Me ameliyatı olacaksın cnmHadi ya neyse yeni ay yeni umut canim benim.. bende kotuyum ameliyat yaklastikca kotu oldum aglayasim var hep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Me ameliyatı olacaksın cnmHadi ya neyse yeni ay yeni umut canim benim.. bende kotuyum ameliyat yaklastikca kotu oldum aglayasim var hep
Histeroskopi polip var o alinacakMe ameliyatı olacaksın cnm
Basit biseymiş ama korkuyorum ameliyathane ortamindan kendmde saglik calisanym ilk defa o masaya kendm yaticamMe ameliyatı olacaksın cnm
Evet kolay diyorlar hemde sağlık çıksın korkma bence daha kolay hamile kalırsın onu düşünHisteroskopi polip var o alinacak
İnşallah işe yararEvet kolay diyorlar hemde sağlık çıksın korkma bence daha kolay hamile kalırsın onu düşün
İnşallah cnmİnşallah işe yarar
Cnm iğneden sonraki adetinde değişme oldumu acaba benim eskiye oranla baya arttıİnşallah cnm
Ben 1kere igne oldum canim o ay adetim normaldiCnm iğneden sonraki adetinde değişme oldumu acaba benim eskiye oranla baya arttı
Gecmiş olsn cnm grsmek üzere güzel haberlerini bekliyormKizlarr ameliyatimi oldum doktor gebe kalmaman icin hicbir sebep kalmadi dedi 3 ay kendi halinizde olun dedi klomen vs hicbiseu vermicekmiş bu surecte foruma cok girmeyi dusunmuyorum kafayi dagiticam baska seylerle mesgul olucam kendinize dikkat ediin inşallah guzel haberlerle geliriim ve geldigimde de guzel haberlerinizi gorurum
Merhaba arkadaşlar.Klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum bugün 10. Gün iğnede 3 gün önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti bugün tekrar sabah test yaptım yine silik ikinci çizgi çıktı böyle olup hamile kalan var mı ya çok merak ediyorum cevap yazarsanız sevinirim
Yaaa inşallahhh Benim bugün 11. Günüm adete 6 kaldı sana ne kadar kaldıCanım bende aynı klomen + ovitrelle çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 8. Günüm seninkini görünce bende yapayım dedim belli belirsiz bir gölge var sadece inş hamişizdir hayırlısıyla yaaa
Yaaa inşallahhh Benim bugün 11. Günüm adete 6 kaldı sana ne kadar kaldı
Hemen hemen aynı zamandayız vakit geçmek bilmiyor evde testim bitti bugün alıp yapmaya devam edicemBenim bir hafta var adet günüme canım ☺
Hemen hemen aynı zamandayız vakit geçmek bilmiyor evde testim bitti bugün alıp yapmaya devam edicem
İğnemin etkisi 12. Güne kdr sürüyo bilgnz olsnCanım bende aynı klomen + ovitrelle çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 8. Günüm seninkini görünce bende yapayım dedim belli belirsiz bir gölge var sadece inş hamişizdir hayırlısıyla yaaa
Benden sizi tavsiye adetiniz düzenliyse adetin bir kaç gün geçmesini bekleyin çünkü ignenin etkisinden o testlerde silik çizgi 12. Güne kadar bile devam ediyor. Ben de öyle olmustu. İnsallah hamilesinizdir ama çok da bu testlerden umutlanmayın derimMerhaba arkadaşlar.Klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum bugün 10. Gün iğnede 3 gün önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti bugün tekrar sabah test yaptım yine silik ikinci çizgi çıktı böyle olup hamile kalan var mı ya çok merak ediyorum cevap yazarsanız sevinirim
Aynen genel yorumlar öyle canım beklicem artık son 5 :)Benden sizi tavsiye adetiniz düzenliyse adetin bir kaç gün geçmesini bekleyin çünkü ignenin etkisinden o testlerde silik çizgi 12. Güne kadar bile devam ediyor. Ben de öyle olmustu. İnsallah hamilesinizdir ama çok da bu testlerden umutlanmayın derim