- 28 Nisan 2020
- 173
- 41
- 48
- 32
Adet biter bitmez mi gitmek gerekiyor anestezili mi oldunBen de gecen ay rahim filmi çekindim cnm sonra enfeksiyon oluştu baya ilaç kullandım belki ondan da olmamıştır hayıt otu da kullandım bir işe yaramadı inş sende işe yarar
Benimde öyle herseyi deniyorum yine olmuyor doktorun dediklerini de yapıyorumBen geçen sene de kullanmıştım Hayit yine deneyeceğim. İlac kullanmayacağım boşa geçmesin bu ay en azından. Çatlama ignesi kullandığımdan beri adetim düzene girdi. Bu ay igne olmayacağım en azından hayitla yine adet olurum sanırım :/ bıktım artık zaten denemedigim şey kalmadı.
Bugün 14. Gün aynen psikolojik bencede zaten test yaptım çıkmadı yarın olmazsam kan vereceğim sonra doktora giderim yanlız normal adet günüme dört gün var onu beklemelimiyim iğne olmasaydım 4 gün sonra olacaktımO psikolojik oluyor maalesef ya kaçıncı gündü senin
Canım bende kasık ağrısı da yok geçti inan gelmeyecek gibi anlamadım normalde 3aydır hep 16.günümde hastalanırdım. Gelen giden yokEn sagliklisi 16 yada 17.gun canim
Bence sizin var öyle hissediyorumCanım bende kasık ağrısı da yok geçti inan gelmeyecek gibi anlamadım normalde 3aydır hep 16.günümde hastalanırdım. Gelen giden yok
Canım kan testi negatif çıktı cumartesi günü yok sanırım perşembe günü farklı bi doktora gidcmBence sizin var öyle hissediyorum
Belirtiniz var mı peki ben normalde dün kan testi yaptıracaktım adet belirtilerim vardı yaptırmadım bugün de var olacağım eminim ama olmadı bugğn 14.gün yarın artık kanda da yaptıracağım.15.gün olacak.siz kaçıncı gün kan testi yaptırdıınızCanım kan testi negatif çıktı cumartesi günü yok sanırım perşembe günü farklı bi doktora gidcm
Ben iğne günüyle birlikte 16.günümdeyim. Hiçbir belirtim yok. Normalde adetten 3-4 gün önce başım ağrırdı. Kasık ağrısı yaşardım düne kadar ara ara kasıklarım ağrıdı ama dün öğleden beri hiç sancıda yok. Anlamadım ki Sadece göğüs ağrım varBelirtiniz var mı peki ben normalde dün kan testi yaptıracaktım adet belirtilerim vardı yaptırmadım bugün de var olacağım eminim ama olmadı bugğn 14.gün yarın artık kanda da yaptıracağım.15.gün olacak.siz kaçıncı gün kan testi yaptırdıınız
idrar testi silik ti değilmiBen iğne günüyle birlikte 16.günümdeyim. Hiçbir belirtim yok. Normalde adetten 3-4 gün önce başım ağrırdı. Kasık ağrısı yaşardım düne kadar ara ara kasıklarım ağrıdı ama dün öğleden beri hiç sancıda yok. Anlamadım ki Sadece göğüs ağrım var
14.gün yaptım en son silikti. Resmini yüklüyrm.idrar testi silik ti değilmi
Ben de yaptım mesela silik bile çıkmadı 14. Gün sonra olmak gerekiyorsa tekrar gitmelisiniZ14.gün yaptım en son silikti. Resmini yüklüyrm.Eki Görüntüle 2658989 Ama cumartesi günü yani 13.günümde kan testim 0.89 çıktığı için ümidimi kestim. Belkide kanda negatife döndü ama idrarda kalan beta hcg seviyesi silik gösteriyo bana
Canım ben 4aydır iğne oluyorum 16.gün hastalanırdım. Bugün 16.günüm bekleyelim bakalım belki gün içinde öyle ağrısız gelecek bu seferBen de yaptım mesela silik bile çıkmadı 14. Gün sonra olmak gerekiyorsa tekrar gitmelisiniZ
Anladım inşallah vardırCanım ben 4aydır iğne oluyorum 16.gün hastalanırdım. Bugün 16.günüm bekleyelim bakalım belki gün içinde öyle ağrısız gelecek bu sefer
Anestezilimi cektirdin canm ben anestezisiz cektirmeyi dusunuyorumda bu ayBen de gecen ay rahim filmi çekindim cnm sonra enfeksiyon oluştu baya ilaç kullandım belki ondan da olmamıştır hayıt otu da kullandım bir işe yaramadı inş sende işe yarar
Evet anestezili çok kolaydıAnestezilimi cektirdin canm ben anestezisiz cektirmeyi dusunuyorumda bu ay
Oldun mu adet canim hala gelen giden yok ben anlamadim bu isiCanım ben 4aydır iğne oluyorum 16.gün hastalanırdım. Bugün 16.günüm bekleyelim bakalım belki gün içinde öyle ağrısız gelecek bu sefer
Aynen canım bende olmadım hala beklemedeyim gelir herhalde hiç ağrı falanda yokOldun mu adet canim hala gelen giden yok ben anlamadim bu isi
Benim cok agrim basladi aksamdan beri ama yok 1damla gerisi gelmiyor 1damlada iliskiden sonra geldiAynen canım bende olmadım hala beklemedeyim gelir herhalde hiç ağrı falanda yok
Bende o bile yok canım tertemiz sanki adet olup çoktan bitmişim gibiBenim cok agrim basladi aksamdan beri ama yok 1damla gerisi gelmiyor 1damlada iliskiden sonra geldi
Bi an once olsamda doktora gitsem diye bekliyor bu seferde gelmiyo,Bende o bile yok canım tertemiz sanki adet olup çoktan bitmişim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?