İnsallah canm benim ana bu ayda olmazsa allahin. Takdiri yeterki halledilcek seyler olsun sukurler olsun allahaBakk demiştm sna ayy kuzum insallah hiç birine gerek kalmadn hamile kalırsn
Geçen ayda femera ve çatlatma iğnesi kullandım şuan ki durumun tam tersi yaşandı. Çatlatma iğnesinden 20 gün sonra adet oldum. Ve hiç bir şekilde göğüs ağrısı falan olmadı. Ne adetten önce nede sonrasında. Bunda erken başlayınca acaba mı dedim.Evet canm maalesef bende agridiginda gebeym kesn demstim ama maalesef
İnsallah gebeliktendir canm benimGeçen ayda femera ve çatlatma iğnesi kullandım şuan ki durumun tam tersi yaşandı. Çatlatma iğnesinden 20 gün sonra adet oldum. Ve hiç bir şekilde göğüs ağrısı falan olmadı. Ne adetten önce nede sonrasında. Bunda erken başlayınca acaba mı dedim.
İns hamiş olursnda gerek kalmaz cnm yaaSimdi doktordan cimtim yine kizlar progesteron dgerin gayet iyi dedi adet olursan 2.gunu konusalim hsg ve histereskop icin goruselim dedi kizlar dua edin nolur gerek kalmasin
İnşallahh canim ya hsg neysede histereskopi korkutuyor beniİns hamiş olursnda gerek kalmaz cnm yaa
Birlkte anestezili mi yaparlar acaba hstereskopi nasl baeyİnşallahh canim ya hsg neysede histereskopi korkutuyor beni
Benim 11-12-13. Gun hayalet cizgi vardi canmKızlar benim bugün çatlatma iğnesinin 11. Günü sabah test yaptım varla yok arasi ince bir çizgi çıktı başına gelen oldu mu iğne etkisi midir ?
Peki sonuç ne oldu canimBenim 11-12-13. Gun hayalet cizgi vardi canm
Yok once hsg ertesi gunu de histereskopi yapicakmis histereskopi uyutuluyosun rahim agzindan kamera sokup iceriye bakiyorlarmis polip varsa gercekten rahim duvarindan polibi alicak ameliyat yani bilsiginBirlkte anestezili mi yaparlar acaba hstereskopi nasl baey
Negatif canm ignenin 15.gunu kanda 2 ciktiPeki sonuç ne oldu canim
Hayırlısı olsun canım benimde bu aydan ümidim yok aslında ama nasip bakalım yarın kan vericemNegatif canm ignenin 15.gunu kanda 2 cikti
Yarn 12.gununn muHayırlısı olsun canım benimde bu aydan ümidim yok aslında ama nasip bakalım yarın kan vericem
Amin inşallah canim umidin her zaman olsun umit olmadan olmazHayırlısı olsun canım benimde bu aydan ümidim yok aslında ama nasip bakalım yarın kan vericem
Bende de geçen ay 12 gün hayalet çizgi vardı o iğnenin etkisi oluyor. Bu ay 16. Güne kadar bile beklemeyi düşünüyorum. Boşuna hevesleniyoruz yoksa. Büyük ihtimal de o gün adet günüm.Kızlar benim bugün çatlatma iğnesinin 11. Günü sabah test yaptım varla yok arasi ince bir çizgi çıktı başına gelen oldu mu iğne etkisi midir ?
Ne güzel kendiliğinden çatlamış belliydi zaten belirtilerinden benim de gelecek ay rahim filmi olacak büyük ihtimal inşallah ikimize de gerek kalmaz bende çok korkuyorum. Ama anestezili bulup öyle yaptıracağım gerekirseAmin inşallah canim umidin her zaman olsun umit olmadan olmaz
Amiin insallah canm benm gerek kalmazzNe güzel kendiliğinden çatlamış belliydi zaten belirtilerinden benim de gelecek ay rahim filmi olacak büyük ihtimal inşallah ikimize de gerek kalmaz bende çok korkuyorum. Ama anestezili bulup öyle yaptıracağım gerekirse
Cekilen arkadaslarm var canm aci hissedilmiyomus anestezili daha snra cok hafif agri oluyormusNe güzel kendiliğinden çatlamış belliydi zaten belirtilerinden benim de gelecek ay rahim filmi olacak büyük ihtimal inşallah ikimize de gerek kalmaz bende çok korkuyorum. Ama anestezili bulup öyle yaptıracağım gerekirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?