Yarın deneyeyim tekrar birde gidip kan vereyim diyorum canım inş koyulaşır. Senin sonucun nasılCanm 2 gun sonra ya da yarn sabah bidaha test yap kkyulasiyosa vardirr
Benim 12.gun gebelk testi negatif bugun kan vericem canmYarın deneyeyim tekrar birde gidip kan vereyim diyorum canım inş koyulaşır. Senin sonucun nasıl
Hic umudum yok ama inşallahHadi canım güzel haberler getir inşallahMutlaka haber ver
Hakkında hayırlısı en güzeli neyse o olsun Rabbim daha fazla bekletmesin inşallahBenim 12.gun gebelk testi negatif bugun kan vericem canm
Amiin inşallah. Ozele gidicem acile direk gebelk baktircam desem bakarlar dimi yaHakkında hayırlısı en güzeli neyse o olsun Rabbim daha fazla bekletmesin inşallah
Bakarlar canım çabuk çıkar hem sonucunAmiin inşallah. Ozele gidicem acile direk gebelk baktircam desem bakarlar dimi ya
Evet bak sizden çok umutlymBende 2de kan vericemm
Seninde pozitif olabilir negatif ciksada 12.gun 12.gun negatif cikip aksamina kan verp kanda cikan varms okudummEvet bak sizden çok umutlym
Ya sizde belirtilerdrnvardı ya bnm kasıklarm üç gündür ağryo bakalm ne olck belki yarn sabah bnde sağlık ocagna gdermSeninde pozitif olabilir negatif ciksada 12.gun 12.gun negatif cikip aksamina kan verp kanda cikan varms okudumm
[/QUOTE
Benim kasik agrisi kayboldu gogus agrimda azaldi.gibi adrt olcam sanrm anlamadmYa sizde belirtilerdrnvardı ya bnm kasıklarm üç gündür ağryo bakalm ne olck belki yarn sabah bnde sağlık ocagna gderm
An iti bariyle hafif hafif kasık ağrm var ggüsler sis dokanında acyoBenim kasik agrisi kayboldu gogus agrimda azaldi.gibi adrt olcam sanrm anlamadm
Benim kasık ağrımda 2gündür arttı ara ara giriyo adet olacakmışım gibii göğüslerime zaten 4gündür dokunamıyorumAn iti bariyle hafif hafif kasık ağrm var ggüsler sis dokanında acyo
Yumurtlama akintisi olur aslinda o sekilde ama o da olmadigina gore bilemedimBenim kasık ağrımda 2gündür arttı ara ara giriyo adet olacakmışım gibii göğüslerime zaten 4gündür dokunamıyorumbi de bugün beyaz yumurta akı gibi akıntı geldi kızlar ya yoğun kıvamda çok ilginç Selinos
Aynen canım aynı yumurtlama akıntısı gibiydiYumurtlama akintisi olur aslinda o sekilde ama o da olmadigina gore bilemedim
Artık bi an önce persmbe olsn yaaAynen canım aynı yumurtlama akıntısı gibiydi
4haziran benim
3 haziran benm ya senin4haziran benim
6haziranda benim canımmm3 haziran benm ya senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?