Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Kizlarr ameliyatimi oldum doktor gebe kalmaman icin hicbir sebep kalmadi dedi 3 ay kendi halinizde olun dedi klomen vs hicbiseu vermicekmiş bu surecte foruma cok girmeyi dusunmuyorum kafayi dagiticam baska seylerle mesgul olucam kendinize dikkat ediin inşallah guzel haberlerle geliriim ve geldigimde de guzel haberlerinizi gorurum

Gecmiş olsn cnm grsmek üzere güzel haberlerini bekliyorm

Merhaba arkadaşlar.Klomen kullanıp çatlatma iğnesi vuruldum bugün 10. Gün iğnede 3 gün önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti bugün tekrar sabah test yaptım yine silik ikinci çizgi çıktı böyle olup hamile kalan var mı ya çok merak ediyorum cevap yazarsanız sevinirim

Eklentiler

• 0FB5BEEA-3F16-4ACF-B696-7B542131F301.jpeg
    119,6 KB · Görüntüleme: 34
  • 65B67811-28F3-4B17-ACB4-E51A06963C19.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 40

Canım bende aynı klomen + ovitrelle çatlatma iğnesi vurdurdum bugün 8. Günüm seninkini görünce bende yapayım dedim belli belirsiz bir gölge var sadece inş hamişizdir hayırlısıyla yaaa

Eklentiler

• 26094BE0-BAB2-440F-A7DC-8A8CE6980EE6.jpeg
    35,8 KB · Görüntüleme: 33
  • F915656A-7F46-421E-B2CF-0691F463C839.jpeg
    39,2 KB · Görüntüleme: 30
Hemen hemen aynı zamandayız vakit geçmek bilmiyor evde testim bitti bugün alıp yapmaya devam edicem

Sorma canım ya bende aynı senin gibiyim testlerim var Allahtan bugüne kadar zor dayandım baktım sen yapmışsın bende bi deneyeyim dedim neyse bekleyeceğiz inş hayra ulaştırsın mevlam hepimizi

Kızlar ben de rahim filmi çekildim çok şükür bir şey yokmuş tüplerde. Hatırlayan varsa bir ay sadece klomen kullandım iki ay femara ve çatlama ignesi oldum. Ben de polikistik var. Eşimde bir şey çıkmadı. Bu ay rahim filmi çekildim. Doktor fitil verdi akıntı var dedi bir de sanırım mantar var onun icin hap vermiş. Aynı zamanda Hayit suyu aldım onu içiyorum. Bu ay eşimden ayrıyım bekleme sürecindeyim. Rahim filminden sonra daha çabuk hamile kalınıyormuş inşallah Ağustos ayında kalırım. Artık engel olacak pek bir şey kalmadı hatta doktor sende polikistik görünmüyor dedi rahim filminden önce. Yaklaşık 7 kilo verdim sanırım etkisi oldu

Benden sizi tavsiye adetiniz düzenliyse adetin bir kaç gün geçmesini bekleyin çünkü ignenin etkisinden o testlerde silik çizgi 12. Güne kadar bile devam ediyor. Ben de öyle olmustu. İnsallah hamilesinizdir ama çok da bu testlerden umutlanmayın derim

Aynen genel yorumlar öyle canım beklicem artık son 5 :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…