O 0.100 varya onu gormek beni asiri uzuyoAynen öyle bi yanm meraklar içinde cıldırıyo diger tarafım olunsuzu görmekten korkuyo
Aynen aynennnnnO 0.100 varya onu gormek beni asiri uzuyo
Evett en azindan umut olurAynen aynennnnninşallah şaşırtır bu ay bizi yani en azından 1miz güzel haber alalım
Sorma cnm yaaa bnde bekleemye karar verdm ama kasıklarm ağrıyo sanki adetm gelck gelck dye sinyal veriyoO 0.100 varya onu gormek beni asiri uzuyo
Neyse son 2gun benimde yarinida gecririrsem tamamdir pozitif negatif gorcemSorma cnm yaaa bnde bekleemye karar verdm ama kasıklarm ağrıyo sanki adetm gelck gelck dye sinyal veriyo
Cok stresli beklemek acabalarNeyse son 2gun benimde yarinida gecririrsem tamamdir pozitif negatif gorcem
Aynen benimde ağrıyo kasıklarımSorma cnm yaaa bnde bekleemye karar verdm ama kasıklarm ağrıyo sanki adetm gelck gelck dye sinyal veriyo
Ya arkadaş iki durumda birbirine benziyor diyemiyorsun ki şöyleyse bu böyleyse şuAynen benimde ağrıyo kasıklarım
Evet yaaa en kötüsü de o zaten anlamıyosunn yarın yine test yapcmYa arkadaş iki durumda birbirine benziyor diyemiyorsun ki şöyleyse bu böyleyse şu
Aynen canım bende yapcm yarın test tekrarNeyse son 2gun benimde yarinida gecririrsem tamamdir pozitif negatif gorcem
Benimde göğüslerim çok acıyo yaaaYarin kani kesin veriyorum ben dusun dusun valla stres oldum bitsin gitsinGelincik78 Kardelen060492
Benimde ayni biyere vurmusum gibi aciyor heryeriBenimde göğüslerim çok acıyo yaaaoff çıldrcm arrtık
Benimde bide adetten max 3gun once acimaya baslardi bu sefer 9gun onceden basladi o yuzden umutlanmistim benBenimde göğüslerim çok acıyo yaaaoff çıldrcm arrtık
Aynen canım benimde bi de hiç bu kadar acımamıştı. İlk defa uçları falan her yeri çok fenaBenimde bide adetten max 3gun once acimaya baslardi bu sefer 9gun onceden basladi o yuzden umutlanmistim ben
Hadi hayrlısı baklmYarin kani kesin veriyorum ben dusun dusun valla stres oldum bitsin gitsinGelincik78 Kardelen060492
Ben yaptım az önce canım ama negatif
Net mi kesn mi silik olmadgnaaBen yaptım az önce canım ama negatif
Aaa sen öyle sorunca şimdi tekrar baktım canım hayalet çizgi var yineNet mi kesn mi silik olmadgnaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?