• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı Çatlatma iğnesinden sonra bekleme süremiz

Canım benim gittiğim Dr yaşlı ve çok tecrübeli bir dr çok sevecen sahrayı cedit Te Hüseyin Köseoğlu özel muayenesi var.

Canım çok saol araştırcam mutlaka doktoru sende hamilesin galiba tebrik ederim peki senin sıkıntın neydi kaç zamandır bebiş istiyordun nasıl bir tedavi uyguladı biraz anlatırmısın rica etsem

Canım çok saol araştırcam mutlaka doktoru sende hamilesin galiba tebrik ederim peki senin sıkıntın neydi kaç zamandır bebiş istiyordun nasıl bir tedavi uyguladı biraz anlatırmısın rica etsem
Canım bende pko ünsilin direnci ve haşimato tiroidi var. İlaçsız regl olamıyorum. 1 sene ilaç içmesem olmaz yani. İlk çocuğumda da Hüseyin bey e gittim. İlk ay sadece klomen ile denedik olmadı. 2. Ay klomen menegon ve ovitrelle kullandık ama her aşamada takip etti. Tarihi tekerrür ettirelim dedi. Sanki bu ay hamile kalacağıma çok emindi. Çok babacandır. Araştır sormak istediğin olursa yardımcı olurum. Gidersen troid vs tahlillerini yaptır. 1 senedir olmuyor de hemen tedaviye geçer

Niye kız ne oldu vardır var umudunu yitirme
Kro glmş laf yapyr daha yeni başladm blysn kız ne yemek yıyeblyrm yognlktn düşün artk gelmiş bana laf yapyt bende kavga ettm eşime söledm kızdı dedi ayrl dedi yoksa grlrsm oraya işlr daha kötü olck kız benm ki sinr küpü sinrlnnce gözü brsy grmz anlcn ondn dedm yarn halledcm öle kuzm kesn ben hamle ckmm iyi blyrm ondn adet olym biran önce inş

Aminnn inşallah kızzz bu ay baya hamişler var femara ve menogonun cidden işe yaradığınada inanıryorum rabbim saolsun...

Artık bir hanişler grubu açarız orada hergün bildiririz herşeyi
Aynen canim bu ay baya baya cogalicaz gibi bencede bi hamile grubu acmak sart oldu kan tahlilin cikmismi internetten baksana barkodun elindeyse

Kro glmş laf yapyr daha yeni başladm blysn kız ne yemek yıyeblyrm yognlktn düşün artk gelmiş bana laf yapyt bende kavga ettm eşime söledm kızdı dedi ayrl dedi yoksa grlrsm oraya işlr daha kötü olck kız benm ki sinr küpü sinrlnnce gözü brsy grmz anlcn ondn dedm yarn halledcm öle kuzm kesn ben hamle ckmm iyi blyrm ondn adet olym biran önce inş
Eşin haklı ay öyle yerde de insan uyuz olur daha sakin bir işe gir olmadı sen bilirsin...öyle deme hamileaindir kahve leke ne anlamda o zaman benimde pembe lekem vardı

Kizlar benim daha pazartesi adetim ne zaman test yapsammmm kii ? Rabisscyln Rabisscyln canim sen saglik ocagina mi verdin kani orda yapiyolarmiymis test bana yapmiyo demislerdi direk gidip hamilelik testimi dedin kendj doktorunna sira alip mi teat ostedin

Kizlar benim daha pazartesi adetim ne zaman test yapsammmm kii ? Rabisscyln Rabisscyln canim sen saglik ocagina mi verdin kani orda yapiyolarmiymis test bana yapmiyo demislerdi direk gidip hamilelik testimi dedin kendj doktorunna sira alip mi teat ostedin
Anasağlığa gidip gebelik testi yaptırcamde yapıyolar canım.Hafta sonu yap derim daha iyi

Eşin haklı ay öyle yerde de insan uyuz olur daha sakin bir işe gir olmadı sen bilirsin...öyle deme hamileaindir kahve leke ne anlamda o zaman benimde pembe lekem vardı
Cnm yarn ayrlcm işte cnm eşim kızyr öle krolar ztn ilerlymz anca ölr kalrlar. Canm işte yarn başvuru yspcm istnbl büyük inş dönen olur cnm eger hamlysm clşmcm bebegm için cnm yerlşme dyrlar az gelmesi yerlşmeymş ama işte içim yok dyr bugn kavga ettm dyemi bilmyrm morlm bzldu ya cnm

Back