Ben 21inde oldum 19 21 22 23 degerlendirdim canm yeterli dedi doktorumMerhaba bende 25mayisda cqatlatma iğnesi oldum ilişki günleri pazar pazartesi salı Çarşamba oldu. Perşembe degerlendirmedim cuma degerlendircem. Daha da değerlendirmem gerekli
Aynen bende canım 21inde oldum iğneyi 20 21 22 23 değerlendirdimMerhaba bende 25mayisda cqatlatma iğnesi oldum ilişki günleri pazar pazartesi salı Çarşamba oldu. Perşembe degerlendirmedim cuma degerlendircem. Daha da değerlendirmem gerekli
Evet canım büyük ihtimal o civarlarda çıkarBeta bi 10 15 falan cikar sanirim boyleyken
Yarin sifirlanirmi senceEvet canım büyük ihtimal o civarlarda çıkar
Anladm canm ignegunuyle birlkde toplam üç gün yeterliBen 21inde oldum 19 21 22 23 degerlendirdim canm yeterli dedi doktorum
Canım geçen ay ben 12.gün yaptırdığımda 2küsür çıkmıştı 14.gün sıfırlanmıştı 0.100dü 15.gün hastalanmıştımYarin sifirlanirmi sence
Ama imkanin varsa gun asiri adet gunune kadar devam et benim esim sehir disina gitti o yuzden biz o kadar degerlendirmek yettiAnladm canm ignegunuyle birlkde toplam üç gün yeterli
1i 12.gun oluyor kan vereyim ben belli eder kendini zaten cok dusuk cikarsa umut yok demektirCanım geçen ay ben 12.gün yaptırdığımda 2küsür çıkmıştı 14.gün sıfırlanmıştı 0.100dü 15.gün hastalanmıştım
Ozellerde acile gidip direk kan verebiliyomuyuzAma imkanin varsa gun asiri adet gunune kadar devam et benim esim sehir disina gitti o yuzden biz o kadar degerlendirmek yetti
Aynen canım o da mantıklı eğer 5in üzerinde çıkarsa umut vardır1i 12.gun oluyor kan vereyim ben belli eder kendini zaten cok dusuk cikarsa umut yok demektir
İnşallah inşallahhhAynen canım o da mantıklı eğer 5in üzerinde çıkarsa umut vardır
Evet imkan var degerlendirmekde fayda varAma imkanin varsa gun asiri adet gunune kadar devam et benim esim sehir disina gitti o yuzden biz o kadar degerlendirmek yetti
Ozellerde direk gidip kan baktircam diyip kan verebiliyomuyuzAynen canım o da mantıklı eğer 5in üzerinde çıkarsa umut vardır
Canım ben üniversitede çalışıyorum orda veriyorum hep kanı hiç bilmiyorum özelde kanda gebelik nasıl yapılıyorOzellerde direk gidip kan baktircam diyip kan verebiliyomuyuz
Anladim canm tamamCanım ben üniversitede çalışıyorum orda veriyorum hep kanı hiç bilmiyorum özelde kanda gebelik nasıl yapılıyor
Bnu ne saman yaptnİgne etkisi gecmemis sanirim daha ya baksaniza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?