- 28 Nisan 2020
- 173
- 41
- 48
- 32
Benim geçen ayda hep kasiklarim falan agrimisti. Bu ay daha kötü oldum. Ben de geçen ay femara kullandım polikistik var. Bu çok daha kötü oldum. Hatta iki gün önce ayakta duramıyordum. İgnenin etkisindendir diye düşünüyorum. Artık hiç belirti aramayacağım. Tutmuyor. Tabii sizin geçen ay hiç yokmuş ama olması değişik bir durum inşallah hamilesinizdir. Ama çok da belirtilere umut baglamayin derimGeçen ayda femera ve çatlatma iğnesi kullandım şuan ki durumun tam tersi yaşandı. Çatlatma iğnesinden 20 gün sonra adet oldum. Ve hiç bir şekilde göğüs ağrısı falan olmadı. Ne adetten önce nede sonrasında. Bunda erken başlayınca acaba mı dedim.
Sen de polip olabileceğini alttan muayeneye edince mi anladı geçen ay niye dememişti.Amiin insallah canm benm gerek kalmazzben hsgden degilde histereskopiden korkuyorum ya ameliyathanede yapiliyormus gerildim
Evrt canm vajinal ultrasonda gordu. Poliple bi gorunup bu kaybolabiliyormus canm doktorum mesela her muaynede herseyi acikliyor bana gecen ay rahme baktigimizde duzgun bi gorunum vardi ama bu ay rahim hatti duz degildi maalesefSen de polip olabileceğini alttan muayeneye edince mi anladı geçen ay niye dememişti.
Artık hiç bişeye anlam yüklemiyorum. Çünkü her defasında olumsuz sonuçlarla yıkıldım. Bu ay olmazsa da oluruna bırakacam. Allah herkese tez zamanda nasip etsin bize de.Benim geçen ayda hep kasiklarim falan agrimisti. Bu ay daha kötü oldum. Ben de geçen ay femara kullandım polikistik var. Bu çok daha kötü oldum. Hatta iki gün önce ayakta duramıyordum. İgnenin etkisindendir diye düşünüyorum. Artık hiç belirti aramayacağım. Tutmuyor. Tabii sizin geçen ay hiç yokmuş ama olması değişik bir durum inşallah hamilesinizdir. Ama çok da belirtilere umut baglamayin derim
Benim adetim takvime göre bugün olmam lazımdıBende de geçen ay 12 gün hayalet çizgi vardı o iğnenin etkisi oluyor. Bu ay 16. Güne kadar bile beklemeyi düşünüyorum. Boşuna hevesleniyoruz yoksa. Büyük ihtimal de o gün adet günüm.
Evet canım 12Yarn 12.gununn mu
Kanda pozitif cikar canim yanilirsin 15.gunden once baktirma ya da en gec 14Evet canım 12
Ben hsg çektirdim geçen hafta bu hafta çatlatma iğnesi yapacağımİnşallahh canim ya hsg neysede histereskopi korkutuyor beni
Nasildi anestezilimi oldun agrin oldu muBen hsg çektirdim geçen hafta bu hafta çatlatma iğnesi yapacağım
Cnm çok korkuyordum anestezili oldu hiç birsey hissetmedim sonrasında. Hiç ağrım olmadı hastaneden uyanıp çıkmam işlem toplam yarım saat sürdüNasildi anestezilimi oldun agrin oldu mu
Ve tüplerim kapalı çıktıNasildi anestezilimi oldun agrin oldu mu
Aa iyiymis acildimi peki tuplerinCnm çok korkuyordum anestezili oldu hiç birsey hissetmedim sonrasında. Hiç ağrım olmadı hastaneden uyanıp çıkmam işlem toplam yarım saat sürdü
Evet açılmış çok şükürAa iyiymis acildimi peki tuplerin
Cok sevindim canm insallah bu ay guzel haberi alirsin,Evet açılmış çok şükür
Bende hiç kan gelmiyor vajinal ultrason dan sonraSimdi lavaboya girdim biraz kan gelmiş vajinal usgden sonra olurmu boyle
Bendede ilk defa olduBende hiç kan gelmiyor vajinal ultrason dan sonra
Hamilelik mi varBendede ilk defa oldu
Yoo bilmiyorum yani doktor oyle bbisey demediHamilelik mi var
Kanama olduğuna göre farklı bir şey vardırYoo bilmiyorum yani doktor oyle bbisey demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?