- 27 Kasım 2017
- 1.884
- 2.898
- 133
- 32
Yok arkadas yas onbesnci gün diyo adet olmş onbes günden önce öğrenemicezzxzzzzzxzzzzCanım ben yarın tekrar gebelik testi yapcmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok arkadas yas onbesnci gün diyo adet olmş onbes günden önce öğrenemicezzxzzzzzxzzzzCanım ben yarın tekrar gebelik testi yapcmmm
Ben bugunde yaptim ahahha dayanamadim hala pozitiflik var kaybolana kadar yapicam yoksa umut kalcak icimdeCanım ben yarın tekrar gebelik testi yapcmmm
Hadi bakalm bnde dyorum ptesi yada carsmva gitsem mi snra dyorum adet geciksn bi bekle snra o güne kdr dayanamıyosn geckmesni nasl beklcen kafamda deli sorularBen bugunde yaptim ahahha dayanamadim hala pozitiflik var kaybolana kadar yapicam yoksa umut kalcak icimde
Pazarteside kan vericem ben 12.gun canm zaten varsa cikicak negatif cikmas varsa cunku dollenme ya 22si ya 23oldu yani dollenmeden 5-6gun sonra hcg salgilanmaya basliyor cunkuHadi bakalm bnde dyorum ptesi yada carsmva gitsem mi snra dyorum adet geciksn bi bekle snra o güne kdr dayanamıyosn geckmesni nasl beklcen kafamda deli sorular
Bende mi öyle yapsam acabaPazarteside kan vericem ben 12.gun canm zaten varsa cikicak negatif cikmas varsa cunku dollenme ya 22si ya 23oldu yani dollenmeden 5-6gun sonra hcg salgilanmaya basliyor cunku
Bu stresle duramicam ben gercekten 14u bide kontrol baktririm iste tamamBende mi öyle yapsam acaba
15ustu cikarsa 12si umut var demektirBende mi öyle yapsam acaba
Tamam bakalm bnde ptesi gidip sağlık ocagından kan verim 14 ünde de özelde veririm artıkBu stresle duramicam ben gercekten 14u bide kontrol baktririm iste tamam
Hadi bakaliiimTamam bakalm bnde ptesi gidip sağlık ocagından kan verim 14 ünde de özelde veririm artık
TmHadi bakaliiim
Evet evetKardelen060492 sende baktirr p.tesi
Bu arada hafif hafif kasık ağrısı basladı bnde ama yumurta olgunluğunu solda diyodu bnm sağ tarafım ağrıyo acaba karsıdan bakınca kendine göre mi solda anlammdaEvet evet
Yok canm o sagi solu sana gore soylemistirBu arada hafif hafif kasık ağrısı basladı bnde ama yumurta olgunluğunu solda diyodu bnm sağ tarafım ağrıyo acaba karsıdan bakınca kendine göre mi solda anlammda
O zman solda dediydi sağ tarafıma iki dk kramp girdi smdi bsey yok hassasiyet yok ama şişknlik varYok canm o sagi solu sana gore soylemistir
Ay amaaan baktırsam mı ki bende yaaa bi yarın test yapayım da ona göre bakayım koyulaşıyo mu yoksa daha mı silikleşmişş. Yarın sizede before after yapıp atarım yapıncaKardelen060492 sende baktirr p.tesi
Ben herturlu yapicamm yarin dogum gunum denk gelmedi bak tahlil gunuAy amaaan baktırsam mı ki bende yaaa bi yarın test yapayım da ona göre bakayım koyulaşıyo mu yoksa daha mı silikleşmişş. Yarın sizede before after yapıp atarım yapınca
Hadi bakalm yarn yapın siz testleri bana da atın bnde iki tane geldi hamilelik testi anca pesti sabahına saklıyorumAy amaaan baktırsam mı ki bende yaaa bi yarın test yapayım da ona göre bakayım koyulaşıyo mu yoksa daha mı silikleşmişş. Yarın sizede before after yapıp atarım yapınca
Kafaya takip gebe kalanlar diye bi forum varmi kizlar oraya saricam buaraHadi bakalm yarn yapın siz testleri bana da atın bnde iki tane geldi hamilelik testi anca pesti sabahına saklıyorum☺
Bni de cagr varsa🖐Kafaya takip gebe kalanlar diye bi forum varmi kizlar oraya saricam buara