• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Cnm yarn ayrlcm işte cnm eşim kızyr öle krolar ztn ilerlymz anca ölr kalrlar. Canm işte yarn başvuru yspcm istnbl büyük inş dönen olur cnm eger hamlysm clşmcm bebegm için cnm yerlşme dyrlar az gelmesi yerlşmeymş ama işte içim yok dyr bugn kavga ettm dyemi bilmyrm morlm bzldu ya cnm
Bencede boşver o kadar yolunu gözledin bebişinin sağlıklıca kucağına alırsın inşallaaahhh elbette yerleşme kanması diyorlar bence sen cuma bi test yap hatta bugünde yap çatlarım ben

Bencede boşver o kadar yolunu gözledin bebişinin sağlıklıca kucağına alırsın inşallaaahhh elbette yerleşme kanması diyorlar bence sen cuma bi test yap hatta bugünde yap çatlarım ben
Cnm ben bugn alim ögleden anra yaptgm teste ckar mı cnm

Cnm eşin naptı kız nasl oldu yüzü felan burnundn getryn mu cnm:D
Şimdi ipler elinde deki cnm şuraya gtmk istyr bunu yapmk istyrm de görsnlr gününü wyy brnm koca yandı mahvedcm onu:D:D

Cnm eşin naptı kız nasl oldu yüzü felan burnundn getryn mu cnm:KK70:
Şimdi ipler elinde deki cnm şuraya gtmk istyr bunu yapmk istyrm de görsnlr gününü wyy brnm koca yandı mahvedcm onu:KK70::KK70:
Nasıl sevinde 3.4 kez geldi gitti teste baktı sarıldı kaynanamda nerdeyse hiçbir iş yaptırmıyor....

Şimdi annesigil var fazla yüklenmiyor kenarda sıkıştırıyorum :D eve gidince alahhhh beni görsün ..

Sende bi haberi alda plan kurarız :D

Nasıl sevinde 3.4 kez geldi gitti teste baktı sarıldı kaynanamda nerdeyse hiçbir iş yaptırmıyor....

Şimdi annesigil var fazla yüklenmiyor kenarda sıkıştırıyorum :KK70: eve gidince alahhhh beni görsün ..

Sende bi haberi alda plan kurarız :KK70:
Ayyy bilmyrm ki bugun olmazda yarn alrm test yarn sabh yaprm sence ckar mı kuzu ckmazsa hamle deglmdr o zmn cnm ya:((

Haha iyi yapmşssn kız kaynananlamı uaşysn iyi seni el üstnde tutarlar sende ona göre artk cektrrsn kızzz ya dı eşin kızz:D

Ayyy harikasiniz hanimlarr:dondurma: ben eşime çektirme taraftari değilim oda tam tersi ben yapmasini istemedigim halde herseyi yapiyoo bnde sizi izleyip eglenen seyirci rolundeyim:dondurma:

Ayyy bilmyrm ki bugun olmazda yarn alrm test yarn sabh yaprm sence ckar mı kuzu ckmazsa hamle deglmdr o zmn cnm ya:KK43:(

Haha iyi yapmşssn kız kaynananlamı uaşysn iyi seni el üstnde tutarlar sende ona göre artk cektrrsn kızzz ya dı eşin kızz:KK70:
Yok ne birliği ayrıyız o köyde yanına geldim saolsun çok ilgileniyor...

Benim pazar çıkmadı şimdi çıkdı inşallah vardır bir yap

Tamm yarn yapıcm rabbimiz izniyle inş çıkar cnm ya:)) ckmazsa adet olcm blyrm

Kız ogrenmeden once hep grrsn şimdi az grysn tabi rahatldı için ayy dua ette cksn cnm artk kendi brbeklrmz için konslm:))
Kan testn ne cktı cnm

Kız ogrenmeden once hep grrsn şimdi az grysn tabi rahatldı için ayy dua ette cksn cnm artk kendi brbeklrmz için konslm:))
Kan testn ne cktı cnm

Söylemedi ki kaynanamda gözükmüyo ikinci çizgi koyu olcak diyo ohooooo
Cnm morlni düşrme geç döllenme olablr geç döllnme kanda geç ckyr bazı insnlrn idrrda erkn ckyr cnm ssn brdaha idrr testi ypsana cnm baklm nasl ckck cnm ya

Yarın eve gidince alırım bugün yarın hastalanmazsam tamam
Cnm skma morlnidüşürme kuzm gec döllnmdr kanda geç ckyr ben bzxat okdm kadnn idrrda ckyr kanda ckmyrm hiç pes etmemiş 10 gün snra ckmş dr dedklrne pişmn olmş cnm adet söktrücü aldgnda pişmn olmş cnm

Cnm skma morlnidüşürme kuzm gec döllnmdr kanda geç ckyr ben bzxat okdm kadnn idrrda ckyr kanda ckmyrm hiç pes etmemiş 10 gün snra ckmş dr dedklrne pişmn olmş cnm adet söktrücü aldgnda pişmn olmş cnm
Bilmiyorum aradımda müjdeli habermi vereyim muoksa vermeyeyimmi dedi gülerek müjdeli haber verin dedim yok gebelik siyince eminmiainiz dedim evet dedi idrarda birşey gözüküyor 2 testin daha çıkmadı buraya gelince görüşelim dedi...

Moralimmmm sıfır kaynanam teste baktı 2.si koyu olmasılazım diğeri gibi yok gelik dedi ben 2 kez yaptım hiç gözükmüyodu nerdeyse var dedim adet gecikinde çok koyu oluyo dedim...

Yokmu acaba of of of

Kan testn ne cktı cnm
Köydeyim ya ondan giremiyorum canım elimde devamlı telefon olmuyo

Bilmiyorum aradımda müjdeli habermi vereyim muoksa vermeyeyimmi dedi gülerek müjdeli haber verin dedim yok gebelik siyince eminmiainiz dedim evet dedi idrarda birşey gözüküyor 2 testin daha çıkmadı buraya gelince görüşelim dedi...

Moralimmmm sıfır kaynanam teste baktı 2.si koyu olmasılazım diğeri gibi yok gelik dedi ben 2 kez yaptım hiç gözükmüyodu nerdeyse var dedim adet gecikinde çok koyu oluyo dedim...

Yokmu acaba of of of
Cnm bence dha yeni oldgndan koyu ckmadı gec döllenmede silik ckyr cnm bekle tekrrdan ysprsn idrrda ckyrsa özel dr gt görn cnm kan ztn 1 saate ckr belkş ckar o zmn cnm sen en iyisi özele gt cnm anlcn ama bence geblk var sen dkkat et bak ben inanyrm var sende geecktn ama sen dkkat et

Back