- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
-
2.3 gün sonra test yaptırabilirsin aslında hiç belirti varmı ?benim kaç yumurtam vardı bilmiyorum ama 28.04.2017 de iğnemi vuruldum
Femara klomenden daha etkili diyorlar kaç yumurtan olmuştu senin.Bende femara kullandim 27 nisanda ovitrelle çatlatma ığnesi oldum şuan beklemekteyim hiçbir gebelik belirtim yok hafta içi test yapicam inş pozitif çıkar...Seninde hayırlı olsun canım inş hamilesindir
2.3 gün sonra test yaptırabilirsin aslında hiç belirti varmı ?
Bence çıkar 11.günde bile öğrenenler var sen iğne vurulduktan sonra hergünü değerlendirdin mi ?CİDDEN Mİ ÇIKAR MI OZAMAAN. bebeğim hiç belirtim yok ya hiç bişey hemde
Kız öyle olurmu hiç doktorun demedimi gün aşırı ilişki felan diye.
İdrarı nasıl damlatıyosan kanıda öyle damlatıcaksın parmağını felan kes
Kız öyle olurmu hiç doktorun demedimi gün aşırı ilişki felan diye.
Ben iğneyi vurulduğum günden itibaren 3 gün gün aşırı ilişkiye girdim bugün zaten 4.günüm
Dedi ama yapamadık Çünkü psikolojik olarak etkileniyor eşim ...
offf bu ayda foss desene şimdi ağlıcam
Belli olmaz ne zaman tuttuğu vallahi eşinde bi alemmişDedi ama yapamadık Çünkü psikolojik olarak etkileniyor eşim ...
offf bu ayda foss desene şimdi ağlıcam
Belli olmaz ne zaman tuttuğu vallahi eşinde bi alemmişinşallah hamilesindir doktorlar gün aşırı ilişki diyor iğneden sonra
Ahahahhh ilahi eşine keçiboynuzu alıp 7.7 taneyi kırıp 1 bardak suyda kaynat ılık şekilde içir sabah akşam aç karnına işe yarıyor spermi çoğaltıyor güçlendiriyorYa normalde herkeyerde hergün yapmak ister ama adama bugün yapmamız lazım dediği al boşalamıyor. Cidden artık bu işe canım ok sıkılıyor.
Canım sen benden bir gün sonra iğne olmuşsun benimde hiç belirtim yok çarşamba günü test yapicam inş ikimizde hamileyizdirCİDDEN Mİ ÇIKAR MI OZAMAAN. bebeğim hiç belirtim yok ya hiç bişey hemde
Benim tek yumurtam oluştu femara nin farkı kaliteli yumurta büyütmesi klomen daha çok yumurta yapıyor ama sağlıklı olmuyo diye biliyorumFemara klomenden daha etkili diyorlar kaç yumurtan olmuştu senin.
İnşallah hamişimdir sizlerde dahil
Ben klomen kullandığımda 3 yumurtam olmuştu femarada 6 yumurta oldu kontrolden sonrada devam ettim belki 8.9 bile olmuştur.Benim tek yumurtam oluştu femara nin farkı kaliteli yumurta büyütmesi klomen daha çok yumurta yapıyor ama sağlıklı olmuyo diye biliyorum
Canım sen benden bir gün sonra iğne olmuşsun benimde hiç belirtim yok çarşamba günü test yapicam inş ikimizde hamileyizdir
Yok canım ya hiç bir belirti yok napicam bilmiyorum iyimi düşüneyim kötümü anlamadımBen klomen kullandığımda 3 yumurtam olmuştu femarada 6 yumurta oldu kontrolden sonrada devam ettim belki 8.9 bile olmuştur.
Rabbim bu ay yüzümüzü güldürür inşallah.
Bende kasık batmaları oluyor sırayla sende de oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?