- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
- #1.021
İnşallah vallahi bilmiyorum yarında olmazsam adet inşallaahahhhh allahım mutluluğum bitmesinCnm negatf 0.100 dur brkle adet gectkten snra tekrr yap brlki yükslr cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah vallahi bilmiyorum yarında olmazsam adet inşallaahahhhh allahım mutluluğum bitmesinCnm negatf 0.100 dur brkle adet gectkten snra tekrr yap brlki yükslr cnm
Aglamadn deme canm bekle sen olmazsan tekrr idrar yaprsn ckarsa kan testi yaparsn cnmİnşallah vallahi bilmiyorum yarında olmazsam adet inşallaahahhhh allahım mutluluğum bitmesin
Kanda çıkmayıp idrarda çıkanlar varmıkiAglamadn deme canm bekle sen olmazsan tekrr idrar yaprsn ckarsa kan testi yaparsn cnm
Var bak interntte cok blrsn sanada umt olr cnm :)Kanda çıkmayıp idrarda çıkanlar varmıki
Canım stres yapma adetin geleceği varsada gelmez... inşallah hamilesindir... ama benim anlamadığım dr niye gülerek söylüyor ki bunu sana çok saçma... senin ne kadar heyecanlı olduğunu biliyor...Kanda çıkmayıp idrarda çıkanlar varmıki
İdrarda birşey var dedi anlamadım valla ya benim hiç gecikmez stres yapsamda dayımın eşi 4.cüye hamileymiş 3 aylık rabbim umarım bebişimi bana bağışlamıştırCanım stres yapma adetin geleceği varsada gelmez... inşallah hamilesindir... ama benim anlamadığım dr niye gülerek söylüyor ki bunu sana çok saçma... senin ne kadar heyecanlı olduğunu biliyor...
Bir sürü var hatta anasağlıkda çıkmayıp hastanrde 3 gün sonra çıkan felanVar bak interntte cok blrsn sanada umt olr cnm :)
Yap canm bekle diyrm sana üç gün felan bende yarn yapcm test yada direk kan mı veesm yaBir sürü var hatta anasağlıkda çıkmayıp hastanrde 3 gün sonra çıkan felan
Bilmiyorum ki ilkkez bu durumu yaşıyorum dünyalar benimdi dün çok sevinmiştimmYap canm bekle diyrm sana üç gün felan bende yarn yapcm test yada direk kan mı veesm ya
Allah allah nasıl olur. rabiş bir kaç gün sonra yine bak bakım belki hcg yeni sıfırlanmıştır canımKızlar bu
Kız imkansız böyle birşey o zaman cuma ve pazar daha koyu olurdu çok saçma değilmi inşallah bebişim benimledir yarın idrarı yenilicemAllah allah nasıl olur. rabiş bir kaç gün sonra yine bak bakım belki hcg yeni sıfırlanmıştır canım
İNŞALLAH SENİNLEDİR CANIMM. YENİLE BAKALIM YARIN İYİ HABERLER BEKLİYORUZ. dR BENDEN YİNE KAN TAHLİLİ İSTEDİ CANIM. YARIN YİNE KAN VERİCEM ARTIŞA BAKACAKMIŞ.Kız imkansız böyle birşey o zaman cuma ve pazar daha koyu olurdu çok saçma değilmi inşallah bebişim benimledir yarın idrarı yenilicem
Keşke benimde seninki gibi çıksaydı sanırım test yanlışş kafayı yemezsem iyi ya hadi bakalımİNŞALLAH SENİNLEDİR CANIMM. YENİLE BAKALIM YARIN İYİ HABERLER BEKLİYORUZ. dR BENDEN YİNE KAN TAHLİLİ İSTEDİ CANIM. YARIN YİNE KAN VERİCEM ARTIŞA BAKACAKMIŞ.
Sıkma canını benim umudum var hala o kadar yumurta o kadar çalışmaKeşke benimde seninki gibi çıksaydı sanırım test yanlışş kafayı yemezsem iyi ya hadi bakalım
Bilyrm seni o kadr iyi anlyrm cnm ama brn inanyrm var sen bekle savret cnmBilmiyorum ki ilkkez bu durumu yaşıyorum dünyalar benimdi dün çok sevinmiştimm
Bilmiyorum ki iğnede bile geç döllenme oluyormu köye gelmeseyim bi tane daha test alırdım olmadı p.tesi hastaneye gidip kan veririm rabbim ne yi verirse o kabulüm artık tam seviniyorum 1 gün sürüyorSıkma canını benim umudum var hala o kadar yumurta o kadar çalışma
Vallahi napsam bilemedim bu 2.sevincimin bitişi tam seviniyorum1 gün arayla nakontBilyrm seni o kadr iyi anlyrm cnm ama brn inanyrm var sen bekle savret cnm
neden köydesin git evine gitsen yaBilmiyorum ki iğnede bile geç döllenme oluyormu köye gelmeseyim bi tane daha test alırdım olmadı p.tesi hastaneye gidip kan veririm rabbim ne yi verirse o kabulüm artık tam seviniyorum 1 gün sürüyor
Eşim izinliydi az köye gideyim kaynanamgile ne zamandır gelmiyodun havalarda iyiydi piknik felan yaparız dedim yarın geri dönücezneden köydesin git evine gitsen ya
iyi işte yarın test yap bari yine çift çizgi çıkarsa acile gidersinEşim izinliydi az köye gideyim kaynanamgile ne zamandır gelmiyodun havalarda iyiydi piknik felan yaparız dedim yarın geri dönücez