Biz 10aydan beri istiyoruz pko oldugumu 5ay once ogrendim bu 2.klomen kullanişim arada bi 2ay ara vermstm zayflamak icin yumurta iyi sperm iyi ama olmiyor bu ay da adet olursam hsg ve histereskopi olucam rahmimde polip ciktiBen kadardır tedavi görüyorsunuz. Biz 1 yıl düşündük olmadı sonra doktora gittik rahim filmi çekildi.bir ay klomen kullandım sonra 2ay pandmeş girdi gidemedim. Sonra femaraya başladık bu 2. Ayım femarada.
Kuzum yine klomn çatlatma iğnesi olcakHadi yabu ay napicaksiniz canm klomenmi yine ya banada hala gebeymişim gibi geliyor oyle his var icimde niye anlamadim adet olmadan inanmicam sanrm
cikardi aslinda bende sasirdumkuzum çıktı ama negatif çok şaşırdım bakar mısın bi sabah yaptığım test 3gündür hep silikti bugün sabahta silik çıktı 1saat sonra kan verdim beta hcg 0.86 çıktı. Ya silik olduğu için en az 1-2-3falan çıkmazmıydı değerim
Evet çok ilginç olmuş ya. Düşük mü yaptınız acaba. Ya da bir kaç gün sonra bi daha deneyebilirsinizkuzum çıktı ama negatif çok şaşırdım bakar mısın bi sabah yaptığım test 3gündür hep silikti bugün sabahta silik çıktı 1saat sonra kan verdim beta hcg 0.86 çıktı. Ya silik olduğu için en az 1-2-3falan çıkmazmıydı değerim
Anladim canm acaba bu ayi es mi gecicek doktor yoksa klomen verirmi bana hsg ve histereskopiden snra korun dermikiKuzum yine klomn çatlatma iğnesi olcak
Dur bkalım yarın tekrar gebelik testi yapcm ne çıkacak yine pozitif olursa başkaa yerde kan vercmcikardi aslinda bende sasirdum
Aynen öyle canım 13.günüm bugün bi de ve 4.çatlatma iğnem ilk defa sarı akıntım varEvet çok ilginç olmuş ya. Düşük mü yaptınız acaba. Ya da bir kaç gün sonra bi daha deneyebilirsiniz
Bende pko olduğumu 5 6 ay önce öğrendim benim anlamadıgım bizde yumurta oluşturuyorlar hatta ilaçlardan dolayı 1 dem fazla oluşuyor neden gebelik olmuyor. Benim de eşim iyi. Sadece bende hafif pko var doktor olur diyor ama olmadıkça geriliyorumBiz 10aydan beri istiyoruz pko oldugumu 5ay once ogrendim bu 2.klomen kullanişim arada bi 2ay ara vermstm zayflamak icin yumurta iyi sperm iyi ama olmiyor bu ay da adet olursam hsg ve histereskopi olucam rahmimde polip cikti
Ay artık nolur olsun yaaaAnladim canm acaba bu ayi es mi gecicek doktor yoksa klomen verirmi bana hsg ve histereskopiden snra korun dermiki
Aynen öyle canım 13.günüm bugün bi de ve 4.çatlatma iğnem ilk defa sarı akıntım var
Sadece stresten bile olmayabiliyormuş canm bizde doktorla olmayisini polipe bagladik ondan kurtuldugumda nolcak bakalimBende pko olduğumu 5 6 ay önce öğrendim benim anlamadıgım bizde yumurta oluşturuyorlar hatta ilaçlardan dolayı 1 dem fazla oluşuyor neden gebelik olmuyor. Benim de eşim iyi. Sadece bende hafif pko var doktor olur diyor ama olmadıkça geriliyorum
Çatlatma iğnesiyle birlikte 13.günüm 0.86değer yükselir mi sence13. Gün erken değil mi iğneden sonra 15. Gün bile bazen negatif görüp 17 de falan ikinci çizgiyi görenler oluyor inşallah hamilesindir ben benim gibi isteyip bekleyen insanları hamile görünce çok seviniyorum
Aşırı stres var bende hiç çocuğum olmazsa diye korkuyorum sürekli aklımda ya. Birde hamile kalıyor millet sürekli. Ben kendime söz verdim hamike kaldığımda kimsenin gözüne gözüne çocuğum da çocuğum demeyeceğim. Bazısı çok anlayışsız çocuk konusunda sıkıntı çektiğini bilerek sürekli ortamda çocuk muhabbeti normal doğum sezeryan bunalrı konuşuyorlarSadece stresten bile olmayabiliyormuş canm bizde doktorla olmayisini polipe bagladik ondan kurtuldugumda nolcak bakalim
Çatlatma iğnesiyle birlikte 13.günüm 0.86değer yükselir mi sence
Hepimiz ayni durumdayz canm gozumuze gozumuze sokuluyor.. ve bende sende ayni dusunuyorum hic cocugum olmayacak gibi yada boyle 40yasmda faln anca olcakms gibi hissediyorum.. ama bu ay cok umutluydum hala da.icimde bi his var hayirlisiAşırı stres var bende hiç çocuğum olmazsa diye korkuyorum sürekli aklımda ya. Birde hamile kalıyor millet sürekli. Ben kendime söz verdim hamike kaldığımda kimsenin gözüne gözüne çocuğum da çocuğum demeyeceğim. Bazısı çok anlayışsız çocuk konusunda sıkıntı çektiğini bilerek sürekli ortamda çocuk muhabbeti normal doğum sezeryan bunalrı konuşuyorlar
Benm 14.gun 2ydi sonuc adet oldumÇatlatma iğnesiyle birlikte 13.günüm 0.86değer yükselir mi sence
En kötü tüp bebek yaptırırız ya öyle düşünmeyelim tıp ilerledi inşallah olur.Hepimiz ayni durumdayz canm gozumuze gozumuze sokuluyor.. ve bende sende ayni dusunuyorum hic cocugum olmayacak gibi yada boyle 40yasmda faln anca olcakms gibi hissediyorum.. ama bu ay cok umutluydum hala da.icimde bi his var hayirlisi
Biz ocaga kadr beklicez olmazsa eger hsg ve histereskopiye ragmen ocakta gorusmeye gidicez tup icinEn kötü tüp bebek yaptırırız ya öyle düşünmeyelim tıp ilerledi inşallah olur.
Biz ocaga kadr beklicez olmazsa eger hsg ve histereskopiye ragmen ocakta gorusmeye gidicez tup icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?