- 28 Nisan 2020
- 173
- 41
- 48
- 32
Hayır istemiyor hatta normal şifre bile istemiyor direk giriyorum kayili kalıyor. Sadece geçmişi silersem yeniden şifre giriyorum.
Yaa bana her sefernde soruyo. Nasıl düzeltcem anımsa da dedm sfreyi ama olmuyoHayır istemiyor hatta normal şifre bile istemiyor direk giriyorum kayili kalıyor. Sadece geçmişi silersem yeniden şifre giriyorum.
Canım erken gebelik testi mi yapıyosun yoksa normal mi?Benimde dunki testim senin bugunki testin gibiydi
Normal canmCanım erken gebelik testi mi yapıyosun yoksa normal mi?
Kan testini de yarin veremicem ben ya of saliya kaldi annemlerle olcaz butun gunCanım erken gebelik testi mi yapıyosun yoksa normal mi?
Ben sanırım vercem yarın yaa bakayım bi yarın 10un üstünde çıkarsa umut vardırKan testini de yarin veremicem ben ya of saliya kaldi annemlerle olcaz butun gun
Yarin sabah erken test yapsam cikarmi sizceBen sanırım vercem yarın yaa bakayım bi yarın 10un üstünde çıkarsa umut vardır
Ben erken gebelik yaptım canımm belki ondandır benim kinin daha belirgin çıkması
Aa olabilir canmBen erken gebelik yaptım canımm belki ondandır benim kinin daha belirgin çıkması
Yarin erken testmi yapsam normalmi acabaSelinos Kardelen060492
İdrar testi adet gününden 3 gün önce yapılırsa doğruluk oranı % 51, beklenen adet tarihinin üzerinden 10 gün geçtikten sonra yapıldığında ise doğruluk oranı % 99 olur.
Embriyonun rahime yerleşmesinden 3-4 gün sonra kandaki hCG oranı gebeliği tespit edecek seviyeye ulaşmış olur.
Dyo
Belki de iğne etkisi cok az kaldı erken gebelk testi de çok hassas diye öyle cıktıAa olabilir canm
Ay canımm ya kasık ağrısı devam işte birde şişlik var göğüslerim zaten sızlıyo. Bildiğin adet öncesi belirtiler
Sabah asırı kasık ağrısıyla uyanmştm derm kesn adet olcm tam sökülürken öyle ağrıyo kendileei çnküAy canımm ya kasık ağrısı devam işte birde şişlik var göğüslerim zaten sızlıyo. Bildiğin adet öncesi belirtileradetime 6gün var daha.Bi de çabuk uykum geliyo, gazım çok oluyo ve bugün çarpıntım olduuu.
Yarın sabah yine gebelik testi yaparım bakayım koyulaşıyo mu ona göre kan vercem sen ne durumdasın canım.
Gogus agrisi devam sag kasikta surekli agri var bide demir hapim yuzunden kabizim afedersinz tuvaletimi yapamaz hale geldim kendimi zorladigimda kasiklarimda muthis aci oldu
Yarn test yapcak msnGogus agrisi devam sag kasikta surekli agri var bide demir hapim yuzunden kabizim afedersinz tuvaletimi yapamaz hale geldim kendimi zorladigimda kasiklarimda muthis aci oldu
Yapicam canm elimde son 4tane kaldi zaten bu ay olumsuz olursa diger ay hayatta bu kadar test yapmam israfYarn test yapcak msn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?