Ben faydasini gordum canm ictiklerimin lh fsh prolaktin duzelti 1.5ayda tabi kilo vermeninde etksii olmusturÖyle mi o zaman ben de onlardan alayım. Bir ay ilaç kullanmayacağım en azından boş durmam bitkisel bir şeyler denerim. Adetin üçüncü gününden sonra dört gün sabah soğan suyu akşam maydonoz suyu içtim polikistiği biraz azaltsın diye. Bir haftadır da hakiki acı bal yiyorum belki yumurtayı kaliteli yapar diye
Bana deseydi ben direk evet derdim neysr olsun insallah bu ay olirda senin gerek kalmaz canm benim. Banada muaynen cok iyi film gerektircek bi durum yok dedi neye gore dedi anlamadim ama mantikli olan senn dktorunun yaptigiBana doktor geçen ay direk önce rahim filmi cekelim dedi ben de bir iki ay ilaç tedavisi istiyorum dedim. Yoksa çatlama iğnesine falan başlamadan film çekilecekti
Tabi tüpler tıkalıysa karsılaşamıyo ki spermle yumurtaBana deseydi ben direk evet derdim neysr olsun insallah bu ay olirda senin gerek kalmaz canm benim. Banada muaynen cok iyi film gerektircek bi durum yok dedi neye gore dedi anlamadim ama mantikli olan senn dktorunun yaptigi
İste her doktor direk hsg demiyor yaTabi tüpler tıkalıysa karsılaşamıyo ki spermle yumurta
İnsallah insallah son kotrolumde doktor nasil gebelik olmaz bu sartlarda sasirdim eger 1-2ay daha olmazsa rahim filmi cekicem dedi moralim bozuldu acaba tuplermde bi sorun var diye
Benmkinde sikinti var sanirmBenim gittigim doktor klomene başlamadan önce rahim filmi cekmisti.Ona göre bi tedaviye başlayalim demisti
Yok yaa öyle düşünmeBenmkinde sikinti var sanirm
Baska zaman catlamazlar sansa bak
Yapalm dedi sperm sayısı düşük olduğu için zaten normal yolla olmuyo dedi dua edn bana dörtte aşlam olucmBaska zaman catlamazlar sansa bakyine de gebelik sansin var ama nasilsa
İnsallah olur insallahhhYapalm dedi sperm sayısı düşük olduğu için zaten normal yolla olmuyo dedi dua edn bana dörtte aşlam olucm
Allahm tüm isteyenlere insallahİnsallah olur insallahhh
Amiin amin inşallahh cok stres yapmamaya calis illaki yaparsin ama engel olmaya calis tutunmayi zorlastiriyomuş stres hormonuAllahm tüm isteyenlere insallah
Yaa bni endişelendiren cronone diye bi jel verdi vajinadn kullanacakmısımAmiin amin inşallahh cok stres yapmamaya calis illaki yaparsin ama engel olmaya calis tutunmayi zorlastiriyomuş stres hormonuinsalalj guzel haberini aliriz
Niye endiselendinYaa bni endişelendiren cronone diye bi jel verdi vajinadn kullanacakmısım
İnsallah tutar bütün dualarımız seninle Allahim bu ay insallah nasip eder sana ve hepimize. Adetin kaçıncı günü oluyor bu çatlamaAllahm tüm isteyenlere insallah
Burada suan sadece bir arkadaş bu ay aşılama yaptırıyor biz yine çatlama iğnesi kullanacağız. Siz çatlama iğnesi oldunuz mu daha öncearkadaşlar merbaha önümğüzde ki ay bende aşılama yaptırıcam il dışında. tedavi süreci kaç gün oluyo aynı zamanda bnde çikolata kisti de var
Sıkıntı yapma ya kullanırsın ne olacak bana doktor geçen seneler fitil vermişti ilk sefer çok tedirgin oldum ama alışıyorsunYaa bni endişelendiren cronone diye bi jel verdi vajinadn kullanacakmısım
Canm naptin yapildimi asilama nasilsinYaa bni endişelendiren cronone diye bi jel verdi vajinadn kullanacakmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?