Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Ben faydasini gordum canm ictiklerimin lh fsh prolaktin duzelti 1.5ayda tabi kilo vermeninde etksii olmustur

Bana doktor geçen ay direk önce rahim filmi cekelim dedi ben de bir iki ay ilaç tedavisi istiyorum dedim. Yoksa çatlama iğnesine falan başlamadan film çekilecekti
Bana deseydi ben direk evet derdim neysr olsun insallah bu ay olirda senin gerek kalmaz canm benim. Banada muaynen cok iyi film gerektircek bi durum yok dedi neye gore dedi anlamadim ama mantikli olan senn dktorunun yaptigi

Bana deseydi ben direk evet derdim neysr olsun insallah bu ay olirda senin gerek kalmaz canm benim. Banada muaynen cok iyi film gerektircek bi durum yok dedi neye gore dedi anlamadim ama mantikli olan senn dktorunun yaptigi
Tabi tüpler tıkalıysa karsılaşamıyo ki spermle yumurta

İnsallah insallah son kotrolumde doktor nasil gebelik olmaz bu sartlarda sasirdim eger 1-2ay daha olmazsa rahim filmi cekicem dedi moralim bozuldu acaba tuplermde bi sorun var diye

Benim gittigim doktor klomene başlamadan önce rahim filmi cekmisti.Ona göre bi tedaviye başlayalim demisti

arkadaşlar merbaha önümğüzde ki ay bende aşılama yaptırıcam il dışında. tedavi süreci kaç gün oluyo aynı zamanda bnde çikolata kisti de var

arkadaşlar merbaha önümğüzde ki ay bende aşılama yaptırıcam il dışında. tedavi süreci kaç gün oluyo aynı zamanda bnde çikolata kisti de var
Burada suan sadece bir arkadaş bu ay aşılama yaptırıyor biz yine çatlama iğnesi kullanacağız. Siz çatlama iğnesi oldunuz mu daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…