• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Ya yok hiçbişey yol hemde geçen ay kasıklarım çok ağrıyodu bu zamanlarda sadece iğneyi olduğum gün 3saat sonra kasık ağrım oldu akşama kadar ertesi gün kesildi daha da ağrımadı
Her ay farkli oluyo demekki ya mesela benimde gecen ay adete 10gun kala muthis gogus agrim baslamisti bu sefer 1hafta once cok az hassasiyet var gecen aydan cok ayri

Ya goguslerm cok kotu oldu acaba gebelktenmi dedim ama deglmiş yani gebelikten agricak olsa betanin yuksek olmasi gerekirdi o da yok zaten
Yani canım bu formda çok gördüm 9.-10.-11.-12.-13.14. Günler negatif çıkığ 15 16. Günlerde pozitif görenleri o yüzden sabredip o günü beklemeliyiz

Yani canım bu formda çok gördüm 9.-10.-11.-12.-13.14. Günler negatif çıkığ 15 16. Günlerde pozitif görenleri o yüzden sabredip o günü beklemeliyiz
Ama benm yumurtamin catladigi tarh belli yine de gec dollenme olasiligi varmiki acaba gerci daha 8.gunde cikmamasi normalde ne bileym ya

Back