Ben gordum canm ama pembe deglde gri cizgi givi kuruma cizgsi olmasin bence sabah ilk idrarinla yap kesik cikarKızlar bu resimdeki gölgeyi görüyormusunuz
Kuruma değil sanırım bu sefer erken gebelik testi sipariş vericem son bir tane kaldı testim sabah yapayımBen gordum canm ama pembe deglde gri cizgi givi kuruma cizgsi olmasin bence sabah ilk idrarinla yap kesik cikar
Bencede canm kesn cozum zaten varsa yarina hem daha koyulasir hem ilk idrarla kesin cikar inşallahhh vsrdirrKuruma değil sanırım bu sefer erken gebelik testi sipariş vericem son bir tane kaldı testim sabah yapayım
İnşallah ya hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla bu tür şeyleri konuştuğum kişiler içimi döktüğüm sizlersiniz kimseyle konuşmuyorum üzülüyorum çünküBencede canm kesn cozum zaten varsa yarina hem daha koyulasir hem ilk idrarla kesin cikar inşallahhh vsrdirr
Hepimiz ayni durumdayiz canm benkm bence neden burada olalim hem dertlerimiz ortak burda hemde ne guzel bilgilendiriyoruz birbirimiziİnşallah ya hepimiz hamile kalırız hayırlısıyla bu tür şeyleri konuştuğum kişiler içimi döktüğüm sizlersiniz kimseyle konuşmuyorum üzülüyorum çünkü
Kaçıncı günündesinKızlar bu resimdeki gölgeyi görüyormusunuz
18Kaçıncı günündesin
Hep aynı testle yaptım tamamen negatifti ilk defa gölge şeklinde çizgi gördümKaçıncı günündesin
Canım o zaman hamile olabilirsin bugünde yap koyulaşırsa kan ver benceHep aynı testle yaptım tamamen negatifti ilk defa gölge şeklinde çizgi gördüm
Canm yaptinmi testtHep aynı testle yaptım tamamen negatifti ilk defa gölge şeklinde çizgi gördüm
Evet test yaptım ama negatif artık kesinlikle pazartesi önce kan tahlili sonra doktora gideceğim cnmCanm yaptinmi testt
Of bari sen guzel haber verebilseydin neysr adet olmadigin surece umut var demektkrEvet test yaptım ama negatif artık kesinlikle pazartesi önce kan tahlili sonra doktora gideceğim cnm
Malesef adet oldumOf bari sen guzel haber verebilseydin neysr adet olmadigin surece umut var demektkr
İğneden sonra kanama olabiliyormuş cnm doktora aslında bir sorsaydınMerhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende 5 günlük klomen tedavi sonrası bir yumurtam oluştu dün çatlatma iğnesi ovitrelle vurdu doktorum ama gece bi kalktım regl gibi baya bir kanama olmuştu ama devam etmedi ben normalde hayıt suyuda kullanıyorum dün iğneden sonra onuda içtim acaba onun etkisi olabilirmi yardımcı olabilirmisiniz
Bende ilk defa kullandım ama doktor kanama olabilir demişti bana ama olmadıAklıma sormak gelmedi hiç canım bu tedaviye yeni başladım ilk ayım ama 1,5 yıldır evliyim korunmuyoruz bir sorunda yok daha fazla beklemeden tedavi olayım dedim doktor klomen verdi kullandım progestan ile birlikte dünde istediğimiz boyuta gelmiş 19 mm 1 tane yumurtam oluşmuş çatlatma iğnesi vuralım dedi dün saat 13:00 de ertesi gün 12 de ilişki önerdi ama gece bi kalktım baya baya kanama şeklinde gelmişti çok üzüldüm
Canm hayittan oldugunu zannetmiyorum ama doktor ilac verdigi zamanlar bu tur bitkisel tedavileri yapmamani tavsiye ederimBana öyle bi şey demediği için bilmiyorum varsa öyle bir durum keşke uyarsaydı beni geceden beri nasıl sabahladım bilmiyorum
Hadi yaMalesef adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?