• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

İnşallah , kaç gün geçti canım belirti felan yokmu
cumartesi olmam lazımdı canım belirti oluyor tabi dün ağrım oldu belimde birde sağ kasığımda ara ara sonra geçti.göğüslerim şişmişti biraz birde sanki uçlarında renk değişikliği var gibi geldi bugünde.ara ara baş ağrım oldu ama adet olacağım diye önemsemedim hiç bakalım hayırlısı bugünde olmazsam yarın bir test yaparım artık

cumartesi olmam lazımdı canım belirti oluyor tabi dün ağrım oldu belimde birde sağ kasığımda ara ara sonra geçti.göğüslerim şişmişti biraz birde sanki uçlarında renk değişikliği var gibi geldi bugünde.ara ara baş ağrım oldu ama adet olacağım diye önemsemedim hiç bakalım hayırlısı bugünde olmazsam yarın bir test yaparım artık
Canım bugün 3.günün geçeli bir nevi , göbek deliğinden aşağıda bir çizgi oluşuyormuş hamilelerde iyi dikkat et jçkendine bence hamilesinnnnnnnnnnn :D

Canım bugün 3.günün geçeli bir nevi , göbek deliğinden aşağıda bir çizgi oluşuyormuş hamilelerde iyi dikkat et jçkendine bence hamilesinnnnnnnnnnn :KK70:
ay inşallah kuzum ya bende gecikme olmazdı hiç hep erken erken gelirdi ama bakalım hayırlısı o kadar çok belirti yaşayıp negatifi gördüm ki artık korkuyorum negatif olmasından bu ay hiç kafaya da takmadım adet günümden 2 gün önce baktım takvimime şaşırdım hatta ya adet günüm gelmiş bile diye.gecikme olunca umutlandım işte.bakalım hayırlısı ya inşallah olmuştur bu sefer

ay inşallah kuzum ya bende gecikme olmazdı hiç hep erken erken gelirdi ama bakalım hayırlısı o kadar çok belirti yaşayıp negatifi gördüm ki artık korkuyorum negatif olmasından bu ay hiç kafaya da takmadım adet günümden 2 gün önce baktım takvimime şaşırdım hatta ya adet günüm gelmiş bile diye.gecikme olunca umutlandım işte.bakalım hayırlısı ya inşallah olmuştur bu sefer
Elinde test varsa bir yapsana canım , bence hanilesin inşallah rabbim büyük bolca dua et canımm çoook sevindim

elimde yok canım malesef birde çalışıyorum ben iş yerindeyim akşam çıkışta alırım dedim ama yarın direk hastaneyemi gitsem ki dedim
Ay kız ben dayanamamm hastaneyede git testde yap insan çıldırır ben ilk düşüğümde 6 gündü sanırım geçtiğini tesadüfen fark etmiştim bir idrar testi yaptım kopkoyu iki çizgi :D

Ay kız ben dayanamamm hastaneyede git testde yap insan çıldırır ben ilk düşüğümde 6 gündü sanırım geçtiğini tesadüfen fark etmiştim bir idrar testi yaptım kopkoyu iki çizgi :KK70:
ben de dayanamadım ilk başlarda canım daha günüm gelmeden hastaneye gittim günüm geçti dedim kan testi yaptırdım ama hepsi negatif.şimdi de umutlanmıyor değilim inan kendimi zor tutuyorum ama işte o tek cizgiyi görmek de istiyorum.

ben de dayanamadım ilk başlarda canım daha günüm gelmeden hastaneye gittim günüm geçti dedim kan testi yaptırdım ama hepsi negatif.şimdi de umutlanmıyor değilim inan kendimi zor tutuyorum ama işte o tek cizgiyi görmek de istiyorum.
ay yanlış yazmışım ya bir yandan tel le konuşuyordum tek çizgiyi görmek istemiyorum yazacaktım canım

Ayyyy çok güzel bir rüya gördüm kızlaaar ,böyle ablamla bir evin bahçesine gidiyoruz bir ağaça bağlı bir sürü meyve gördüm topladım onları leğenlere koydum..

Dalından büyük büyük yeşil erikler toplayıp yedim en tatlısından,armut,elma,dut,yeşil byük kayısı,erik...

O meyvelerin anlamı evin bereketini huzuruna maddi durumun artışına dalaletmiş..

Muz ise anne rahminde oluşan bebeğe..

:KK70: bolca muz yicemmmmmm :KK70:
Hayırlara vesile olsun canım bende rüyamda 4 altın bilezik gördüm rüyada bilezik görmek; hayırlı işlere ve erkek çocuğa da işaret eder yazıyor inş ruyalarimiz gerçekleşir

ay yanlış yazmışım ya bir yandan tel le konuşuyordum tek çizgiyi görmek istemiyorum yazacaktım canım
Canım geç döllenme olabilir adetten önce test felan yaptırmışsın sonuçta , günün boş yere geçmedi sonuçta :D ay inşallah güzel haberini alırım kız senin heyecanlandım baaaakk

Hayırlara vesile olsun canım bende rüyamda 4 altın bilezik gördüm rüyada bilezik görmek; hayırlı işlere ve erkek çocuğa da işaret eder yazıyor inş ruyalarimiz gerçekleşir
İnşallaaah ben rüyamda altın görnüştüm afedersin meraktan fal baktırmıştım hanede hamilelik erkek çocuk çıktı ve eltimin hamile olduğunu öğrendik.

İnşallah bu sefer rüyam kendi üzerime çıkar :D

Rabbim büyük hayırlısı neyse o olsun ikimizin içinde güzel şeyler olsun inşallah

İnşallaaah ben rüyamda altın görnüştüm afedersin meraktan fal baktırmıştım hanede hamilelik erkek çocuk çıktı ve eltimin hamile olduğunu öğrendik.

İnşallah bu sefer rüyam kendi üzerime çıkar :KK70:

Rabbim büyük hayırlısı neyse o olsun ikimizin içinde güzel şeyler olsun inşallah
İnş canım sağlıklı olsun da kız erkek farketmez inş hamileyizdir

Aynen öyle ben ikiz istiyorum bu ay kullandıklarımda çoğul gebelik yapıyorlar ,rabbim büyük sağlıklı olsunda ne olursa olsun rabbim herbirimizin gönlüne göre versün
Aynen canım Allah gönlümüze göre versin :)) herhangi bir hamilelik belirtin varmı

Canım geç döllenme olabilir adetten önce test felan yaptırmışsın sonuçta , günün boş yere geçmedi sonuçta :KK70: ay inşallah güzel haberini alırım kız senin heyecanlandım baaaakk
adetten önce hiç yaptırmadım canım 2 yıldır korunmuyorum onu demek istedim bu 2 yılda çok test yaptım her ay genelde adetten önce giderdim hastaneye varmı diye onu demek istedim bu sefer hiç yaptırmadım test

Aynen canım Allah gönlümüze göre versin :)) herhangi bir hamilelik belirtin varmı
Vallahi akıntılarım oluyor ıslak ıslak , kasıklarımda da ağrı var batmalar oluyor dikkat çekici şekilde adet sancısı gibi olmuyor.

Sende varmı birşey

Back