Tabiii tam yumurtlama olmuş hemen değerlendirebilirsen değerlendir bugün geceyi falan bekleme canimYumurtam catlicak sanrm dedgnz gibii kizlar ovu testleri 2si dunden en alttami bugunun sizce pik mi
M muallimcicekGelincik78 Kardelen060492
Hem bugün gün içinde hem de mümkünse yarın sabah değerlendir. Zaten doktora salı gideceksin pazartesi akşam beklersinPik mi sizce daha net cektim
Hem bugün gün içinde hem de mümkünse yarın sabah değerlendir. Zaten doktora salı gideceksin pazartesi akşam beklersinPik mi sizce daha net cektim
Ben de geçen aylar ovulasyon tezleri kullandım böyle olunca yumurtlama oluyorPik mi sizce daha net cektim
Pikten 24 -36saat sonra catlamiyomuydu cabmTabiii tam yumurtlama olmuş hemen değerlendirebilirsen değerlendir bugün geceyi falan bekleme canim
Evet bende öyle biliyorum ama testten ne kdr önce basladgı belli değil ya sn hemen yap çnkü yumurta ömrü kısa sperm 3 gün vücutta kalabiliyoPikten 24 -36saat sonra catlamiyomuydu cabm
Tamam canm sagolEvet bende öyle biliyorum ama testten ne kdr önce basladgı belli değil ya sn hemen yap çnkü yumurta ömrü kısa sperm 3 gün vücutta kalabiliyo
Beklemek cok zor dimi
Ben daha bekleme evresine bile gecemedim canm keske gecsemHemde nasl
Yaaa psikolojk oldum elm göbeğimde geziyomBen daha bekleme evresine bile gecemedim canm keske gecsem
Hadi inşallah ya ilk güzel haberi senden alalım
İnsallah açılışı bn yapayım sizde arkmdan gelinHadi inşallah ya ilk güzel haberi senden alalım
İnşalllahhhhhİnsallah açılışı bn yapayım sizde arkmdan gelin
Bn bugünü değerlendirirdm cnkü spermler uzun yasıyo yumurta daha azBugun henuz iliski olmadi kizlar esimi isten cagirdilar maalesef test tam pik oldu 1saat once sizce bugunmu iliski olsun yarin miGelincik78 M muallimcicek Kardelen060492
Canım bence bugünüde yarınıda değerlendirBugun henuz iliski olmadi kizlar esimi isten cagirdilar maalesef test tam pik oldu 1saat once sizce bugunmu iliski olsun yarin miGelincik78 M muallimcicek Kardelen060492
HAYIR HIC OLMADIMBurada suan sadece bir arkadaş bu ay aşılama yaptırıyor biz yine çatlama iğnesi kullanacağız. Siz çatlama iğnesi oldunuz mu daha önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?