Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Kizlar bub ay hsg ve histereskopi yapilcakti bana bugun doktorum aradi sadece histereskopi yapucam dedi polip alinacak tuplern acikligo histereskopide gozukuyor mu

Kızlar doktora gittim bugün detaylı ultrasonla herşeye baktı. Yumurtalıklarıma bakarken de sende pcos falan yok dedi. Pcosta inci taneleri gibi olur dedi senin büyük yumurtan var 1tane dedi. Gayet güzel gözüküyo, çatlatma iğnesi falan yapma dedi ilaç kullanma dedi. Bu ay öyle deneyecekmişiz 16.günü yumurtlarsın sen ortalama dedi o günlerde ilişki önerdi adetten 1-2gün önce de kanda beta hcg baktır dedi

Hayirlisi olsun canim inşallahh bu ay olur

Kizlar bub ay hsg ve histereskopi yapilcakti bana bugun doktorum aradi sadece histereskopi yapucam dedi polip alinacak tuplern acikligo histereskopide gozukuyor mu
Doktora Keşke sorsaydın niye acaba ikisi bir olmuyor. Belki histereskopi yapıp biraz da öyle tedaviye devam edecek. Olmasa rahim filmine geçecek

Sen adet olduysan nasıl büyük yumurta gördü acaba Bundan önceki doktor sadece adetin üçüncü günü test yapıp öyle mi polikistik demişti. Yanı daha önce alttan muayene olmamış miydin?

Doktora Keşke sorsaydın niye acaba ikisi bir olmuyor. Belki histereskopi yapıp biraz da öyle tedaviye devam edecek. Olmasa rahim filmine geçecek
Histeroskopide tuplerde gozukuyormus sanrm canm sordumda bikac kisiye zaten polip alincak naslsa diye hsgye gerek gormedi sanrm

Bnmde gecen ay gonal f tan kalma 10 cm yumurtam kalmştı bu ay ilaçsız fln onu degerlendiriyorz esme keci boynuzu kaynatyorm aç karnına da dut pekmez yediriyorm bakalm ne olcak ama merak ettğm sunki bir dha gitmedgm içn doktra soramadm bu yumurta gecen aydan ya bu ay sadece o mu catlıcak döngüden bastan yumurta dha olacak mı

Kizlar gunaydin benim adetim normalde en az 5gun surerdi son 2aydir 3. 4. Gun kesiliyor neden boyle oluyor sizce baya moralim bozuldu bu duruma o kadr yumurta varken daha da ck kanamasi gerekmezmi

Benimde bugün iğneden sonra 17.günüm ve hala adet olmadım hem ovülasyon hem gebelik testim negatif ve adet ağrım yok sizce yapayım

Ve hiç adet belirtim yok üç dört gün önce vardı adet belirtim kis olursa atılır mi vücuttan ilaç mi kullanılıyor zaten herseyi kafaya takan biriyim adet olsam doktora gidip birdahaki ay tedaviye başlayacağım birde doktor 14.gün kan testi yaptır demişti yA yaptırmadım

Kist adetle bir atiliyo genelde atilmazsada kist eritmek icin ilac veriliyo diye biliyorum

Kızlar bu resimdeki gölgeyi görüyormusunuz

Eklentiler

• 63390BE9-6ECD-404A-8103-619DE9F7FD2C.jpeg
    82,9 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…