Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Daha zamanin yokmuydu canm senin ya
Tedavi göründüğü için beklenen adet tarihini beklemek gerekmiyormuş zamanından önce yumurtalar büyütülüp çatlatıldığı için onur Düğüncü günümde test yaptım yani bu sabah maalesef tertemiz bir tek çizgi adete üç gn vr

Doktorun ne diyor peki hala umut varmu

Kizlar yine bi arkadasimin gebe oldugu haberini aldim ve benden cook sonra gebelk dusunmeye baslamisti omun adina cokk sevindim ama icimde burulmadi degil

Kizlar yine bi arkadasimin gebe oldugu haberini aldim ve benden cook sonra gebelk dusunmeye baslamisti omun adina cokk sevindim ama icimde burulmadi degil☹☹☹
Sni anlıyorum eşimn halası da durup durup benm kız ikince hamile demişti bi de biliyo bizim istedgmizi ama olmadgnı insan söylemez

Kizlar yine bi arkadasimin gebe oldugu haberini aldim ve benden cook sonra gebelk dusunmeye baslamisti omun adina cokk sevindim ama icimde burulmadi degil☹☹☹
Ay aynen canım ya benimde kaçıncı hamile haberi alışım duyuşum, çok seviniyorum onların adına ama ister istemez burkuluyorum ben ne zaman olacağım diye seni çok iyi anlıyorum

Ay aynen canım ya benimde kaçıncı hamile haberi alışım duyuşum, çok seviniyorum onların adına ama ister istemez burkuluyorum ben ne zaman olacağım diye seni çok iyi anlıyorum
Sanki daha cok ugrascakmişiz gibi hissediyorum suan olmuyo diyemi oyle hissediyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…