- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Kızz girmeyen sey kalmadı suraya yatar pozisyonda nasl olacak bu işNiye endiselendin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızz girmeyen sey kalmadı suraya yatar pozisyonda nasl olacak bu işNiye endiselendin
Canm öncelikle hakkında hayrlısı olur insallah adetn ikinci gnü muayne oldm snra gonal f kullandm 75 mg heegün göbekten kendm yaptm bes gün kullandm altıncı gn ilk kontrol oldm snra büyüme güzel ilerliyo üç gün snra tekrar kontrole gittim yeteri kadar büyümüş yarn caylatalım dedi yani bugn gittim dedi ki çatlamş yumurtan hemen aşılama yapcm beste aşılamam yapıldı artık beklemedeymarkadaşlar merbaha önümğüzde ki ay bende aşılama yaptırıcam il dışında. tedavi süreci kaç gün oluyo aynı zamanda bnde çikolata kisti de var
Bende enf icin fitil kullanmistim 1ay kotuydu ama mecburKızz girmeyen sey kalmadı suraya yatar pozisyonda nasl olacak bu iş
Tsk ederm canm sağol insallah hepimize bnm adetn 15. Gnü catlamam olduİnsallah tutar bütün dualarımız seninle Allahim bu ay insallah nasip eder sana ve hepimize. Adetin kaçıncı günü oluyor bu çatlama
Ahh ahh nasıl yapcmSıkıntı yapma ya kullanırsın ne olacak bana doktor geçen seneler fitil vermişti ilk sefer çok tedirgin oldum ama alışıyorsun
Evet beste yapıldıCanm naptin yapildimi asilama nasilsin
Hadi hayirlisi olsun inşallahhh dualarim senjnleEvet beste yapıldı
Cok sağol cnm ins hep birlkte bu ay hamle kalırzHadi hayirlisi olsun inşallahhh dualarim senjnle
Amin inşallahhCok sağol cnm ins hep birlkte bu ay hamle kalırz
Canım saat 4te randevum bakalım büyüdü mü yumoşlarımmKardelen060492 canm gittinmi doktora
Benim sabahtandi 3yumurta olusmus ama igne vermedi sali bidaha gel dedii insallah seninde birsuruu yumurtan olusmustur canmCanım saat 4te randevum bakalım büyüdü mü yumoşlarımm
Canım sağda tek yumurtam oluşmuş. 14mm olmuş Cumartesi tekrar gidceğim kontroleBenim sabahtandi 3yumurta olusmus ama igne vermedi sali bidaha gel dedii insallah seninde birsuruu yumurtan olusmustur canm
Adetinin kacinci gunuydu senin bugunCanım sağda tek yumurtam oluşmuş. 14mm olmuş Cumartesi tekrar gidceğim kontrole
11.günü canım senin kaç mm ydi kaçıncı günündüAdetinin kacinci gunuydu senin bugun
12.gunu ama ml soylemedi sali gel bidaha dedi yavas buyuyor pko yuzunden yumurtalarin dedi aslinda gecen ay 14unde 16 ve 17mm olmustu ama bu ay boyle oldu11.günü canım senin kaç mm ydi kaçıncı günündü
İnsallah guzel haberler veririsinBenim de yarın 10 da randevum.
Bende birazdan gideceğim 9da canımBenim de yarın 10 da randevum.