- 18 Şubat 2020
- 1.656
- 1.421
- 83
Ya yok hiçbişey yol hemde geçen ay kasıklarım çok ağrıyodu bu zamanlarda sadece iğneyi olduğum gün 3saat sonra kasık ağrım oldu akşama kadar ertesi gün kesildi daha da ağrımadıSende varmi biseyler agri sizi
Bende cuma ya da pazar yaparım cnaım sanırımEger varsa adetten 2-3gun oncede olsa cikar idrarda diye dusunuyorum beklicem bi 3-4gun daha canim sen
Her ay farkli oluyo demekki ya mesela benimde gecen ay adete 10gun kala muthis gogus agrim baslamisti bu sefer 1hafta once cok az hassasiyet var gecen aydan cok ayriYa yok hiçbişey yol hemde geçen ay kasıklarım çok ağrıyodu bu zamanlarda sadece iğneyi olduğum gün 3saat sonra kasık ağrım oldu akşama kadar ertesi gün kesildi daha da ağrımadı
İnsallah pozitif goruruz ya allaha isyan etmek istemiylrum ama aglayasim var boyle olmuyor diyeBende cuma ya da pazar yaparım cnaım sanırım
Evet canım demekki her ay farklı oluyoHer ay farkli oluyo demekki ya mesela benimde gecen ay adete 10gun kala muthis gogus agrim baslamisti bu sefer 1hafta once cok az hassasiyet var gecen aydan cok ayri
Aynen aynen bende öyleyim. Yoruldum artıkİnsallah pozitif goruruz ya allaha isyan etmek istemiylrum ama aglayasim var boyle olmuyor diye
Sen ne zamandir istiyordun daha once yazmissindir buraya belki ama hatirlamiyorum canimAynen aynen bende öyleyim. Yoruldum artık
8aydır istiyoruz canımSen ne zamandir istiyordun daha once yazmissindir buraya belki ama hatirlamiyorum canim
Bizde 10aydir istiyoruz ama 4aydr tedavi goruyorum daha bir kere igne oldum gecen ay o da8aydır istiyoruz canım4.çatlatma iğnem
Adetime 6-7 gun var bugun salak gibi gebelik testi yaptim tabi negatif cikti.. hic umudum kalmadi bu aydan
9.günün değilmiydi canım senin çatlamadan sonraki?Adetime 6-7 gun var bugun salak gibi gebelik testi yaptim tabi negatif cikti.. hic umudum kalmadi bu aydan
8.gunum 21 yada 22si catladi9.günün değilmiydi canım senin çatlamadan sonraki?
Catlama gununu saymazsak 79.günün değilmiydi canım senin çatlamadan sonraki?
Cok mu erken yapmişim9.günün değilmiydi canım senin çatlamadan sonraki?
Canım çok erken yapmışın ya en azından cumartesi pazar a kdar bekleseydinCok mu erken yapmişim☹
Ya goguslerm cok kotu oldu acaba gebelktenmi dedim ama deglmiş yani gebelikten agricak olsa betanin yuksek olmasi gerekirdi o da yok zatenCanım çok erken yapmışın ya en azından cumartesi pazar a kdar bekleseydin
Yani canım bu formda çok gördüm 9.-10.-11.-12.-13.14. Günler negatif çıkığ 15 16. Günlerde pozitif görenleri o yüzden sabredip o günü beklemeliyizYa goguslerm cok kotu oldu acaba gebelktenmi dedim ama deglmiş yani gebelikten agricak olsa betanin yuksek olmasi gerekirdi o da yok zaten
Yani canım bu formda çok gördüm 9.-10.-11.-12.-13.14. Günler negatif çıkığ 15 16. Günlerde pozitif görenleri o yüzden sabredip o günü beklemeliyiz
Ama benm yumurtamin catladigi tarh belli yine de gec dollenme olasiligi varmiki acaba gerci daha 8.gunde cikmamasi normalde ne bileym yaYani canım bu formda çok gördüm 9.-10.-11.-12.-13.14. Günler negatif çıkığ 15 16. Günlerde pozitif görenleri o yüzden sabredip o günü beklemeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?