• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Arkadaşlar bende 28 mayısta çatlama ignesini oldum.daha 10 günüm var regle bekliyorum.Ben ilk defa klomen+igne kullandim.Yorumlarda okudumda dikkatimi çekti doktorum bana 5 gün mümkün oldugunca çok birlikte olun dedi.bende hergün 1 kere mi dedim.Hayır hergün en fazla kac defa yapabilirseniz olun dedi.Ama sperm olgunlaşmasi için gün aşırı diyolar dedim.(eşimin sprem sorunu yok). O bilgilere cok itibar etme dogru degil dedi bana.bizde zaten 2 yildir hep gün aşirı deniyorduk olmuyordu.bide böyle deneyelim dedik.

Aşılama çatlama iğnesinden sonr
Arkadaşlar bende 28 mayısta çatlama ignesini oldum.daha 10 günüm var regle bekliyorum.Ben ilk defa klomen+igne kullandim.Yorumlarda okudumda dikkatimi çekti doktorum bana 5 gün mümkün oldugunca çok birlikte olun dedi.bende hergün 1 kere mi dedim.Hayır hergün en fazla kac defa yapabilirseniz olun dedi.Ama sperm olgunlaşmasi için gün aşırı diyolar dedim.(eşimin sprem sorunu yok). O bilgilere cok itibar etme dogru degil dedi bana.bizde zaten 2 yildir hep gün aşirı deniyorduk olmuyordu.bide böyle deneyelim dedik.
biz de dört gün üst üste bir gün ara yine gunasiri oldu. Ama tutmadı bu ay inşallah olur sizin

Hadi ya ben bi umut bekliyordum senden canım. Kan testin 2 lerde çıkınca yükselebilir diye düşündüm ama çok umutlanma diye yazmamıştım. Hayırlısı olsun inşallah hazirana hepimizin olur. Ben femara ve çatlama iğnesine devam etmeyi düşünüyorum

Hadi ya ben bi umut bekliyordum senden canım. Kan testin 2 lerde çıkınca yükselebilir diye düşündüm ama çok umutlanma diye yazmamıştım. Hayırlısı olsun inşallah hazirana hepimizin olur. Ben femara ve çatlama iğnesine devam etmeyi düşünüyorum
Benimde pazartesi kontrol var bakalim heralde klomen +igne yapar doktor bu ay da yine diye dusunuyorum

E2 69 çıktı
Fsh 4,71 degerlerin iyi dedi pko olunca degerler nasıl oluyo acaba gonolf verdi o kdr🤣
Pko da lh fsh oranj yuksek olur canm ama kilo verp saglikli beslendigin surece normal seviyede olur ama benim yuksekti oranim kilo verdim dustu

Eklentiler

• 3E9A0EB1-2C3C-4DAF-A4CA-DB38DF811342.jpeg
    3E9A0EB1-2C3C-4DAF-A4CA-DB38DF811342.jpeg
    79,5 KB · Görüntüleme: 30
Teşekkür ederim kızlar mide ağrısı ve gastrit vardı sanırım ülsermiş biyopsi aldılar 10gün sonra sonuç çıkacakmış bakalım nolcak. Bilmiyorım neden hastalanmadım. Bugün günümdü normalde🙄 Selinos Selinos Gelincik78 Gelincik78

Back