- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Off bnde yaptm ama kit bozuk çıktıAaa sen öyle sorunca şimdi tekrar baktım canım hayalet çizgi var yine
Aaaa elindeki son testti bi de demiOff bnde yaptm ama kit bozuk çıktı
İğne den snraaki gnü saymalı sankiYa kızlar şimdi 21i sabah iğne olduysak bugün mü 13. Gün? Yoksa 12.gün mü sayıyoruz?
O zaman bugün benim 12.günüm oluyoİğne den snraaki gnü saymalı sanki
Bnde 20 snde iğne oldmO zaman bugün benim 12.günüm oluyo
Seninde 13.gün bugün canım o zamanBnde 20 snde iğne oldm
Off kitin içi yarya katlanmş hiç bsey belli olmadıSeninde 13.gün bugün canım o zaman
Canım 11.günün bugün. Benimde böyledi bugün negatif oldu. Hala iğnenin etkisi olabilir. Yarın tekrarla istersen koyulaşırsa kan testi yaptır. İnşallah hamilesindirrrKızlar günaydın 22 mayısta aşılamam oldu bugün 12. Günüm evde test yaptım. İlk 2 dk birşey çıkmadı bende üzüntüden attım kenara ama dayanamadım çok geçmeden bir daha baktım hafif silik çizgi belirmiş. Daha önce hiçbir yaptığım testte silik çizgiyi görmediğim için umutlandım açıkçası. 1 saat sonra bile hep tek çizgiydi.Sizin yorumlarınızı merak ediyorum
Ayy üzüldüm canım ya yakınlarda eczane yok mu alamaz mısınOff kitin içi yarya katlanmş hiç bsey belli olmadı
Şimdi çok erken cıkamam da öğledn snra fln belkiAyy üzüldüm canım ya yakınlarda eczane yok mu alamaz mısın
Aşılama günü sayılmıyor mu acaba? Kan testi verdin mi canım? Ya inş iğne etkisi değildir. Yarın sağlık ocağına gideceğim gitmeden önce evde de yapayım diyorum.Canım 11.günün bugün. Benimde böyledi bugün negatif oldu. Hala iğnenin etkisi olabilir. Yarın tekrarla istersen koyulaşırsa kan testi yaptır. İnşallah hamilesindirrr
Canım benimki iğne etkisiydi sanırım dün ve bugün hayalet çizgi çıktı. Eğer bi tık koyulaşırsa kan vermeye gideceğim yoksa adeti bekleyeceğimAşılama günü sayılmıyor mu acaba? Kan testi verdin mi canım? Ya inş iğne etkisi değildir. Yarın sağlık ocağına gideceğim gitmeden önce evde de yapayım diyorum.
İnş iğne etkisi değildir. Sende benim gibi çok umutlanmışsındır canımCanım benimki iğne etkisiydi sanırım dün ve bugün hayalet çizgi çıktı. Eğer bi tık koyulaşırsa kan vermeye gideceğim yoksa adeti bekleyeceğim
Ya canım az önce okudum bak atıyorum. İşte biz erken yaptığımız için kaybediyoruz. Sabretmeliyiz sanırım belki de hamileyizzz sakın moralini bozma
Canm 2 gun sonra ya da yarn sabah bidaha test yap kkyulasiyosa vardirrKızlar günaydın 22 mayısta aşılamam oldu bugün 12. Günüm evde test yaptım. İlk 2 dk birşey çıkmadı bende üzüntüden attım kenara ama dayanamadım çok geçmeden bir daha baktım hafif silik çizgi belirmiş. Daha önce hiçbir yaptığım testte silik çizgiyi görmediğim için umutlandım açıkçası. 1 saat sonra bile hep tek çizgiydi.Sizin yorumlarınızı merak ediyorum
Hadi canım güzel haberler getir inşallahBende 2de kan vericemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?