- 28 Nisan 2020
- 173
- 41
- 48
- 32
Bence de bugünü değerlendir. Yarın da müsait olursan eşinin testlerinde sperm sayısında sıkıntı yoksa yarını da değerlendir canımBugun henuz iliski olmadi kizlar esimi isten cagirdilar maalesef test tam pik oldu 1saat once sizce bugunmu iliski olsun yarin miGelincik78 M muallimcicek Kardelen060492
Genelde bir kaç ay çatlama ignesi deniyorlar sonra aşılama ama tabi siz de sıkıntı yoksa polikistik gibi. Biraz daha eşinizden kaynaklı ise aşılamaya direk geçmiş olabilir. Ya da siz süreci uzatmak istemediniz. Benim bu ay ikinci çatlama iğnem ve femara diye yumurta geliştirici hap kullandım. Doktor bir kaç ay böyle devam edip aşılamaya geçebiliriz dediHAYIR HIC OLMADIM
EvettGenelde bir kaç ay çatlama ignesi deniyorlar sonra aşılama ama tabi siz de sıkıntı yoksa polikistik gibi. Biraz daha eşinizden kaynaklı ise aşılamaya direk geçmiş olabilir. Ya da siz süreci uzatmak istemediniz. Benim bu ay ikinci çatlama iğnem ve femara diye yumurta geliştirici hap kullandım. Doktor bir kaç ay böyle devam edip aşılamaya geçebiliriz dedi
Hiç bi ağrım sızım yok lekelenme yok
Doktora gidiyorym canm kontrol icin simdi
Oyle dusunme illa belirti yasican diye bisey yok ki kac gun oldu canm yapilali asilama bide igne olmamistin dimiHiç bi ağrım sızım yok lekelenme yoktutmadı galiba
Evet catlatma iğnesi olmadmdı yedi gün oldu bugn sekizOyle dusunme illa belirti yasican diye bisey yok ki kac gun oldu canm yapilali asilama bide igne olmamistin dimi
10.gun kanda vaktirsan cikar canmEvet catlatma iğnesi olmadmdı yedi gün oldu bugn sekiz
Yaaa insallah10.gun kanda vaktirsan cikar canm
Onuncu gün cıkar mı bee kanda10.gun kanda vaktirsan cikar canm
Yumurtalamanin 10. Gunu kanda cikiyorOnuncu gün cıkar mı bee kanda
Ben goguslerime dokunamiyodum canm ama adet oldumKızlar merhaba. Femera ile çatlatma iğnesini 2 aydır kullanıyorum. Geçen ay olmadı. Bu ayın 18inde yine çatlatma iğnesi yaptırdım. Dün hafif hafif göğüs ağrım vardı. Bugün bayağı şiş ve hassas. Bu normal mi acaba. Geçen ay çatlatma iğnesi yaptırdığım zaman adet olurken bile göğüslerim ağrı yapmadı şişmedi. Bu ay umutlansam mı bilemedim
Benim 6.günüm bugün göğüs ağrım var. Ama umutlanmak istemiyorum. 8 gün sonra belli olacak herşeyBen goguslerime dokunamiyodum canm ama adet oldum
Benim 4.gunden itibaren basladi adet bitiminde gectiBenim 6.günüm bugün göğüs ağrım var. Ama umutlanmak istemiyorum. 8 gün sonra belli olacak herşey
O zaman erkenden yaşanılan göğüs ağrısı normalmiş. Adet belirtisi de olabiliyormuş.Benim 4.gunden itibaren basladi adet bitiminde gecti
Bakk demiştm sna ayy kuzum insallah hiç birine gerek kalmadn hamile kalırsnKizlar basima gelenler.. rahmimde polip olablrmis bu ay da adet olursam once rahm filmi sonra histereskopi yapivakmis doktor.. bu arada yumurtalarin hepsi kendiliginden catlamisKardelen060492 Gelincik78 M muallimcicek
Evet canm maalesef bende agridiginda gebeym kesn demstim ama maalesefO zaman erkenden yaşanılan göğüs ağrısı normalmiş. Adet belirtisi de olabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?