Canım gittim 18.5mm olmuş pazar günü yaptır dedi bizde şehirdışına çıkıyoruz birazdan pazar gece döncez o yüzden pazartesi yapcm iğneyi doktoruma söyledim tamam öyle yapalım o zaman dedi
Bnmki saatlik farkla catlamştı catlatma iğnesi kullanmadn göz kararı yapıldıCanım gittim 18.5mm olmuş pazar günü yaptır dedi bizde şehirdışına çıkıyoruz birazdan pazar gece döncez o yüzden pazartesi yapcm iğneyi doktoruma söyledim tamam öyle yapalım o zaman dedi
Hadi hayirlisi olur inşallahhhCanım gittim 18.5mm olmuş pazar günü yaptır dedi bizde şehirdışına çıkıyoruz birazdan pazar gece döncez o yüzden pazartesi yapcm iğneyi doktoruma söyledim tamam öyle yapalım o zaman dedi
En fazla 21 mm olur o da iyi bir boyut.Canım gittim 18.5mm olmuş pazar günü yaptır dedi bizde şehirdışına çıkıyoruz birazdan pazar gece döncez o yüzden pazartesi yapcm iğneyi doktoruma söyledim tamam öyle yapalım o zaman dedi
Kesinlikle oyle canm olacagi zaman tekyumurtaylada olur merak etmeBen bir tane gelişti diye biraz üzüldüm. Geçen ay 20 mm ve 16 mm vardı. Doktor da bir tane olsun kaliteli olsun sıkıntı değil dedi
Dha yumurtlama gününde değil msn sn cnmKizlar ya adet olcak gibi hem kasiklarimda hem rahmimde agri var oyle boyle degil☹ bu kadar olmasi normalmi yaGelincik78 M muallimcicek Kardelen060492
12. Gunu gittim dkktor daha tam buyumemiş yumurtalar 17.gun gel dedi bugun 15.gunum insallah cabuk buyuyupte kist olmaz ondan korktum daha once klomen hic kist yapmadi bana insallaj yapmazDha yumurtlama gününde değil msn sn cnm
He gebelik belirtisi olarak sormadim canm mumkun degil zaten suan aynen yumurtlama zamanindaym ama daha once hic bu kadr agri cekmemstimDha yumurtlama gününde değil msn sn cnm
Yok gebelik için sormadgnı biliyorum acaba catlama ağrısı mı çnkü bnde demiştm ya iğne vurulmadn önce catladı dye siddetli ağrm olmştu ec ye gidince de bir seferlik ama bol akntm olmştu hatta demstm esime bak catladı bi yumurta gel deegrlendirek dyeHe gebelik belirtisi olarak sormadim canm mumkun degil zaten suan aynen yumurtlama zamanindaym ama daha once hic bu kadr agri cekmemstim
Ya inşallah catlamistir kendiliginden inşallahYok gebelik için sormadgnı biliyorum acaba catlama ağrısı mı çnkü bnde demiştm ya iğne vurulmadn önce catladı dye siddetli ağrm olmştu ec ye gidince de bir seferlik ama bol akntm olmştu hatta demstm esime bak catladı bi yumurta gel deegrlendirek dyedoktora da gidince dediki senn yumurtalarn catlamş belki sennde öyle olmştr
Bence de kendiliğinden çatlamış olabilir. Dün bana doktor bir gün daha dursak kendiliğinden catlamayabilir ama garantiye alalım iğne vurul dedi. Canım ilişki günlerini de değerlendir. Bugün falan ilişki olsun. Sperm vücutta 3-4 gün kalıyormuş çatlamasa bile bir kaç gün içinde çatladiginda en azından döllenme olurYa inşallah catlamistir kendiliginden inşallahignenin yan etkilerini cekmem en azindan catladiysa
İnsallah catlarda kistleşmez bu ay baya gerginim rahim filmi cekilmekten korkuyorumBence de kendiliğinden çatlamış olabilir. Dün bana doktor bir gün daha dursak kendiliğinden catlamayabilir ama garantiye alalım iğne vurul dedi. Canım ilişki günlerini de değerlendir. Bugün falan ilişki olsun. Sperm vücutta 3-4 gün kalıyormuş çatlamasa bile bir kaç gün içinde çatladiginda en azından döllenme olur
Anestezili yaptr hiç bsey haTrlamıyosn 15 dklık veriyolar zatenİnsallah catlarda kistleşmez bu ay baya gerginim rahim filmi cekilmekten korkuyorum☹
Sonrasinda agri oluyormu gunluk hayata devam ediliyomu direkAnestezili yaptr hiç bsey haTrlamıyosn 15 dklık veriyolar zaten
Evet lekelenmeler oldu üç gün bnm devm ertesi gnü işe gittm bnSonrasinda agri oluyormu gunluk hayata devam ediliyomu direk
Benmde hsgden sonraki asama asilama olcak sanrm doktor bisey demedi ama ben oyle tahmin ediyorum hsg temz cikarsa ara vericem ben tedaviyeEvet lekelenmeler oldu üç gün bnm devm ertesi gnü işe gittm bn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?