- 23 Ekim 2008
- 2.967
- 934
- 688
- 40
- Konu Sahibi Rabisscyln
- #1.061
günaydın kızlar ben bu akşam 18,30 da yine kan vericem 1 saat sonra çıkıyor inşallah yükselmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi anasağlıktaki doktorumla konuştum dün kanda negatif dedi idrarda birşey var dedi..anlamadım hayırlısı bakalımNoldu canm sorun yoktur insallah ?
belki geç döllenmedir canım bekle bakalım.Vallahi anasağlıktaki doktorumla konuştum dün kanda negatif dedi idrarda birşey var dedi..anlamadım hayırlısı bakalım
Çatlatma iğnesinde geç döllenme olmuyor dedi biri okuduysan....belki geç döllenmedir canım bekle bakalım.
İnşallah yükselmiştir canım rabbim senin yanında olsun...Kanı nerde veriyosungünaydın kızlar ben bu akşam 18,30 da yine kan vericem 1 saat sonra çıkıyor inşallah yükselmiştir.
TIP MERKEZİNDE CANIMİnşallah yükselmiştir canım rabbim senin yanında olsun...Kanı nerde veriyosun
Allah hayra yorsun canım. Neden olmasın belki çatlama iğnesi geç etki etti. bir kaç gün bile fark eder biliyorsun.Çatlatma iğnesinde geç döllenme olmuyor dedi biri okuduysan....
Vallahi bilmiyorum rabbim büyük rüyamda armut ağacı gördüm ordan armutlar topladım anlamına baktım....
Rüyada armut ağacı görüp armut toplarsan hayatının iyi gideceğine istediklerinin ,çabalarının karşılığını alacağına dalalet edilir...
Rabbim ne hayırlıysa onu verir annem çok sevinmişti annane olucam diye rabbim en doğrusunu bilir
Olabiliyor elbette zaten normaldede döllenme 5 ile 12 gün arasında oluyormuş buda var tabi...Allah hayra yorsun canım. Neden olmasın belki çatlama iğnesi geç etki etti. bir kaç gün bile fark eder biliyorsun.
iyi fikir canım öyle yap. için rahat etsin. hemen vucut bhcg hormonu üretmiyormuş. Nette birr sürü var testte çıkıp kanda çıkmayan inşallah iyi haberlerini alırsın.Olabiliyor elbette zaten normaldede döllenme 5 ile 12 gün arasında oluyormuş buda var tabi...
Eve yarın gidicez inşallah acilde kan vereyim nöbetci eczanedende test alayım diyorum
Araştırdım canım baya bi çok nerdeyse geç döllenme daha çok , rabbim inşallah bebişimi bana bağışlamıştır bakalımiyi fikir canım öyle yap. için rahat etsin. hemen vucut bhcg hormonu üretmiyormuş. Nette birr sürü var testte çıkıp kanda çıkmayan inşallah iyi haberlerini alırsın.
Canım olumlu düşün bende bugün test yaptım negatif acayip moralim bozuldu iğne olalı 8 gün oldu ama yine de diyorum rabbim bir mucize versin hepimizeAraştırdım canım baya bi çok nerdeyse geç döllenme daha çok , rabbim inşallah bebişimi bana bağışlamıştır bakalım
Peki testte negatif olup kanda olanda varmıdır acabaiyi fikir canım öyle yap. için rahat etsin. hemen vucut bhcg hormonu üretmiyormuş. Nette birr sürü var testte çıkıp kanda çıkmayan inşallah iyi haberlerini alırsın.
Cesaret Yok suan düşünmekten uyuyamıyorum eşimle tartışıyorum adam üzülme diyor ama elimde değil,rabbim diyorum çocuğu olup sokağa atanlara veriyorsun biz ne yaptık ki vermiyorsun diyorumReglden önce bazen.cikmiyo testte kanda daha çabuk cikiyo
Canım khenanında 7.günde negatifti 12 günde olumlu görmeye başlamıştı sanırım...Canım olumlu düşün bende bugün test yaptım negatif acayip moralim bozuldu iğne olalı 8 gün oldu ama yine de diyorum rabbim bir mucize versin hepimize
Nasil olmuyor gec dollenme canim ben gec yumurtladim gec dollenme oldu iste normalde adetin 14 16 ci gunleri yumurtluyo herkes ben adetin 21 inde yumurtladim pozitif dusun bi daha idrar testi yapÇatlatma iğnesinde geç döllenme olmuyor dedi biri okuduysan....
Vallahi bilmiyorum rabbim büyük rüyamda armut ağacı gördüm ordan armutlar topladım anlamına baktım....
Rüyada armut ağacı görüp armut toplarsan hayatının iyi gideceğine istediklerinin ,çabalarının karşılığını alacağına dalalet edilir...
Rabbim ne hayırlıysa onu verir annem çok sevinmişti annane olucam diye rabbim en doğrusunu bilir
Kız ne biliyim balımdı heralde nicki burdan yazmış çatlatmada geç döllenme olmuyo diye...Nasil olmuyor gec dollenme canim ben gec yumurtladim gec dollenme oldu iste normalde adetin 14 16 ci gunleri yumurtluyo herkes ben adetin 21 inde yumurtladim pozitif dusun bi daha idrar testi yap
canım çok erken bende erken yapmıştım sırf iğnenin etkisini göreyip heyecanlanayım die ama görememiştim. hatta iğneyi yanlışmı yaptırdım die bile düşünmüştüm. Daha çok erkenCanım olumlu düşün bende bugün test yaptım negatif acayip moralim bozuldu iğne olalı 8 gün oldu ama yine de diyorum rabbim bir mucize versin hepimize
Adet olursam hiç ümit yok vallahi o kadar kişi var kanda çıkmayıp hamile olan rabbim büyük bi ben herşeye olumsuz olacak değilimInsalllh canimm dedigin gibidir