Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Merhaba kızlar. doktor çatlatma iğnesini neye göre veriyor? ben 2 ay ultrasonda yumurta takibi yaptırdım yumurtam ortalama 20mm büyüklüğünü ulaşıyor ama çatlamıyor. çatlamadan küçülmeğe başlıyor. doktora gittim bu yüzden ama test istedi. şimdi adetimi bekliyorum hormon testleri yaptırcam. acaba hormonla alakali olabilirmi? iğneyle kolaylıkla çatlatılırmıki?

18-20de igne veriliyor aslinda genelde

Ben adet olmustum zaten pazar günü suan adetim bitince rahim filmi çektireceğim. Hayit suyu aldım onu içeceğim. Eşimden zaten bir ay ayrı olacağım ilaç ya da çatlama ignesi bu ay olmayacak. Benim Ağustos’a kaldı bu ay beklemedeyim yanı.

Ben de gecen ay rahim filmi çekindim cnm sonra enfeksiyon oluştu baya ilaç kullandım belki ondan da olmamıştır hayıt otu da kullandım bir işe yaramadı inş sende işe yarar

Ben de gecen ay rahim filmi çekindim cnm sonra enfeksiyon oluştu baya ilaç kullandım belki ondan da olmamıştır hayıt otu da kullandım bir işe yaramadı inş sende işe yarar
Ben geçen sene de kullanmıştım Hayit yine deneyeceğim. İlac kullanmayacağım boşa geçmesin bu ay en azından. Çatlama ignesi kullandığımdan beri adetim düzene girdi. Bu ay igne olmayacağım en azından hayitla yine adet olurum sanırım :/ bıktım artık zaten denemedigim şey kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…