Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Hamilesin işte canım Allah kucagina almayi nasip etsin inş bizde hamileyizdir

Kızlar bir yerde okudum biraz önce ikiz gebelik belirtileri ilk haftada nasıl belli oluyor.

1.rüyalarınıza kayıtsız kalmayın genelde rüyalarında bir belirti görürler.
2.Miğde bulantınız başlayabilir çoğunluk sabah zamanları olur.
3.Diğer hamileliklere göre daha çabuk yorgunluk belirtileriniz oluşabilir ,ileriki zamanlarda soluk alıp verişinizde de kesilme olabilir.
4.Normale göre daha fazla acıkırsınız...
---''''''''''

Hamilelikte en erken kasık batması 1.ilişkiden sonra 5.ve12. gün arasından başlar.
2.Göğüslerde hassasiyet , göğüs ucu kararması
3.Miğde ekşimesi
4.Vucut ısısı yükselmesi
5.9 ve 19 gün arasında oluşan kanama
6.Kasıklarda , ağrı batma , şişme
En önemli belirti akıntıdır rahim duvarına tutunmaya çalışırken zedelenme oldukca akıntıya sebep olur buda açık renkte koyu kıvamlı olur.

Kızlar bunları buldummmm

İnşallah canım Allah herkesin gönlüne göre versin

Oyyy oyyyy hayırlı olsun kızzzz hamilesin hamileeee

Rabbim darısını başıma başımıza versin inşallahhhh ...

Haber ver durumlarını

Ay inşallaaaaahhhh bende 5 gün bekliyorum az kaldı azzzz allahımmmm inşallah umutlarımız olumsuzluğa dönmez
İyi düşünelim iyi olsun canım hep bi ümit vardır biz elimizden geleni yaptık Allaha kalmış artık o ol derse olur inşallah olmuştur hepimizin

Ay bekliyorum nasıl sevindim rabbim banada bağışlar inşallah dua et benim için..

13.günde idrar testi yapmışmıydın ?
hayır yapmadım idrar testi direk kan yaptım idrarda çıkmayınca insan bi üzülüyor :) inşallah ben hep dua ediyorum allahım her isteyene ver diye bu akşamda yasin okucam

İyi düşünelim iyi olsun canım hep bi ümit vardır biz elimizden geleni yaptık Allaha kalmış artık o ol derse olur inşallah olmuştur hepimizin
Aynen öyle rabbimin izniyle inşallah hamileyiz her belirtiyi araştırıyorum bakalım umarım herşeye değer

hayır yapmadım idrar testi direk kan yaptım idrarda çıkmayınca insan bi üzülüyor :) inşallah ben hep dua ediyorum allahım her isteyene ver diye bu akşamda yasin okucam
Aminnnn

İğnenin etkisinin geçtiğinden eminsin diğmi zaten geçmese bu kadar yüksek çıkmaz, afedersin ben dün ishal olmaya başladım hiç öyle birşey oldumu iğneden miki

aynen öyle canım ben çatladım dayanamadım cumartesi yaptırdım
Çok iyi yapmışsın birde birşey sorucam topiğinde okudum kasık ağrıların ne zaman başladı ondan başka hiç belirtin oldumu canım..

Umarım sorularımla sıkmıyorumdur seni merak merak öldürecek beni bu merak :R

yok canım sormadan öğrenemezsin :) bende habire sordum millete, iğneden 8-9 gün sonra kasık ağrısı bel ağrısı ve gögüs uçlarında acıma vardı ordan anladım :)

yok canım sormadan öğrenemezsin :) bende habire sordum millete, iğneden 8-9 gün sonra kasık ağrısı bel ağrısı ve gögüs uçlarında acıma vardı ordan anladım :)
Benim 6.günüm bugün dünden beri kasık ağrılarım var sol kasığım battığında uzun sürüyor ve bazen bacağımada vuruyor.Sağ kasığım tek tük ağrıyor ve beli bi anda vuruyor fazla acıma olmuyor batma şekilde oluyor

doktor seni çağırıp kaç yumurtanın çatladğını söyledi mi tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…