Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Canım gittim 18.5mm olmuş pazar günü yaptır dedi bizde şehirdışına çıkıyoruz birazdan pazar gece döncez o yüzden pazartesi yapcm iğneyi doktoruma söyledim tamam öyle yapalım o zaman dedi
Bnmki saatlik farkla catlamştı catlatma iğnesi kullanmadn göz kararı yapıldı aşılamam

Benim 21 mm bir tane olmuş saat 12 de çatlama ignesi oldum. Doktor bu gece ve yarın gece 12 de ilişki dedi. Geçen ayki doktorum 36 saat sonra demişti. Bu sefer 12 saat sonra olacak. Ovitte iğne verdi. Mayıs ayi hangi iğne kullandım bilmiyorum

Ben bir tane gelişti diye biraz üzüldüm. Geçen ay 20 mm ve 16 mm vardı. Doktor da bir tane olsun kaliteli olsun sıkıntı değil dedi

Ben bir tane gelişti diye biraz üzüldüm. Geçen ay 20 mm ve 16 mm vardı. Doktor da bir tane olsun kaliteli olsun sıkıntı değil dedi
Kesinlikle oyle canm olacagi zaman tekyumurtaylada olur merak etme insallah benimkilerde guzel buyurde ignemi olurum

Dha yumurtlama gününde değil msn sn cnm
12. Gunu gittim dkktor daha tam buyumemiş yumurtalar 17.gun gel dedi bugun 15.gunum insallah cabuk buyuyupte kist olmaz ondan korktum daha once klomen hic kist yapmadi bana insallaj yapmaz

He gebelik belirtisi olarak sormadim canm mumkun degil zaten suan aynen yumurtlama zamanindaym ama daha once hic bu kadr agri cekmemstim
Yok gebelik için sormadgnı biliyorum acaba catlama ağrısı mı çnkü bnde demiştm ya iğne vurulmadn önce catladı dye siddetli ağrm olmştu ec ye gidince de bir seferlik ama bol akntm olmştu hatta demstm esime bak catladı bi yumurta gel deegrlendirek dye doktora da gidince dediki senn yumurtalarn catlamş belki sennde öyle olmştr

Ya inşallah catlamistir kendiliginden inşallah ignenin yan etkilerini cekmem en azindan catladiysa

Ya inşallah catlamistir kendiliginden inşallah ignenin yan etkilerini cekmem en azindan catladiysa
Bence de kendiliğinden çatlamış olabilir. Dün bana doktor bir gün daha dursak kendiliğinden catlamayabilir ama garantiye alalım iğne vurul dedi. Canım ilişki günlerini de değerlendir. Bugün falan ilişki olsun. Sperm vücutta 3-4 gün kalıyormuş çatlamasa bile bir kaç gün içinde çatladiginda en azından döllenme olur

İnsallah catlarda kistleşmez bu ay baya gerginim rahim filmi cekilmekten korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…