- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Bende yapsam mı acaba ilk idrarla of bi yanmda ne gerek var adet sancn var ilte bugn yarn gelck diyoYapicam canm elimde son 4tane kaldi zaten bu ay olumsuz olursa diger ay hayatta bu kadar test yapmam israf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende yapsam mı acaba ilk idrarla of bi yanmda ne gerek var adet sancn var ilte bugn yarn gelck diyoYapicam canm elimde son 4tane kaldi zaten bu ay olumsuz olursa diger ay hayatta bu kadar test yapmam israf
Testin varsa aklinda kalcagina yap canmBende yapsam mı acaba ilk idrarla of bi yanmda ne gerek var adet sancn var ilte bugn yarn gelck diyo
Demir eksikliği mi var benim ayaklarım çok fazla üşüyor evde d vitamini vardı ondan kullanıyorum ara ara. İki üç haftadır. Doktora gitmedim bu nedenden. Çocuk olmaması bununla ilgili olabilir miGogus agrisi devam sag kasikta surekli agri var bide demir hapim yuzunden kabizim afedersinz tuvaletimi yapamaz hale geldim kendimi zorladigimda kasiklarimda muthis aci oldu
Ben d vitaminide kullaniyorum canm d vit eksikligi etkiliyormuş gebe jkalmayi desteklenmesi gerekiyormus ama tek basina engel degil tabiDemir eksikliği mi var benim ayaklarım çok fazla üşüyor evde d vitamini vardı ondan kullanıyorum ara ara. İki üç haftadır. Doktora gitmedim bu nedenden. Çocuk olmaması bununla ilgili olabilir mi
Ampul canim haftada 1 1ampul kullaniyorum 4ampul botrdimDamla şeklinde mi doktor mu verdi. Eşime dört beş ay önce vermişti doktor o kullanmadı duruyordu ben de günde 10 damla ekmeğe döküyorum. İki günde bir.
Bende simdi yaptim testt golge gibi cizgi var inşallahh yarina koyulasirKızlar ben az önce test yaptım ne yazık negatif bence hayalet çizgi vardı. Eğer kan versem 1 en fazla 2çıkar herhalde Selinos Gelincik78 M muallimcicek
Ya inşallh canım öyle olan çok var. 12.gün Varla yok arasında hayalet çizgi görüp ertesi günlerde koyulaşanBende simdi yaptim testt golge gibi cizgi var inşallahh yarina koyulasir
Ama geri kaybolanda varYa inşallh canım öyle olan çok var. 12.gün Varla yok arasında hayalet çizgi görüp ertesi günlerde koyulaşan
Öyle orası... off benim umudum yok ama yine de insn tutunack bi umut arıyo işte....Ama geri kaybolanda var
Benimde rahmimin oldugu yerde agri var benimde umudunu kiran oÖyle orası... off benim umudum yok ama yine de insn tutunack bi umut arıyo işte....
Ben veremedim bi yalniz kalamadimki yarina kalcak sanirim
Canım bende yaptırmadım kan testi. Çünkü hayalet çizgi çıktı 2gün daha idrar testi yapcm eğer koyulaşırsa kan vercdm canım
Aynen öyle bi yanm meraklar içinde cıldırıyo diger tarafım olunsuzu görmekten korkuyoSanirim hicbirimizin cesareti yok vermeye