- 19 Aralık 2016
- 4.368
- 2.659
- 48
- Konu Sahibi Rabisscyln
- #1.041
Öyle yaparım olmadı cuma günü yakınımda devlet hastanesi var oraya giderim 10 günlükken bile kese gözüküyomuşiyi işte yarın test yap bari yine çift çizgi çıkarsa acile gidersin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle yaparım olmadı cuma günü yakınımda devlet hastanesi var oraya giderim 10 günlükken bile kese gözüküyomuşiyi işte yarın test yap bari yine çift çizgi çıkarsa acile gidersin
evet yani 2 ay olunca anca kalp atışı vs duyucaz o zamana kadar hop otur hop kalkÖyle yaparım olmadı cuma günü yakınımda devlet hastanesi var oraya giderim 10 günlükken bile kese gözüküyomuş
Tek kese gözüksünde 2 3 ay doktora gitmem beklerim rabbim bebeğimi bana bağışlasınnevet yani 2 ay olunca anca kalp atışı vs duyucaz o zamana kadar hop otur hop kalk
inşallah canımTek kese gözüksünde 2 3 ay doktora gitmem beklerim rabbim bebeğimi bana bağışlasınn
Kız dana iyi haberi verym bu kısmetse olur nurbat varya şuan hamile o da senn gbi idrrda ckmş kanda çkmamş snra ckmş bebek hadi gözn aydn:)Vallahi napsam bilemedim bu 2.sevincimin bitişi tam seviniyorum1 gün arayla nakont
Hadi ya kaçgün sonra kanda çıkmış peki kızzz inşallah ayarında köydeyiz eşim cuma acile gideriz diyoKız dana iyi haberi verym bu kısmetse olur nurbat varya şuan hamile o da senn gbi idrrda ckmş kanda çkmamş snra ckmş bebek hadi gözn aydn:)
Kız videoda o kadarnı demediler dediklrni sölüyorum sana kanda negatf cknca o kadar kötü oldukki ama sonra cktı kanda dediler:)) hadi bakalm cnm bence sen idrr yap ckarsa tekrr kan vern ama özele gidin ana saglgndaknr ben pek gvenmyrmHadi ya kaçgün sonra kanda çıkmış peki kızzz inşallah ayarında köydeyiz eşim cuma acile gideriz diyo
Yaaa canim konunu okudum şaşırdım idrar testin koyu çıkmış baya kan testi nasil pozitif çıkmadı inşallah geç döllenmedirHadi ya kaçgün sonra kanda çıkmış peki kızzz inşallah ayarında köydeyiz eşim cuma acile gideriz diyo
Bazıları güvenilir değil bazıları doğru diyor anasağlığa.İnşallah cuma tekrarlayım biKız videoda o kadarnı demediler dediklrni sölüyorum sana kanda negatf cknca o kadar kötü oldukki ama sonra cktı kanda dediler:)) hadi bakalm cnm bence sen idrr yap ckarsa tekrr kan vern ama özele gidin ana saglgndaknr ben pek gvenmyrm
Aminn inşallah canım değişik bir haldeyim vallahiYaaa canim konunu okudum şaşırdım idrar testin koyu çıkmış baya kan testi nasil pozitif çıkmadı inşallah geç döllenmedir
Tekrrla bende yarn yapcm negatf görcm yne blyrm o yuzdn negatfi grymde içimddki his gtsn adet okym biran önceBazıları güvenilir değil bazıları doğru diyor anasağlığa.İnşallah cuma tekrarlayım bi
İnşallah pozitifi görürsün rabbim yardımcımız olsunTekrrla bende yarn yapcm negatf görcm yne blyrm o yuzdn negatfi grymde içimddki his gtsn adet okym biran önce
Amin cnm:)İnşallah pozitifi görürsün rabbim yardımcımız olsun
Bende sağlık ocağında yaptırıyorum kan tahlillerimi bugüne kadar yanılma olmadı çünki kanlar başka hastaneye gidiyo canım sağlık ocağında yapılmıyoki adet olmazsan bi kaç gün sonra tekrar yaptır ama idrara güvenme ben hamileyken idrar testi negatif çıktı 3 aylık hamileydimBazıları güvenilir değil bazıları doğru diyor anasağlığa.İnşallah cuma tekrarlayım bi
Bizim anasağlığın kendi makinası var canım ...Bende sağlık ocağında yaptırıyorum kan tahlillerimi bugüne kadar yanılma olmadı çünki kanlar başka hastaneye gidiyo canım sağlık ocağında yapılmıyoki adet olmazsan bi kaç gün sonra tekrar yaptır ama idrara güvenme ben hamileyken idrar testi negatif çıktı 3 aylık hamileydim
Canım diceğimi sakın anlama ama ümitlenmeni istemediğim için söylüyorum sonra insan yıkılıyor çatlatma iğnesi vs gibi ilaçlar kullanılınca geç döllenme olmuyor ben idrr testlerine tamamen güvenimi yitirdim iğnenin 15. Günü test yaptım koyu çizgi çıkto resmini de atıyorum aynı gün kan verdim ve negatif 17.gün adet oldum fazla ümitlenme diye aöylüyorum kuzum sonrası hüsran oluyor sen yok gibi davran varsa mucize olsunBizim anasağlığın kendi makinası var canım ...
Vallahi rabbim ne derse o olur şuanda sıkıntı yapmıyorum şimdilik var diye düşüneyim inşllah vardır
Kız şuan takmıyorum sabah üzüldüm iyi ama napalım rabbim ne derse o olur inşallah iyi şeyler olurCanım diceğimi sakın anlama ama ümitlenmeni istemediğim için söylüyorum sonra insan yıkılıyor çatlatma iğnesi vs gibi ilaçlar kullanılınca geç döllenme olmuyor ben idrr testlerine tamamen güvenimi yitirdim iğnenin 15. Günü test yaptım koyu çizgi çıkto resmini de atıyorum aynı gün kan verdim ve negatif 17.gün adet oldum fazla ümitlenme diye aöylüyorum kuzum sonrası hüsran oluyor sen yok gibi davran varsa mucize olsun
Noldu canm sorun yoktur insallah ?Kız şuan takmıyorum sabah üzüldüm iyi ama napalım rabbim ne derse o olur inşallah iyi şeyler olur