Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Kızlar günaydın 22 mayısta aşılamam oldu bugün 12. Günüm evde test yaptım. İlk 2 dk birşey çıkmadı bende üzüntüden attım kenara ama dayanamadım çok geçmeden bir daha baktım hafif silik çizgi belirmiş. Daha önce hiçbir yaptığım testte silik çizgiyi görmediğim için umutlandım açıkçası. 1 saat sonra bile hep tek çizgiydi.Sizin yorumlarınızı merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_20200602_082122.jpg
    88,4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20200602_082024.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 44
Canım 11.günün bugün. Benimde böyledi bugün negatif oldu. Hala iğnenin etkisi olabilir. Yarın tekrarla istersen koyulaşırsa kan testi yaptır. İnşallah hamilesindirrr

Canım 11.günün bugün. Benimde böyledi bugün negatif oldu. Hala iğnenin etkisi olabilir. Yarın tekrarla istersen koyulaşırsa kan testi yaptır. İnşallah hamilesindirrr
Aşılama günü sayılmıyor mu acaba? Kan testi verdin mi canım? Ya inş iğne etkisi değildir. Yarın sağlık ocağına gideceğim gitmeden önce evde de yapayım diyorum.

Aşılama günü sayılmıyor mu acaba? Kan testi verdin mi canım? Ya inş iğne etkisi değildir. Yarın sağlık ocağına gideceğim gitmeden önce evde de yapayım diyorum.
Canım benimki iğne etkisiydi sanırım dün ve bugün hayalet çizgi çıktı. Eğer bi tık koyulaşırsa kan vermeye gideceğim yoksa adeti bekleyeceğim

Canım benimki iğne etkisiydi sanırım dün ve bugün hayalet çizgi çıktı. Eğer bi tık koyulaşırsa kan vermeye gideceğim yoksa adeti bekleyeceğim
İnş iğne etkisi değildir. Sende benim gibi çok umutlanmışsındır canım adet olsan da kan testi mutlaka yaptırmanı tavsiye ederim. İlk aşılamam da tutmasına rağmen adet gördüm ve test yapmamıştım. Sonradan öğrendim ve düşük yaptım canım ne olur ne olmaz mutlaka test yaptırılması bence bana çok iyi bir ders oldu. Aynı şeyi kimsenin yaşamasını istemem.

Eklentiler

• D191299D-AE2D-4A49-80F4-5AD88295E059.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 40
Canm 2 gun sonra ya da yarn sabah bidaha test yap kkyulasiyosa vardirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…