Simdi tuvalete gittim yine akintiyla bir kirmizi geldi doktor 3.yumurta daha yeni catlamis dedi usgde acaba catladigi icin kanama yaparmiHamilelik mi var
Olabilir ilaç kullandınız mi yumurta büyütmek içinSimdi tuvalete gittim yine akintiyla bir kirmizi geldi doktor 3.yumurta daha yeni catlamis dedi usgde acaba catladigi icin kanama yaparmi
Evet klomen biteli 5-6gun olduOlabilir ilaç kullandınız mi yumurta büyütmek için
Kaç yumurtanız oluştu pekiEvet klomen biteli 5-6gun oldu
3 yumurta olustuKaç yumurtanız oluştu peki
Gunde 3kullandim 7gunKaç yumurtanız oluştu peki
Hımm çatladığı için olabilir çünkü birden fazla yumurta çatladığı için umarım hamile kalırız3 yumurta olustu
İnsallah insallahHımm çatladığı için olabilir çünkü birden fazla yumurta çatladığı için umarım hamile kalırız
KızlarKızlar bende dün sabah iğnemi yaptım, dünü değerlendirdik bugünde değerlendircem. Sağ tarafta 1adet yumurtam vardı. Ve Dün akşam inanılmaz bi sağ kasığımda ağrı oluştu. Tuvalete gittiğimde krem kıvamında oldukça koyu beyaz akıntı geldi. Sanırım çatladı ya? Sizce?
Evet o yönde belirtiler
Catlamistir canimKızlar bende dün sabah iğnemi yaptım, dünü değerlendirdik bugünde değerlendircem. Sağ tarafta 1adet yumurtam vardı. Ve Dün akşam inanılmaz bi sağ kasığımda ağrı oluştu. Tuvalete gittiğimde krem kıvamında oldukça koyu beyaz akıntı geldi. Sanırım çatladı ya? Sizce?
Canım size yazdıktan sonra lavobaya gittim renksiz şeffaf akıntım oldu. Bugün mü çatladı dün mü acaba yaaCatlamistir canim
Yumurta akina benzeyen catlama akintisi oluyor genelde canm o zaman bugn catlamstir igneyle 1gun sknra anca catliyor genelde zatenCanım size yazdıktan sonra lavobaya gittim renksiz şeffaf akıntım oldu. Bugün mü çatladı dün mü acaba yaa
Benim de aynısı oldu canım cuma günü igne oldum sadece bir yumurtam gelişmişti. Cuma -cumartesi-pazartesi degerlendirdik. Kasik agrim yeni yeni geçiyor. Beyaz akıntı da iğnenin bir gün sonrasında olmuştu.Kızlar bende dün sabah iğnemi yaptım, dünü değerlendirdik bugünde değerlendircem. Sağ tarafta 1adet yumurtam vardı. Ve Dün akşam inanılmaz bi sağ kasığımda ağrı oluştu. Tuvalete gittiğimde krem kıvamında oldukça koyu beyaz akıntı geldi. Sanırım çatladı ya? Sizce?
Anladım canım hadi hayırlısı hakkımızdaBenim de aynısı oldu canım cuma günü igne oldum sadece bir yumurtam gelişmişti. Cuma -cumartesi-pazartesi degerlendirdik. Kasik agrim yeni yeni geçiyor. Beyaz akıntı da iğnenin bir gün sonrasında olmuştu.
Değerlendirmeye çalışıyorum canım günleri ya. İğnenin ilk günü akşam 12.saat ve ertesi gün 36.saatte ilişkiye girdik ama dünü değerlendiremedik çok yorgunduk. Sizce sıkıntı olur mu
Bence olmaz canim ya sonucta yumurta salindiginda iceirde sperm vardi oyle dusun..Değerlendirmeye çalışıyorum canım günleri ya. İğnenin ilk günü akşam 12.saat ve ertesi gün 36.saatte ilişkiye girdik ama dünü değerlendiremedik çok yorgunduk. Sizce sıkıntı olur mu
Ya bende bisey sorcam daha dogrusu pismanim yani bu durumdajDeğerlendirmeye çalışıyorum canım günleri ya. İğnenin ilk günü akşam 12.saat ve ertesi gün 36.saatte ilişkiye girdik ama dünü değerlendiremedik çok yorgunduk. Sizce sıkıntı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?