• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Canım stres yapma adetin geleceği varsada gelmez... inşallah hamilesindir... ama benim anlamadığım dr niye gülerek söylüyor ki bunu sana çok saçma... senin ne kadar heyecanlı olduğunu biliyor...
İdrarda birşey var dedi anlamadım valla ya benim hiç gecikmez stres yapsamda dayımın eşi 4.cüye hamileymiş 3 aylık rabbim umarım bebişimi bana bağışlamıştır

Allah allah nasıl olur. rabiş bir kaç gün sonra yine bak bakım belki hcg yeni sıfırlanmıştır canım :KK43:
Kız imkansız böyle birşey o zaman cuma ve pazar daha koyu olurdu çok saçma değilmi inşallah bebişim benimledir yarın idrarı yenilicem

Kız imkansız böyle birşey o zaman cuma ve pazar daha koyu olurdu çok saçma değilmi inşallah bebişim benimledir yarın idrarı yenilicem
İNŞALLAH SENİNLEDİR CANIMM. YENİLE BAKALIM YARIN İYİ HABERLER BEKLİYORUZ. dR BENDEN YİNE KAN TAHLİLİ İSTEDİ CANIM. YARIN YİNE KAN VERİCEM ARTIŞA BAKACAKMIŞ.

İNŞALLAH SENİNLEDİR CANIMM. YENİLE BAKALIM YARIN İYİ HABERLER BEKLİYORUZ. dR BENDEN YİNE KAN TAHLİLİ İSTEDİ CANIM. YARIN YİNE KAN VERİCEM ARTIŞA BAKACAKMIŞ.
Keşke benimde seninki gibi çıksaydı sanırım test yanlışş kafayı yemezsem iyi ya hadi bakalım

Sıkma canını benim umudum var hala o kadar yumurta o kadar çalışma
Bilmiyorum ki iğnede bile geç döllenme oluyormu köye gelmeseyim bi tane daha test alırdım olmadı p.tesi hastaneye gidip kan veririm rabbim ne yi verirse o kabulüm artık tam seviniyorum 1 gün sürüyor

Back