Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Benim geçen ayda hep kasiklarim falan agrimisti. Bu ay daha kötü oldum. Ben de geçen ay femara kullandım polikistik var. Bu çok daha kötü oldum. Hatta iki gün önce ayakta duramıyordum. İgnenin etkisindendir diye düşünüyorum. Artık hiç belirti aramayacağım. Tutmuyor. Tabii sizin geçen ay hiç yokmuş ama olması değişik bir durum inşallah hamilesinizdir. Ama çok da belirtilere umut baglamayin derim

Sen de polip olabileceğini alttan muayeneye edince mi anladı geçen ay niye dememişti.
Evrt canm vajinal ultrasonda gordu. Poliple bi gorunup bu kaybolabiliyormus canm doktorum mesela her muaynede herseyi acikliyor bana gecen ay rahme baktigimizde duzgun bi gorunum vardi ama bu ay rahim hatti duz degildi maalesef

Artık hiç bişeye anlam yüklemiyorum. Çünkü her defasında olumsuz sonuçlarla yıkıldım. Bu ay olmazsa da oluruna bırakacam. Allah herkese tez zamanda nasip etsin bize de.

Simdi lavaboya girdim biraz kan gelmiş vajinal usgden sonra olurmu boyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…