- 28 Nisan 2020
- 173
- 41
- 48
- 32
Senin bence canım iğnenin etkisi devam ediyordu geçen ay benim de 12. Gün vardı silik çizgi. Bugün çatlama ignesinin 16. Günü hala yapmadım test. Teste negatif görmektense adet olduğumu görmek daha iyi o yüzden yapmayacagim. Beş gün önce şehir değişikliği yaptım muhtemen ondan da adet olacaksam gecikir ama yine de umutla beklemek daha iyi olur. Hiçbir belirti yok bu ay geçen ay kendi kendime belirtiler uydurup nasıl umutlanmıştımkuzum çıktı ama negatif çok şaşırdım bakar mısın bi sabah yaptığım test 3gündür hep silikti bugün sabahta silik çıktı 1saat sonra kan verdim beta hcg 0.86 çıktı. Ya silik olduğu için en az 1-2-3falan çıkmazmıydı değerim
Son durum elimiz yine boş canim
İnsallah yaa hamilesindir lütfen en azından bir iki tanemizden güzel haber alalım. Allahim insallah nasip etsin mutlu haberini alırız. Ama kan tahlili ve en azından 17. Gün olalana kadar çok emin olma. Ben iki aydır 17. Gün adet oldumKızlar 14.Günüm ve hala silik çıkıyo
Test yaptırdınız mıKızlar 14.Günüm ve hala silik çıkıyo
Canım dün kan testi yaptırmıştım negatifti hemde 0.86ydı sonuç ama bugunde dünde yani son 5gündür hep silik çizgi çıkıyorTest yaptırdınız mı
Cnm bak buraya yüklediğim bazı testler var seninki ona benziyor ben bunların hiç birinde hamile değildim ama adetlerimcdüzenli olmasına rağmen gecikmiştiCanım dün kan testi yaptırmıştım negatifti hemde 0.86ydı sonuç ama bugunde dünde yani son 5gündür hep silik çizgi çıkıyor
Canım kaçıncı günündeydin bu testlerde hayır benimde 4.ayım çatlatma iğnesinde ilk defa böyle olduCnm bak buraya yüklediğim bazı testler var seninki ona benziyor ben bunların hiç birinde hamile değildim ama adetlerimcdüzenli olmasına rağmen gecikmişti
Benim çok oldu canım böyle adet günüm geçtiğinde ve bir hafta varken yapmışımCanım kaçıncı günündeydin bu testlerde hayır benimde 4.ayım çatlatma iğnesinde ilk defa böyle oldu
İğnenin kaçıncı günüCanım kaçıncı günündeydin bu testlerde hayır benimde 4.ayım çatlatma iğnesinde ilk defa böyle oldu
14.günü canım salı günü adet günümİğnenin kaçıncı günü
Beninde yarın 13.günüm kan testi yaptırayım mı sizce14.günü canım salı günü adet günüm
Cikar canmBeninde yarın 13.günüm kan testi yaptırayım mı sizce
Ben o günü de saydımKizlar ya 14gunu sayarken yumurtladginiz gunu de sayiyomusunuz yokaa yumurtladiginiz gunden bi sonraki gunden mi saymaya basliyorsunuz
Doktor iğneden sonra 14.gün kan testi yaptır dediBen o günü de saydım
Tamam canmDoktor iğneden sonra 14.gün kan testi yaptır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?