• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Cnm bence dha yeni oldgndan koyu ckmadı gec döllenmede silik ckyr cnm bekle tekrrdan ysprsn idrrda ckyrsa özel dr gt görn cnm kan ztn 1 saate ckr belkş ckar o zmn cnm sen en iyisi özele gt cnm anlcn ama bence geblk var sen dkkat et bak ben inanyrm var sende geecktn ama sen dkkat et
Bilmiyorum yinede iş yapmıyorum ağırları moralim sıfırlandı inşallah vardır rabbim devamı getirir umarım yarın gittiğimde test alayım tekrarlayayım inşallah kuzum geç döllenmedir

Bilmiyorum yinede iş yapmıyorum ağırları moralim sıfırlandı inşallah vardır rabbim devamı getirir umarım yarın gittiğimde test alayım tekrarlayayım inşallah kuzum geç döllenmedir
Sen bozma cnm morlni olmayan seydr nyr idrrda cksn ki bak brnm yoktu hiç idrrda ckmadı o yuzdn dkms vsrdr grblk ama geç döllnmyse snra ckar cnm bskslm yrn test te nr ckck cnm

İnşallah benim günler geçmez artık nasıl sevinmiştim yaaa annemlere felanda söylemiştim ne diceksem neyse artıkın rabbimin işine karışılmaz
Aynn cnm rabbimin bir bildgi vardr üzülme sen cnm bekle cnm sabret cnm bnca zaman bekledm 5 gün brklmk seni mahvetmrz inş hamişizdr kuzm kız içime dgdu senn erkek benm kız olck sanki hssdyrm ya:)) hislrm brnim harbi kuvvtli bence ikmzde hamlyz brnm hslrm yanltmz cnm

rabiş ya netten bakamıyormusun mutlaka değer vardır bazı salaklar 10 bile olsa değer yok diyor. Yada eskiden bahşiş almak için yparlarmış öyle bişi olabilir. Netten bakalım hastanenin adını barkod numarasını yaz mesajdan ben bakayım yada sen aç bir bak bir yanlışlık var.

Aynn cnm rabbimin bir bildgi vardr üzülme sen cnm bekle cnm sabret cnm bnca zaman bekledm 5 gün brklmk seni mahvetmrz inş hamişizdr kuzm kız içime dgdu senn erkek benm kız olck sanki hssdyrm ya:)) hislrm brnim harbi kuvvtli bence ikmzde hamlyz brnm hslrm yanltmz cnm
Zaten şöyle birşey var olmasa böyle koyu çıkmaz heralde yada doktor bilerekden negatif dedi bilmiyorum valla...

Rabbim büyük inşallah kız ikimizde hamişizzz bebişimize kıyafetler alcaz

rabiş ya netten bakamıyormusun mutlaka değer vardır bazı salaklar 10 bile olsa değer yok diyor. Yada eskiden bahşiş almak için yparlarmış öyle bişi olabilir. Netten bakalım hastanenin adını barkod numarasını yaz mesajdan ben bakayım yada sen aç bir bak bir yanlışlık var.
Canım anasağlıkta verdim nasıl bakılcak bilmiyorumki hiç telefon numaraları var elimde sadece doktor gülerek söyledi direk

Zaten şöyle birşey var olmasa böyle koyu çıkmaz heralde yada doktor bilerekden negatif dedi bilmiyorum valla...

Aynen belkide geldgnde süprz yapvk sana öle demiş ya bekle sen hiç belli olmaz ayyy eve cnm :)

Kızzz şimdii onlra alcz kıyafet hersylerni paylşcaz cok gzl ya brnm için cnsyt onrmli dgl olsnda helebi

Aynen belkide geldgnde süprz yapvk sana öle demiş ya bekle sen hiç belli olmaz ayyy eve cnm :)

Kızzz şimdii onlra alcz kıyafet hersylerni paylşcaz cok gzl ya brnm için cnsyt onrmli dgl olsnda helebi
İnşallah öyledir benizkide gördünmü dereyi görmeden paçayı sıvama diyor :D

İnşallah kız bizim içinde önemli değil paylaşırız birlikte aldıklarımızı vallahi ben şimdiden almaya başlarım nerdeyse o şekildeyim :D

Dün akşamdan beri sizi takip ediyorum sabahta ilk işim kan sonucuna bakmak oldu bütün msjları akşam sonuna kadar okudum ve dua ettim inş hamilesindir diye hakkında hayırlısı olsun idrar testine çok güvenmeyin en doğrusu kanda çıkıyo geç göllenme olsa dahi önce kana geçer hcg sonra idrara geçer bende 3 aydır klomen kullanıyorum inş adet olmazsın ve değerlerin yükselir canım çok tatlı ve samimi bi yapın var Rabbim gönlüne göre versin inşAllah

Dün akşamdan beri sizi takip ediyorum sabahta ilk işim kan sonucuna bakmak oldu bütün msjları akşam sonuna kadar okudum ve dua ettim inş hamilesindir diye hakkında hayırlısı olsun idrar testine çok güvenmeyin en doğrusu kanda çıkıyo geç göllenme olsa dahi önce kana geçer hcg sonra idrara geçer bende 3 aydır klomen kullanıyorum inş adet olmazsın ve değerlerin yükselir canım çok tatlı ve samimi bi yapın var Rabbim gönlüne göre versin inşAllah
Saolasın canımm çok teşekkür ederim yarın bat günüm adet olacak olsam p.tesiden buyana sancılarım olurdu ama ortada birşey yok , beyaz akıntılarım oluyor...İnşallah bebişim benimledir yarın eve gidicem neymiş öğrenicem bakalım

Kızlar bu

Eklentiler

• Screenshot_2017-05-17-14-31-08-1.png
    Screenshot_2017-05-17-14-31-08-1.png
    51,4 KB · Görüntüleme: 84
Canım bende pko ünsilin direnci ve haşimato tiroidi var. İlaçsız regl olamıyorum. 1 sene ilaç içmesem olmaz yani. İlk çocuğumda da Hüseyin bey e gittim. İlk ay sadece klomen ile denedik olmadı. 2. Ay klomen menegon ve ovitrelle kullandık ama her aşamada takip etti. Tarihi tekerrür ettirelim dedi. Sanki bu ay hamile kalacağıma çok emindi. Çok babacandır. Araştır sormak istediğin olursa yardımcı olurum. Gidersen troid vs tahlillerini yaptır. 1 senedir olmuyor de hemen tedaviye geçer

tamam canım çok saol yardımın için teşekkür ederim

Back