- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Tedavi göründüğü için beklenen adet tarihini beklemek gerekmiyormuş zamanından önce yumurtalar büyütülüp çatlatıldığı için onur Düğüncü günümde test yaptım yani bu sabah maalesef tertemiz bir tek çizgi adete üç gn vrDaha zamanin yokmuydu canm senin ya
Doktorun ne diyor peki hala umut varmuTedavi göründüğü için beklenen adet tarihini beklemek gerekmiyormuş zamanından önce yumurtalar büyütülüp çatlatıldığı için onur Düğüncü günümde test yaptım yani bu sabah maalesef tertemiz bir tek çizgi adete üç gn vr
Doktorumla görüşmedim canım evde idrar testi yaptım onu negatif gördüm artık âdetin ikinci günü falan giderim olmadı ne yapalım diyeDoktorun ne diyor peki hala umut varmu
Test hatalı olamaz mı? Bi yarın tekrar denesenDoktorumla görüşmedim canım evde idrar testi yaptım onu negatif gördüm artık âdetin ikinci günü falan giderim olmadı ne yapalım diye
Belli olmadı daha. Test falan yapmadım. Adetim geçmeden de yapmayı düşünmüyorumSizin de belli olmadı değil mi
Bilmiyorm ki canm yani olsa cıkardı gibime geliyo yaa 14. Gün oldu artık birleştiler 2 gün rahme yerleşti bes gün etti yedi bir haftada israra gecerdi sankiTest hatalı olamaz mı? Bi yarın tekrar denesen
Sni anlıyorum eşimn halası da durup durup benm kız ikince hamile demişti bi de biliyo bizim istedgmizi ama olmadgnı insan söylemezKizlar yine bi arkadasimin gebe oldugu haberini aldim ve benden cook sonra gebelk dusunmeye baslamisti omun adina cokk sevindim ama icimde burulmadi degil☹☹☹
Vallahi zor allahim baska dert vermesin ama..Sni anlıyorum eşimn halası da durup durup benm kız ikince hamile demişti bi de biliyo bizim istedgmizi ama olmadgnı insan söylemez
Ay aynen canım ya benimde kaçıncı hamile haberi alışım duyuşum, çok seviniyorum onların adına ama ister istemez burkuluyorum ben ne zaman olacağım diyeKizlar yine bi arkadasimin gebe oldugu haberini aldim ve benden cook sonra gebelk dusunmeye baslamisti omun adina cokk sevindim ama icimde burulmadi degil☹☹☹
Sanki daha cok ugrascakmişiz gibi hissediyorum suan olmuyo diyemi oyle hissediyorum acabaAy aynen canım ya benimde kaçıncı hamile haberi alışım duyuşum, çok seviniyorum onların adına ama ister istemez burkuluyorum ben ne zaman olacağım diyeseni çok iyi anlıyorum
Bende de hiç umut yok ve ilk defa hiçbir belirtim yokkkSanki daha cok ugrascakmişiz gibi hissediyorum suan olmuyo diyemi oyle hissediyorum acaba
Benm gogus uclarimda hassasiyet basladi sag kasikta agri var ama bunlar bana adet onceside oluyo zaten farkli bisey yokBende de hiç umut yok ve ilk defa hiçbir belirtim yokkk
Yumurtan pazartesi çatlamıştı demi seninde aynı gündük sanki canımBenm gogus uclarimda hassasiyet basladi sag kasikta agri var ama bunlar bana adet onceside oluyo zaten farkli bisey yok
Pazar yada pazartesi canimYumurtan pazartesi çatlamıştı demi seninde aynı gündük sanki canım
Bitaneside sali catladi diger ikisi pazar yada pazartesiYumurtan pazartesi çatlamıştı demi seninde aynı gündük sanki canım
Sende varmi biseyler agri siziYumurtan pazartesi çatlamıştı demi seninde aynı gündük sanki canım
Ya günlerde geçmiyo yine Test ne zaman yapmayı düşünüyosun sen pekiBitaneside sali catladi diger ikisi pazar yada pazartesi
Eger varsa adetten 2-3gun oncede olsa cikar idrarda diye dusunuyorum beklicem bi 3-4gun daha canim senYa günlerde geçmiyo yine Test ne zaman yapmayı düşünüyosun sen peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?