Gecen ayda doktorum bana 12-36. Saatte sonra gunasiri degerlendirin demisti sen uymussun bence vakitlereDeğerlendirmeye çalışıyorum canım günleri ya. İğnenin ilk günü akşam 12.saat ve ertesi gün 36.saatte ilişkiye girdik ama dünü değerlendiremedik çok yorgunduk. Sizce sıkıntı olur mu
Peki salıdan önce oldu mu pazar ya da pazartesi ben de bugünü değerlendir. En son çatlayan bu güne kadar kalabilir. Eğer ki pazar ya da pazartesi olduysa ilişki çok iyiYa bende bisey sorcam daha dogrusu pismanim yani bu durumdaj☹ sali doktora gittigimde 2yumurta 1 gun oncesi catlamis 3.sude yeni catliyor demisti ama sali ve dun iliski olmadi hic keyfim yoktu bugub olsa iliski yunurta durmuyordur dimi pismanim degerlendirmedigim icin ama birazda bunaldim hani gunune gore iliski yasamaktan sanrm onyuzden oyle oldum
Dediğin gibi artık günü gününe hatta saatine kadar ilişki olması çok bunaltıcı bir durum.Ya bende bisey sorcam daha dogrusu pismanim yani bu durumdaj☹ sali doktora gittigimde 2yumurta 1 gun oncesi catlamis 3.sude yeni catliyor demisti ama sali ve dun iliski olmadi hic keyfim yoktu bugub olsa iliski yunurta durmuyordur dimi pismanim degerlendirmedigim icin ama birazda bunaldim hani gunune gore iliski yasamaktan sanrm onyuzden oyle oldum
Pazar pazartesi oldu canimPek
Peki salıdan önce oldu mu pazar ya da pazartesi ben de bugünü değerlendir. En son çatlayan bu güne kadar kalabilir. Eğer ki pazar ya da pazartesi olduysa ilişki çok iyi
Evet gercekten,Dediğin gibi artık günü gününe hatta saatine kadar ilişki olması çok bunaltıcı bir durum.
Çok iyi o zaman pazar pazartesi olduysa. Zaten pazartesi olan 3-4 gün sperm canlı kalsa salı Çarşamba çatlayan yumurtana da etki eder.Pazar pazartesi oldu canim
İnsallah olmustur bu ay ilk defa yoruldugumuÇok iyi o zaman pazar pazartesi olduysa. Zaten pazartesi olan 3-4 gün sperm canlı kalsa salı Çarşamba çatlayan yumurtana da etki eder.
Sonuç ne çıktı acaba sizinHayırlısı olsun canım benimde bu aydan ümidim yok aslında ama nasip bakalım yarın kan vericem
Sizin de belli olmadı değil miKızlar merhaba. Femera ile çatlatma iğnesini 2 aydır kullanıyorum. Geçen ay olmadı. Bu ayın 18inde yine çatlatma iğnesi yaptırdım. Dün hafif hafif göğüs ağrım vardı. Bugün bayağı şiş ve hassas. Bu normal mi acaba. Geçen ay çatlatma iğnesi yaptırdığım zaman adet olurken bile göğüslerim ağrı yapmadı şişmedi. Bu ay umutlansam mı bilemedim
Belli mi sonuçİnsallah açılışı bn yapayım sizde arkmdan gelin
Sonuç ne çıktı acaba sizin
Ne smn cıkıcak cnm meraklardymKan sonucu daha çıkmadı
Canım sabah da test yaptım negatif bugün 15.gun olsa çıkardıNe smn cıkıcak cnm meraklardym
Kan verdn miCanım sabah da test yaptım negatif bugün 15.gun olsa çıkardı
Kan verdn mi
Gerçekten miii
Daha zamanin yokmuydu canm senin ya
15gun gectimikii
İdrar testi yaptım canım negatif çıktıGerçekten miiiyaptın mı test canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?