Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Ben kadardır tedavi görüyorsunuz. Biz 1 yıl düşündük olmadı sonra doktora gittik rahim filmi çekildi.bir ay klomen kullandım sonra 2ay pandmeş girdi gidemedim. Sonra femaraya başladık bu 2. Ayım femarada.
Biz 10aydan beri istiyoruz pko oldugumu 5ay once ogrendim bu 2.klomen kullanişim arada bi 2ay ara vermstm zayflamak icin yumurta iyi sperm iyi ama olmiyor bu ay da adet olursam hsg ve histereskopi olucam rahmimde polip cikti

cikardi aslinda bende sasirdum

Evet çok ilginç olmuş ya. Düşük mü yaptınız acaba. Ya da bir kaç gün sonra bi daha deneyebilirsiniz

Biz 10aydan beri istiyoruz pko oldugumu 5ay once ogrendim bu 2.klomen kullanişim arada bi 2ay ara vermstm zayflamak icin yumurta iyi sperm iyi ama olmiyor bu ay da adet olursam hsg ve histereskopi olucam rahmimde polip cikti
Bende pko olduğumu 5 6 ay önce öğrendim benim anlamadıgım bizde yumurta oluşturuyorlar hatta ilaçlardan dolayı 1 dem fazla oluşuyor neden gebelik olmuyor. Benim de eşim iyi. Sadece bende hafif pko var doktor olur diyor ama olmadıkça geriliyorum

Aynen öyle canım 13.günüm bugün bi de ve 4.çatlatma iğnem ilk defa sarı akıntım var

13. Gün erken değil mi iğneden sonra 15. Gün bile bazen negatif görüp 17 de falan ikinci çizgiyi görenler oluyor inşallah hamilesindir ben benim gibi isteyip bekleyen insanları hamile görünce çok seviniyorum

Sadece stresten bile olmayabiliyormuş canm bizde doktorla olmayisini polipe bagladik ondan kurtuldugumda nolcak bakalim

13. Gün erken değil mi iğneden sonra 15. Gün bile bazen negatif görüp 17 de falan ikinci çizgiyi görenler oluyor inşallah hamilesindir ben benim gibi isteyip bekleyen insanları hamile görünce çok seviniyorum
Çatlatma iğnesiyle birlikte 13.günüm 0.86değer yükselir mi sence

Sadece stresten bile olmayabiliyormuş canm bizde doktorla olmayisini polipe bagladik ondan kurtuldugumda nolcak bakalim
Aşırı stres var bende hiç çocuğum olmazsa diye korkuyorum sürekli aklımda ya. Birde hamile kalıyor millet sürekli. Ben kendime söz verdim hamike kaldığımda kimsenin gözüne gözüne çocuğum da çocuğum demeyeceğim. Bazısı çok anlayışsız çocuk konusunda sıkıntı çektiğini bilerek sürekli ortamda çocuk muhabbeti normal doğum sezeryan bunalrı konuşuyorlar

Hepimiz ayni durumdayz canm gozumuze gozumuze sokuluyor.. ve bende sende ayni dusunuyorum hic cocugum olmayacak gibi yada boyle 40yasmda faln anca olcakms gibi hissediyorum.. ama bu ay cok umutluydum hala da.icimde bi his var hayirlisi

Hepimiz ayni durumdayz canm gozumuze gozumuze sokuluyor.. ve bende sende ayni dusunuyorum hic cocugum olmayacak gibi yada boyle 40yasmda faln anca olcakms gibi hissediyorum.. ama bu ay cok umutluydum hala da.icimde bi his var hayirlisi
En kötü tüp bebek yaptırırız ya öyle düşünmeyelim tıp ilerledi inşallah olur.

Bu arada ağrınız var mı ayırt edemiyorum ki ilaçlar hamilelik hormonu verildiği için bize göğüs acıma kasık agrısı var. Hamile olup olmadığımı bilemiyorum test yapcam inşallah pozitif görürüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…