- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Valla bende öyle ama tık yok bende çıldrcmmBi an once olsamda doktora gitsem diye bekliyor bu seferde gelmiyo,
Bugun de olmazsam doktora gidicem direk benm 15inde bilemedin 16. Gunde kesin olurduValla bende öyle ama tık yok bende çıldrcmm
Benimde öyle 16. Gün En geç 17.gün mutlaka olurduu. Bugünde olmazsam test yapcm yarınBugun de olmazsam doktora gidicem direk benm 15inde bilemedin 16. Gunde kesin olurdu
Bende aksama kadar olmazsam yapaym diyorum ama tek cizgi gorucem yineBenimde öyle 16. Gün En geç 17.gün mutlaka olurduu. Bugünde olmazsam test yapcm yarın
kızlar temmuz ayı tagını da açtım buyrun gelin isterseniz..Bende aksama kadar olmazsam yapaym diyorum ama tek cizgi gorucem yine
Link atarmsn canmkızlar temmuz ayı tagını da açtım buyrun gelin isterseniz..
Keske bizim de o kadar basit olsa canim benimgeçen ay gitmiştim doktora yumurta takibi ve çatlatma iğnesi verdi ve ilk ayimda hamile kaldım isteyip dileyen herkese versin rabbim şuan 5 haftalık
Ben hala lekeleniyorum en son simsiyah bisey geldi hayatimda ilk defa boyle bisey yasiyorum neden sokulmedi adetim anlamadim
Basladi reglim lekeleniyorum dedikten yarm saat sonra
Adet olmayı bekliyorım canım yarın doktora gdcğm bi prof’a bakalım ne diyecek o durumuma. Salı günü hastalanmam gerekiyodu ama hastalanmadım. Hiç adet olacakmışım gibi de değil anlamadım ben bu işi
Ahh bu hormon ilaçları dengeyi nasılda bozuyoBen hala lekeleniyorum en son simsiyah bisey geldi hayatimda ilk defa boyle bisey yasiyorum neden sokulmedi adetim anlamadim
Rabbm kolaylık versnKizlar pazartesi histereskopi olacagim dua edin guzel gecsin baska bisey cikmasinGelincik78 M muallimcicek Kardelen060492
Evet dhaa once hic boyle olmamistim yaAhh bu hormon ilaçları dengeyi nasılda bozuyo
Amiin inşallahhRabbm kolaylık versn
Kan baktir bence bidaha sen ya insallah vardirAdet olmayı bekliyorım canım yarın doktora gdcğm bi prof’a bakalım ne diyecek o durumuma. Salı günü hastalanmam gerekiyodu ama hastalanmadım. Hiç adet olacakmışım gibi de değil anlamadım ben bu işi
Kuzumm az önce kahverengiler geldi ama hiç sancım yok ilk defa çok ilginçKan baktir bence bidaha sen ya insallah vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?