• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı çatlatma iğnesi yaptıranlar şöyle bir toplansın :)

Ben bugunde yaptim ahahha😅😅 dayanamadim hala pozitiflik var kaybolana kadar yapicam yoksa umut kalcak icimde
Hadi bakalm bnde dyorum ptesi yada carsmva gitsem mi snra dyorum adet geciksn bi bekle snra o güne kdr dayanamıyosn geckmesni nasl beklcen kafamda deli sorular🙄

Hadi bakalm bnde dyorum ptesi yada carsmva gitsem mi snra dyorum adet geciksn bi bekle snra o güne kdr dayanamıyosn geckmesni nasl beklcen kafamda deli sorular🙄
Pazarteside kan vericem ben 12.gun canm zaten varsa cikicak negatif cikmas varsa cunku dollenme ya 22si ya 23oldu yani dollenmeden 5-6gun sonra hcg salgilanmaya basliyor cunku

Ay amaaan baktırsam mı ki bende yaaa🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bi yarın test yapayım da ona göre bakayım koyulaşıyo mu yoksa daha mı silikleşmişş. Yarın sizede before after yapıp atarım yapınca🤣🤣🤣
Hadi bakalm yarn yapın siz testleri bana da atın bnde iki tane geldi hamilelik testi anca pesti sabahına saklıyorum☺️

Back