Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Kızlar bende dün sabah iğnemi yaptım, dünü değerlendirdik bugünde değerlendircem. Sağ tarafta 1adet yumurtam vardı. Ve Dün akşam inanılmaz bi sağ kasığımda ağrı oluştu. Tuvalete gittiğimde krem kıvamında oldukça koyu beyaz akıntı geldi. Sanırım çatladı ya? Sizce?

Catlamistir canim

Canım size yazdıktan sonra lavobaya gittim renksiz şeffaf akıntım oldu. Bugün mü çatladı dün mü acaba yaa
Yumurta akina benzeyen catlama akintisi oluyor genelde canm o zaman bugn catlamstir igneyle 1gun sknra anca catliyor genelde zaten

Benim de aynısı oldu canım cuma günü igne oldum sadece bir yumurtam gelişmişti. Cuma -cumartesi-pazartesi degerlendirdik. Kasik agrim yeni yeni geçiyor. Beyaz akıntı da iğnenin bir gün sonrasında olmuştu.

Değerlendirmeye çalışıyorum canım günleri ya. İğnenin ilk günü akşam 12.saat ve ertesi gün 36.saatte ilişkiye girdik ama dünü değerlendiremedik çok yorgunduk. Sizce sıkıntı olur mu
Bence olmaz canim ya sonucta yumurta salindiginda iceirde sperm vardi oyle dusun..

Değerlendirmeye çalışıyorum canım günleri ya. İğnenin ilk günü akşam 12.saat ve ertesi gün 36.saatte ilişkiye girdik ama dünü değerlendiremedik çok yorgunduk. Sizce sıkıntı olur mu
Ya bende bisey sorcam daha dogrusu pismanim yani bu durumdaj sali doktora gittigimde 2yumurta 1 gun oncesi catlamis 3.sude yeni catliyor demisti ama sali ve dun iliski olmadi hic keyfim yoktu bugub olsa iliski yunurta durmuyordur dimi pismanim degerlendirmedigim icin ama birazda bunaldim hani gunune gore iliski yasamaktan sanrm onyuzden oyle oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…