
yok canım sormadan öğrenemezsin :) bende habire sordum millete, iğneden 8-9 gün sonra kasık ağrısı bel ağrısı ve gögüs uçlarında acıma vardı ordan anladım :)Çok iyi yapmışsın birde birşey sorucam topiğinde okudum kasık ağrıların ne zaman başladı ondan başka hiç belirtin oldumu canım..
Umarım sorularımla sıkmıyorumdur senimerak merak öldürecek beni bu merak :R
Benim 6.günüm bugün dünden beri kasık ağrılarım var sol kasığım battığında uzun sürüyor ve bazen bacağımada vuruyor.Sağ kasığım tek tük ağrıyor ve beli bi anda vuruyor fazla acıma olmuyor batma şekilde oluyoryok canım sormadan öğrenemezsin :) bende habire sordum millete, iğneden 8-9 gün sonra kasık ağrısı bel ağrısı ve gögüs uçlarında acıma vardı ordan anladım :)
evet benimde böyle oldu :)Benim 6.günüm bugün dünden beri kasık ağrılarım var sol kasığım battığında uzun sürüyor ve bazen bacağımada vuruyor.Sağ kasığım tek tük ağrıyor ve beli bi anda vuruyor fazla acıma olmuyor batma şekilde oluyor
doktor seni çağırıp kaç yumurtanın çatladğını söyledi mi tatlım?Benim 6.günüm bugün dünden beri kasık ağrılarım var sol kasığım battığında uzun sürüyor ve bazen bacağımada vuruyor.Sağ kasığım tek tük ağrıyor ve beli bi anda vuruyor fazla acıma olmuyor batma şekilde oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?